15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver

Julehåndværk med børn saltdej trædekorationer ideer

Når julemanden, Rudolf rensdyr og snemand sidder sammen i vindueskarmen, så er det juletid. Senest i begyndelsen af ​​december er det på høje tid at begynde at dekorere den populære festival. Til dette kan der laves flot kunsthåndværk med børnene, hvilket ville give julepynten et personligt præg. I denne artikel har vi samlet de mest populære ideer og inspiration til julehåndværk med børn, som du kan lave derhjemme med de små. Lad dig inspirere og forbered lejligheden til den kommende ferie.

Populære motiver til julehåndværk med børn

dåser tinker juletræ genbrug ideer børn

Vinter og jul er de bedste tidspunkter til at blive kreativ derhjemme. Der er mange flotte motiver og ideer til julehåndværk med børn, der opmuntrer deres kreativitet og er sjove på samme tid. Uanset om det er dekorerede juletræer, farverige trædekorationer, julemanden eller hans venner, kan du vælge frit eller prøve alt. Store håndværksprojekter med instruktioner at følge.

Lav juletræer med børn

Juletræ kunsthåndværk børn maling dåser dekorere

Juletræet er et symbol på jul kendt verden over og er derfor en vidunderlig håndværksidé til lejligheden. Du kan endda bruge genbrugsmateriale til at lave juletræet og dermed genbruge gamle genstande. En god idé lavet af gamle dåser i forskellige størrelser kan findes på billedet ovenfor. Du skal først male dåserne med grøn spraymaling og derefter dekorere dem sammen med barnet. Farverige pomponer, tråde og buer er meget velegnede til dette. Glem heller ikke stjernen til toppen.

grantræer tinker børn juledekoration diy

De tinkerede juletræer er en original dekoration til lejligheden og kan forskønne vindueskarmen eller sidebordet til jul. Styrofoam kegler og noget garn kan bruges til at lave smukke juletræer i enhver farve, som giver huset en festlig stemning. Dette projekt er velegnet til kunsthåndværk med folkeskolebørn såvel som voksne.

tinker juletræ uld knapper grundskole børn tinker ideer jul

Lim enden af ​​uldkuglen til bunden af ​​keglen ved hjælp af den varme lim. Start derefter med at vikle hele keglen med garnet, indtil du når toppen. Helt øverst limes den anden ende af uld igen med den varme limpistol. Nu er det tid til at pynte! I eksemplet bruges pomponer som juletræspig og farverige knapper som træbolde, men du kan også bruge enhver dekoration.

jul håndværk børn grantræer is stilke træ dekorationer

Selv yngre børn kan lave og dekorere disse juletræer. Til dette har du brug for ispindepinde, akrylmaling, lim (helst varm lim) og dekorationer som mini -pomponer, rørrensere og papirstjerner. Hvis du vil hænge kunsthåndværket på det store juletræ, skal du bruge en snor til at lave bøjler.

julehåndværk børn ideer juletræer ispinde

To hele og en forkortede popsicle sticks kræves til hvert juletræ. Børnene skal først male dem og derefter lime dem til den passende trekantform. Så kommer dekorationen. Der er ingen grænser for kreativitet. Minipomponer ser vidunderlige ud, da julekugler og mousserende guirlander kan laves med rørrensere.

håndaftryk juletræer filt tøjklemmer tinker idé jul

De smås hånd og fodaftryk er også velegnede til julehåndværk med børn. Fra dette kan snemænd, rensdyr og grantræer let og kreativt designes. For at lave et juletræ skal du skære barnets håndaftryk ud af grønt filt og dekorere det med pailletter, kunstperler og en stjerne af filt ovenpå. Til sidst fastgør du en tøjklemme til den nederste del for at lave træstammen.

Nicholas tinker med børn

nicholas træ dekorationer tinker børn jul

Både til Nikolausdag og til juledekorationer kan børn lave Nikolaus af mange forskellige materialer. Vi har et par gode ideer klar til dig. I det første kunsthåndværksprojekt pilles julemanden med en valnød i en skal, rødt papir og noget vat. Sådan går det:

nicholas tinker jul børn børn valnøddepapir

Lav først julemandshatten af ​​rødt papir ved at skære en halvcirkel ud, bøje den i en kegleform og lime den. Hvis du laver julemanden som et træpynt, skal du bruge et lille stykke tråd til at lave en bøjle og lime den fast på hatten. Sæt derefter julemandens hat på valnødden og dekorér med vat. Endelig formes skæg og ansigt, og julemanden er klar.

julemanden tinker børn julen salt dej håndaftryk

Du kan også bruge saltdej til julehåndværk med børn. Dette kan bruges til at lave originale trædekorationer, der pynter juletræet på en særlig måde. Saltdejopskriften er meget enkel, og alle kan prøve det derhjemme. Du kan derefter skære alle former ud af den færdige dej eller fremtrylle smukt kunsthåndværk med børnenes håndaftryk. Julemanden er meget let at designe med et håndaftryk. Tommelfingeren simulerer hatten, og de resterende fire fingre simulerer skægget.

Julehåndværk med børn: DIY -ideer til rensdyr

salt dej træ dekorationer tinker børn jul

Børnehave- og folkeskolebørn elsker Rudolf, og derfor tilbyder det lille rensdyr en god idé til julehåndværk med børn. For at gøre dette kan du igen trykke barnets hånd på saltdejen, og efter at dejen er blevet bagt, skal du male håndaftrykket som et rensdyr. I dette tilfælde simulerer fingrene geviret på renitiere og håndfladen simulerer ansigtet.

rensdyr tinker papir dør idé børn jul

Denne idé til kunsthåndværk fra Rudolf er børnespil, men den ser stadig rigtig flot ud. Til dette har du brug for en brun papirpose, farvet håndværkspapir til at skære de individuelle træk i ansigtet ud, en hæftemaskine og lim. Børnene kan også male ansigtet med tusch eller akrylmaling, hvis der ikke er farvet papir.

rensdyr tinker børn tøjklemmer piberenser

At lave kunsthåndværk med materialer fra husstanden er meget sjovt for børn, så vi fandt på to gode ideer med tøjnåle. Med tøjklemmer af træ, røde pomponer, googly øjne og brune piberensere kan du f.eks. Lave disse søde rensdyr med børnene og integrere dem i julepynten.

At lave snemand med børn til jul

snemænd tinker børn tøjklemmer farve uldpomponer

Børn forbinder også snemænd med jul og vinter og går derfor fantastisk med julehåndværksprojekter. En sød snemand kan også laves af en tøjklemme. For at gøre dette er det lille værktøj først malet hvidt og derefter dekoreret som en snemand. Prøv det!

deco haven tinker børn jul snemand palette

Selvom du ikke bruger så meget tid i haven om vinteren, betyder det ikke, at området udenfor ikke har brug for julepynt. For eksempel, hvis der ikke er sne til jul, kan du lave en snemand med børnene af ethvert materiale og bruge det til at dekorere haven. Du kan endda forvandle en træpalle til en snemand, hvis du maler den korrekt.

Kreative ideer til julehåndværk med børn

julehåndværk børn populære motiver lanterner

Når du laver kunsthåndværk til jul med dit barn, bør du ikke nødvendigvis følge nøjagtige instruktioner eller bruge specielle materialer. Med lidt kreativitet og fantasi kan store kreationer skabes ud fra simple hverdagsting, såsom syltetøjsglas eller træskeer. Vi ønsker dig en masse sjov med kunsthåndværket til den mest populære festival om vinteren.

jul kunsthåndværk motiver vinter nicholas rensdyr snemand

Previous Post
Akryl juletræ projekter spændende lyseffekter
Next Post
40 søstersegninger, sjove citater og visdom om søskende