15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mobil pille pizzaovn Uuni 2 – pizza klar på 118 sekunder

Mobil pille pizzaovn -uuni-2-rustfrit stål

En helt ny mobil pille pizzaovn blev præsenteret på markedet! Uuni 2! Den originale Uuni pizzaovn imponerede hjemmekokke rundt om i verden, da den blev lanceret med stor succes på crowdfunding -webstedet Kickstarter i november 2012. Den lille, mobile pizzaovn til haven og altanen er designet af den London-baserede finske designer Kristian Tapaninaho. Uuni 2 er en ny forbedret model, der fokuserer på brugervenligheden. Med Uuni 2 kan alle hurtigt tilberede en pizza med en ægte træsmag derhjemme.

Mobil pille pizzaovn Uuni2 til altan og have

mobil-pille-pizza-ovn-uuni-2-pizza-have-bagning

Den mobile pizzaovn er mindre end en håndbagageetui, men er meget genial. Uuni 2 er fremstillet i Finland af rustfrit stål og vejer omkring 10 kilo. Den når temperaturer på 450 grader og giver dig mulighed for at bage en pizza på bare 2 minutter. Anden generation Uuni kan også indstilles og giver mulighed for at tilberede retter ved lavere temperaturer og langsommere tilberedningstider.

Mobil pille pizzaovn

Mobil pille pizzaovn uuni-2-rustfrit-stål-let-overkommelig

Uuni 2 pizzaovnen er endnu lettere at bruge end den første model, og på grund af den større opbevaringsbeholder kan den rumme flere træpiller på én gang, hvilket betyder, at brugerne helt kan koncentrere sig om madlavning, ikke genopfyldning. Uuni 2 koster endnu mindre end den første model – kun 240 euro.

mobil-pille-pizza-ovn-uuni-2-rustfrit stål-fødder

Mobil pille pizzaovn -uuni-2-rustfrit stål-træ

mobil-pille-pizza-ovn-uuni-2-træ-piller-forbrug

mobil-pille-pizza-ovn-uuni-2-pizza-hurtig-bage

Du kan finde flere oplysninger her og her

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed