15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav dit eget sort svanekostume til kvinder til Halloween og Mardi Gras

sort svane kostume partner tutu top krone karneval

Leder du efter interessante Outlook -ideer til Mardi Gras eller Halloween og ønsker at se magisk, elegant og fængslende ud? I dagens artikel vil vi gerne præsentere dig for gode ideer om Black Swan -kostumet, som du uden tvivl vil være centrum for opmærksomhed ved en temafest eller Halloween. Her finder du tips og tricks til, hvordan du nemt kan genskabe det komplette Black Swan -look. Lad dig inspirere af vores ideer og slip ind i rollen som den sorte svane -dronning.

Lav selv et dramatisk sort svane kostume

tutu-sort-svane-fjer-makeup-sko

Med filmen “Black Swan” fortalte Darren Aronofsky en gyserhistorie fra balletverdenen. Natalie Portman i hovedrollen som prima ballerina er på nippet til et nervøst sammenbrud. I Black Swan -karakteren er elegance og nåde sammenflettet med ondskabens mørke aura. Selvom den sorte svane ser elegant og forførende ud, indeholder den noget truende og ondt, som bedst fremhæves i dit sorte svanedragt af den sorte farve. Sort eller mørkt tøj, der ser dramatisk ud, er velegnet til dit Black Swan -outfit.

sort-svane-voksen-dame-kjole-tilbehør

En sort krop, tutu, strømpebukser og gymnastiksko i sort giver et perfekt grundlag for det originale Black Swan -kostume. Dit outfit vil se endnu mere iøjnefaldende og dramatisk ud, hvis din tutu har flere lag tyl der stikker ud til siden. Hvis du har bekymringer om den tætsiddende krop, kan du også vælge et korset som toppen til Black Swan-kostumet, som også vil se godt ud med den sorte tutu. Du kan krydre dit look ved hjælp af sort fjer og på denne måde sikre et autentisk look. Du kan vedhæfte fjeren til tyllen med stoflim og dekorere halsudskæringen med den. Fjerboaerne forbedrer også dit elegante look på skuldrene, som hovedbeklædning eller som et subtilt ornament på et armbånd.

nederdel-kjole-sko-sort-svane-krone

Du kan også lave din egen tutu til Black Swan -kostumet. Til dette har du brug for 5-6 meter tyl, et bånd og selvfølgelig saks. Skær tylen i strimler. Du skal derefter knytte strimlerne af tyl på båndet, indtil du får en flot, omfangsrig tutu. Hvis du vil forvandle dig selv til Primabalerina, kan du også forvandle en sort, ikke-elastisk nederdel til en matchende underdel til Black Swan-kostumet ved hjælp af nogle tykke fjerboaer. En anden ide om sort svanestyling ville være at omdanne sort tøj fra dit skab til et godt outfit.

olivia-munn-kostume-sort-svane

En sort top kombineret med en sort nederdel er den perfekte base til dit karnevalstøj. Den lille sorte kjole kan også tjene dig godt til at transformere. For at dit selvfremstillede kostume lykkes og ligner originalen så meget som muligt, skal du også være opmærksom på tilbehør og makeup til denne karakter, som vi vil gå nærmere ind på nedenfor. Hvis du selv gerne vil sammensætte Black Swan -kostumet, kan du naturligvis levere din egen variant af kostumet og præsentere et unikt stykke. For eksempel kan du redigere håndværksfjer med en glitrende, farvet spraymaling og fremstå med et unikt, elegant stykke tøj. Rhinsten og pailletter er også meget velegnede til dekoration.

gør-det-selv-sort-svane-kostume-maske

Det selvfremstillede Black Swan-kostume indeholder også de farvekoordinerede gymnastiksko. Sorte ballerinaer med bånd, som du kan vikle omkring dine kalve, ser elegante ud og tjener perfekt deres formål. Tag sorte ballerinaer og fastgør et langt, sort satinbånd på bagsiden af ​​skoen. Du kan bruge en universel klæbemiddel til dette. Egentlig passer alle sko med flade såler til tøjet. Men hvis du kan lide at bære høje hæle og gerne vil se forførende ud, er pumper og høje hæle selvfølgelig også en mulighed. Tag hvide strømpebukser på, eller hvis du ikke har nogen i denne farve ved hånden, måske to par lyse strømpebukser oven på hinanden. Sorte strømpebukser ser også smukke ud.

Lav en udtryksfuld make-up til et sort svane kostume

make-up-sort-svane-kostume-krone

Hvis dit fortryllende Halloween Black Swan-kostume allerede er færdigt, kan du hellige dig den fascinerende og udtryksfulde make-up. Den dramatiske make-up i dit ansigt gør nemlig dit flotte kostume komplet og virkelig effektivt. Først og fremmest skal du prime hele dit ansigt med hvid karnevalsmakeup eller meget let make-up. Hvis det er nødvendigt, skal du anvende to lag af det, så dit ansigt er ordentligt dækket med hvidt. Så din make-up holder i lang tid, pulver din hud med hvidt pulver. Du er velkommen til at fremhæve kinderne med lidt bronzepulver.

halloween-make-up-self-made

Nu kan du udgøre den smukke svaneøjne. Til øjenmake-up og konturlinjer er det bedst at bruge en flydende eyeliner med en tynd børste, sort kohl-blyant og sort karnevalsmake-up. Linjerne skal være meget dristige og ligne stænger trukket til templerne. Så du får en symmetrisk og perfekt make-up, skal du først tegne konturerne. For at gøre dette skal der trækkes en linje fra midten af ​​din næse over dit øjenbryn til dit tempel. Den næste fejende linje løber fra midten af ​​næsen over den nedre vippelinje tilbage til templet. I rammen oprettet på denne måde kan du nu fortsætte med at tegne streger over øjenlåget.

make-up-sort-svane-sort

Nu kan du udfylde hullerne mellem linjerne med en skinnende øjenskygge i gråt eller sølv. Du er velkommen til at understrege den stærke øjenmakeup med andre farver, som du kan lide og berige dit Black Swan-kostume med lidt farve. Brug det sparsomt, så det ønskede fjerudseende bevares. Som et højdepunkt kan sølvglitter påføres de ydre områder af øjenområdet. Til sidst påføres læbestift en rig nuance af rødt på dine læber. Hvis du trofast vil efterligne Natalie Portmans udseende, er du velkommen til at bruge røde kontaktlinser.

Tilbehør til et vellykket Black Swan -look

tinker-krone-vejledning-tilbehør

Dit dramatiske og attraktive Black Swan -kostume får prikken over i’et med en sort krone på hovedet. Du er velkommen til at farve et lille prinsessediadem med sort lak, eller du kan efterligne den typiske sorte krone, som den sorte svane bærer i filmen. Tegn omridset af kronen på et stykke bagepapir og påfør den varme lim på den. Påfør derefter sort maling på den hjemmelavede krone og lim de to ender af kronen sammen. Hvis du vil have mere glans, kan du pynte kronen med et par rhinestones.

kostume-sort-svane-hvid-damesvane

Du er velkommen til at dukke op i et partnerkig på karnevalsparaden eller Halloween -festen og fremstå som en sort og hvid svane. Mens den sorte svane legemliggør mørket, er den hvide svane et udtryk for uskyld. Udseendet af den hvide svane kan også forholdsvis let genskabes med tøj fra din garderobe, kun i dette tilfælde skal de være hvide. Tilbehøret og make-up til begge looks er forskellige. Som en hvid svane kan du bære et pandebånd med hvide fjer på hovedet. Sminken til den hvide svane skal se subtil og ren ud. En nøgen læbestift tilføjer det look, du ønsker. En elegant, subtil kæde omkring din hals fuldender dit unikke Halloween -kostume.

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed