15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder

Graviditet er en intens tid, der ændrer meget i livet, og glæden er uendelig. Graviditetsbillederne gemmer denne unikke oplevelse og lader dig forkæle dig med minder selv efter år. Man kan Lav selv babybump -fotos og dokumentere graviditeten.

Lav selv babybump-fotos -graviditetsfotos-ideer-tips-øm-hvid-klud

Lav selv babybump -fotos – sæt din graviditet i rampelyset

Lav selv babybump-fotos-graviditetsbilleder-ideer-tips-emner-æstetisk

Den støt voksende mave er en ægte oplevelse under graviditeten. Denne proces er forskellig for hver kvinde, og der er ikke to babyhud, der er ens. Hos nogle kvinder sidder den mere rundt om hoften, med andre – dybt. Uanset hvordan din mave ser ud, er den smuk og et sandt vidunder.

Tag selv babybump -fotos, og dokumenter øjeblikke af graviditeten

Lav selv babybump-fotos -graviditetsfotos-idéer-tips-babysko-babysokker

Med babybump -fotos eller et gips kan denne vidunderlige fase af livet opbevares som et minde i evigheden. For at sikre, at det virker, har vi samlet værdifulde tips og 30 gode, inspirerende billeder.

Tips til at skyde en babybump i badekarret som et unikt minde om graviditet

Lav selv babybump -fotos med tips til en vellykket hukommelse

Maling af bumpen – tips om materialer og ideer til smukke motiver

Lav selv babybump -fotos – sort -hvide graviditetsbilleder 

Lav selv babybump-fotos -graviditetsfotos-ideer-tips-sort-hvid-silhuet

Den digitale fotografering samt alt tilbehør såsom selfiestikker, stativer og fjernbetjening udløser gør selvoptagelsen let som børns leg. Fotos, du ikke kan lide, kan slettes med et tryk på en knap, andre – takket være apps, kan de hurtigt røres op. Ikke desto mindre er det sjældent muligt at opnå kvaliteten af ​​professionelle optagelser. En hobbyfotograf, der ved meget om portrætfotografering, kan leje professionelt udstyr eller endda et studie til et skud.

Romantiske graviditetsbilleder for to

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-sort-hvide-par-forældre

På graviditetsbillederne er der naturligvis fokus på den gravide og især hendes babybump. Andre familiemedlemmer og partneren selv får dog også lov til at deltage i optagelsen. Det er vigtigt, at yderligere elementer som tilbehør og andre deltagere, der kan ses på billedet, har et klart, tæt forhold til den gravide kvinde.

Tag selv naturlige babybump -fotos med familien

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-med-barn

Optagelser med en partner og / eller søskende, der beundrer og krammer babybumpen, er populære. Inkluderingen af ​​typiske babytilbehør som babysko, strømper, vugger eller bamser er en del af arrangementet af optagelsen. Sådan kommer den runde mave til sin ret.

Lav selv babybump -fotos – lav en collage

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-vintage-retro

Kunstneriske og legende fotokollager kan skabes med blot et par klik og kan virkelig lykkes, hvis du omhyggeligt vælger og sammensætter de enkelte fotos. Forbindelsen mellem elementerne skal være umiddelbart mærkbar, samtidig rettet mod graviditet.

Tag selv babybumpfotos – tøj spiller en vigtig rolle

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-tips-sort-hvid. mystisk

Uanset om du selv tager graviditetsbillederne eller ansætter en professionel fotograf til at lave dem, anbefales enkelt tøj altid. Det må ikke have store motiver og bogstaver vist, fordi de ville distrahere fra det væsentlige.

Tag selv babybump -billeder – hverdagsbilleder

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-ballerina-sport

Frem for alt skal tøj være behageligt. På den ene side, så kvinden føler sig godt tilpas og afslappet, på den anden side efterlader et outfit, der er for stramt, ofte mærker på babybumpen, som simpelthen ikke ser pæn ud på billederne senere. En for løs top vil skjule den smukke, sfæriske mave, så det er bedre at have elastisk tøj på under optagelsen.

Lav selv naturlige babybump -fotos 

Lav selv babybump-fotos-graviditetsbilleder-ideer-tips-sort-hvid-mave

Det er bedre ikke at lægge lotion på din mave lige før skydningen. Gravide kvinder creme og olie deres mave flere gange om dagen, så huden i dette område modtager nok fugt og pleje. Det skal bemærkes, at disse produkter efterlader en særlig glans på huden, der fremstår meget kunstig på optagelser.

Lav selv kreative ideer til babybumpfotos 

Lav selv babybump-fotos -graviditetsfotos-ideer-tips-sort-hvid-med hund

For selv at tage smukke billeder skal babybumpen være korrekt iscenesat. Den sfæriske form kommer til sin ret, når den ses fra siden. Sort / hvide fotos forstærker effekten.

Kæledyrsdrægtighedsbilleder er altid sjove

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-hund-kæledyr-sjov

Udover de flotte graviditetsbilleder kan du også få parbilleder, endda familiebilleder, hvis partneren eller kæledyret er inkluderet i billederne. Det er altid værd at lave flere forsøg og hurtige optagelser, hvis det er muligt. For det meste er det nok, hvis kun få af dem lykkes, så det smukke og særligt sjove øjeblik bevares som et minde.

Lav selv sjove babybump -fotos

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-med-hund-pote

Spontane fotos har normalt mere værdi. Nu og da vækker de positive associationer og i hvert fald et smil end de professionelle, der laves i fotostudiet.

Lav sjove babybumpfotos selv med din partner – poser

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-sjov-mor-far

Selvom du altid stræber efter naturlige portrætter, er det værd at prøve et par interessante og originale poser foran kameraet. Du behøver ikke at virke misdannet, og du behøver ikke at se direkte ind i linsen. Kun billeder af babybumpen eller billeder, hvorpå du ikke direkte kan se den gravide kvindes ansigt, har også deres charme.

Lav selv babybump -fotos med barn og mand

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-familie-to-børn

Måske er det mest naturlige at se på graviditetsbilleder med tre personer. Når søskende er lille, er det sjældent muligt at tvinge dem til at indtage en bestemt stilling og holdning. Spontane og virkelig kærlige billeder skabes, når hele familien er sammen.

Graviditetsbilleder til bedste venner

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-fætre-bedste-venner

Hvis to kvinder, der er slægtninge eller nære venner, er gravide på samme tid, vil det være sjovt at tage billeder sammen. Her er et par inspirationer afhængigt af situationen.

Lav selv babybump -fotos og bare have det sjovt

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditets fotos-ideer-tips-legende-spil

Selvom mænd ikke rigtig har meget at gøre med fotografering og poseringer, ser billedet komplet ud, når den kommende mor og far står på det sammen. Der er masser af smukke ideer og kreative scenarier, som alle kan tolke for sig selv på Internettet.

Lav selv babybump -fotos eller få dem lavet

Lav selv babybump-fotos -graviditetsfotos-ideer-tips-sort-hvid-søde

Hvis du ikke er helt sikker på, om investeringen er værd at få en professionel fotograf til at tage graviditetsbillederne, eller hvis du foretrækker at håndtere dem selv, er der et par ting at overveje. Optagelser i studiet ser ofte forvrængede og unaturlige ud. For at undgå denne effekt skal du planlægge mindst 1-2 timer for at løsne atmosfæren lidt.

Vellykkede babybumpfotos i studiet

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-strand-sommer-hav

Desværre kan en professionel optagelse være dyr. Derudover skal du bestille tid i god tid. Det kan dog ske, at den gravide ikke har det godt på dette tidspunkt af alle tider. Der opkræves et tillægsgebyr for en fotosession uden for fotostudiet. Et andet punkt at bemærke er, at for optagelsesprisen inklusive omkring 10 redigerede, reparerede, digitale fotos skal du betale ekstra for udskrifter og andre billeder. I det generelle tilfælde skal du regne med over 300 euro.

En ammeretning til graviditetsbillederne – vælg emne og stil

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-forår-boheme

Hvis du er interesseret i at tage billeder selv, kan du selv tage graviditetsbillederne. Der kræves et godt kamera til dette, samt et stativ med en fjernudløser, der er velegnet til kameramodellen. Med dette grundudstyr kan alle muligheder bruges, så du kan dokumentere hele graviditeten.

Graviditetsbilleder – nøgenbilleder er ikke et must

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditets fotos-ideer-tips-sort-hvide-engle

Der er mange apps på Internettet til at røre ved fotos, som er frit tilgængelige online. Med et stativ og fjernudgivelse kan selv studiebilleder med succes iscenesættes, hvis du investerer lidt mere tid og meget kreativitet i dem. Selvfølgelig bør du tænke grundigt over, hvilken stil du vil gå i.

Graviditetsbilleder med din partner – koordinerede outfits

babybumpfotos-gør-det-selv-graviditetsfotos-ideer-tips-tema-jeans-par

Graviditetsbilleder kan designes på meget forskellige måder. Klassiske nøgenbilleder er ikke et must, ligesom den sorte baggrund. Udendørsområdet er en vidunderlig scene, især i den varme årstid. Du kan drage fordel af det naturligt smukke lys og tage vidunderlige atmosfæriske billeder uden stor teknisk indsats.

Graviditet fotos æstetik og dekoration 

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-badeværelse-bad-mælkebad

Smukke, udtryksfulde billeder skabes også, når maven er helt eller delvist dækket eller delvis dækket. Sjaler eller slør lavet af flydende, gennemsigtigt eller halvgennemsigtigt stof i sarte nuancer, der falder diskret på maven og brystet, er velegnede.

Babybump og graviditetsbilleder inspireret af stjernerne – Beyonce 2017

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-stjerner-beyonce-2017

Det bedste tidspunkt at tage et graviditetsbillede er, når maven er dejlig stor. Samtidig er de sidste par uger ofte udmattende for mor og baby, hvorfor det er tilrådeligt at planlægge et skud efter den 28. uge af graviditeten og op til den 37. uge af graviditeten.

Babybump og graviditetsbilleder inspireret af stjernerne – Blake Lively gravid med sit første barn

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-boho-solnedgang-blake-livlig

Det bedste sted at tage graviditetsbilleder er et sted, hvor du har det godt, og som passer bedst til din personlighed. Udendørs, morgen og sen eftermiddag er det bedste til fotos på grund af de optimale lysforhold.

Babybump og graviditetsbilleder på stranden – Bar Rafaeli

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-strand-hav-bar-rafaeli

Det samme gælder poserne – de skal også matche personligheden og selvfølgelig placeringen. Du kan også tage smukke billeder i din egen lejlighed. At vælge et lyst sted i lejligheden, hvor du kan lide at bruge din fritid eller sengen, er et godt sted til søde babybumpfotos.

Sort / hvide graviditetsfotoideer – Den gravide Ciara med læderjakke og bodysuit

baby bump-fotos-gør-det-selv-graviditetsbilleder-ideer-stjerner-læder-jakke-rocky-ciara

En god idé at efterligne er at optage dig selv foran spejlet eller bare silhuetten hver uge og dermed dokumentere hele graviditeten. Senere kan du oprette en collage fra alle billederne og tilføje den til babyfotoalbummet.

Babybump og graviditetsbilleder – Gisele Bündchen som en rigtig gudinde for Vogue 2010

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditets fotos-ideer-gisele-bundchen-gravid-os-vogue-2010

Det kan være svært at vælge det rigtige outfit, især når der arrangeres et studieoptagelse. Fokus for de klassiske babybump -fotos er naturligvis den bare mave. Hvis du ikke kan lide for meget bar hud, ser løse bluser der kan åbnes under brystet rigtig flotte ud.

Baby bump og graviditetsbilleder – Shakira i kappe

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tipshakira-gudinde

Det er vigtigt, at maven vises til sin bedste fordel. Tætsiddende outfits eller løstsiddende outfits, der kun præsenterer babybumpen, er altid et godt valg. Klassiske, neutrale farver som hvid, sort eller grå samt delikate pastel nuancer er fantastisk velegnede til formålet. Farverigt eller mønstret tøj kan derimod distrahere beskueren fra emnet.

Retro babybump og graviditetsbilleder – Liv Tylor

baby bump fotos-gør-det-selv-graviditet-fotos-ideer-tips-vintage-20'erne-liv-tylor

Hvis du stadig er usikker på, om en erfaren professionel bedre vil opfylde dine individuelle krav og ideer, kan du få stor information fra den respektive fotograf på den aktuelle hjemmeside og få et første indtryk af hans arbejde. Ikke alle modefotografer tager flotte graviditetsbilleder.

Previous Post
Kost uden kulhydrater – tab dig hurtigt og effektivt
Next Post
Frugt udskæring til begyndere – enkle ideer og instruktioner