15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ikoniske designmalerier, der bringer stil og mønster ind i stemningen

Designer-væg-tapet-David-Hicks-mønster-ideer-moderne vægbeklædninger

Det var ikke for længe siden, at tapet blev helt undværet i indretning. Det er blevet stemplet som klodset og gammeldags, og mange mennesker har flået deres tapet af væggene. Selvfølgelig, som med alt andet, er dekoration vendt igen, og dekoration med tapet er en hot trend igen! En del af denne ændring kan spores tilbage til vores bestræbelser på at genvinde fortiden. På den anden side leder folk altid efter billige designmuligheder. Det er netop som sådan, at man kan definere de tapeter, der genopliver tendensen med deres unikke flair og mange interessante mønstre. I dag vil vi se på to af de bedste Designer vægmalerier kaste ned.

Designer vægmalerier med tidløs charme

designer-væg-tapet-geometrisk-mønster-soveværelse-ideer

En af de to designer vægmalerier kommer fra en legendarisk britisk designer, der har arbejdet med kendte Hollywood-stjerner og den kongelige familie, den anden type tapet henter sin inspiration fra naturen og viser uforfalsket charme. Men begge typer tapet bringer stil og smukke mønstre til enhver stemning og har banet vej ind i mange husstande rundt om i verden. Introduktion til magien ved Woods Wallpaper og de dristige aftryk af David Hicks!

Designer vægmalerier – stilfulde og beroligende

Designer væg tapet - spisestue - træer - skovmotiv - luksuriøse møbler

Hvis du er en designelsker, har du sikkert hørt om dette smukke skovtapet. The Woods Wallpaper af Cole & Sons har hurtigt fået ikonstatus, og både designere og husejere virker meget komfortable og glade at arbejde med. Det elegante væg tapet bringer den behagelige atmosfære i skoven ind i din atmosfære, og det gør det uden virkelig at forstyrre det eksisterende farveskema i rummet. Dette er nok den største grund til, at tapetet er så populært. Med sit neutrale farveskema giver det rummet vidunderlige mønstre.

Subtil og effektiv på samme tid

Designer-vægmaleri-accent-væg-stue-grafiske-billeder-træer

Den billedlige gengivelse af træer på tapetet synes at passe godt til forskellige stilarter lige fra minimalisme til retro. Tapetet fås i nogle flotte farver, men de fleste husejere foretrækker de naturlige, neutrale farver, der varierer mellem sort, hvid og grå. Ved hjælp af dette tapet kan du tydeligt afgrænse et værelse, hvis du har en åben grundplan. Der er naturligvis en række andre gode måder at bruge Woods tapet derhjemme.

Woods tapet af Cole & Sønner

Klassisk-tapet-mønster-skov-farverigt-væg-design-boheme-livsstil

designer-væg-tapet-klassisk-illustration-alsidig-træer-grafisk

Geometrisk storhed af David Hicks

Skrivebord-vægbeklædning-væg-tapet-geometriske-motiver-sort-hvid

I indretningsverdenen var David Hicks både et geni og en visionær, hvis stil var langt forud for hans tid. De dristige geometriske tryk, mønstre og farver, der er så hippe og populære i dag, blev introduceret af denne britiske designer for et par årtier siden. Bland det gamle og det nye sammen, og du skaber en uventet fusion af stilarter, noget Hicks -stil! Se hans berømte sekskantede mønstre, der stadig er efterspurgte i dag! Ud over disse sekskantede mønstrede tapeter er der andre Hicks -mønstre, der er lige så spændende og tiltalende.

Hicks sekskantede mønstre er nu blevet meget populære. Vi finder dem på pudebetræk, sengelinned, tæpper osv. Menneskets tidløse geni lever videre i disse dristige designs.

Det tidløse motiv af dette tapet giver hvert værelse et særligt præg

Designer-væg-tapet-midcentury-moderne-levende-stil-David-Hicks-Hexagon-Muster

Spisestue væg design ideer træer motiv negativ illustration

spisestue-væg-design-med-tapet-træ-motiver-sort-hvid

Gang-vægge-design-designer-væg-tapet-mønstre-inspireret-af-David-Hicks

hjemmekontor-møbler-eklektisk-væg-dekoration-tapet-træer-mønster

Børneværelse-væg-design-geometrisk-motiv-tapeter-Cole-Sons-HIcks-sekskant

Designer-vægmalerier-prøver-træer-billeder-soveværelse

Previous Post
Moderne møbeldesign
Next Post
DIY ideer til at gøre det selv på under en time – 10 interessante instruktioner