15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Betonvægspaneler i 3D -optik – en moderne lejlighed

betonvægspaneler lysegrå-neutrale-møblerende møbler

Hvis du kan lide moderne møblering med originale accenter, vil denne lejlighed af Iryna Dzhemesiuk helt sikkert appellere til dig. Det ligger i Tel Aviv, Israel og er fuld af interessante detaljer, ideer til indretning og dekorative elementer, herunder en interessant accentvæg Beton vægpaneler. Vi vil gerne præsentere dig for dette fremragende design ved hjælp af et billedgalleri i denne artikel.

Betonvægspaneler i stuen

beton vægpaneler stole-accent-gul-sofa-tæppe-dyb bunke

I stuen skiller de attraktive betonvægspaneler sig ud blandt andre. Dette er designet på en sådan måde, at de repræsenterer blade og samtidig har en lys, neutral farve, som på den ene side passer godt til det relativt mørke interiør og på den anden side kan kombineres på denne måde med møbler og dekorationer i enhver farve.

Beton vægpaneler og gule stole

vægpaneler-beton-stol-design-moderne-gule-møbler-accent-idé

Et eksempel på dette er de gule stole, der er i siddeområdet. De kommer til deres ret og giver pepp i interiøret. Med lidt fantasi kan man forestille sig gule blomster blandt dem, der tilhører bladmotiverne i form af betonvægspaneler.

Moderne opholdsområde

betonvægspaneler siddeområde-canape-beige-fjernsyn-lowboard-sort

Moderne møbler pryder siddeområdet foran accentvæggen af ​​betonvægspaneler. To beige vanapes blev sat sammen som en hjørnesofa, kombineret med et sofabord i sort metal og sikrer fuld komfort. Der er også et blødt dybtæppetæppe, også i sort.

Vinduesfront i lejligheden

vægpaneler-beton-sofabord-sort-metal-beige-canape-gulvlampe-vedhæng lamper

Mange mørke accenter i interiøret med en accentvæg af betonvægspaneler er muliggjort takket være den store vinduesfront med lyse gardiner, der tillader meget lys at trænge ind. Tætte gardiner i attraktivt beige sikrer privatlivets fred.

Åbent køkken

Vægpaneler-beton-dyb-bunke-tæppe-sort-mørkt-tæppe-sofa-pude-hvidt-tæppe

Lejligheden med betonvægspaneler består af et åbent opholdsområde. Det åbne køkken med vægge i betonlook og moderne opholdsområde fremstår mere rummelig på denne måde.

Sort væg design

vægpaneler-beton-stue-område-åbent-vægmaleri-stor-væg-integreret-ur

Udover betonvægspaneler med et 3D -look, pryder sorte paneler rummet på en anden væg. De er ikke kun en god baggrund for de gule stole, men også for det attraktive vægmaleri, der blev lænet op ad væggen.

Udsmykket indretning

vægpaneler-beton-3d-blad-motiv-sort-vægbeklædning-farve

Frem for alt bør møbler vælges stilfuldt, men også repræsentere smagen af ​​boligejeren. Dette blev også opnået i dette eksempel med betonvægspaneler. Dekorationer og tilbehør er ikke overdrevne.

Køkken med spiseplads

vægpaneler-beton-køkken-design-træ-sort-vedhæng lamper-sort-moderne-spiseplads

Spisepladsen ved siden af ​​stuen er moderne og elegant på samme tid med betonvægspaneler. Tynde metalrammer fremstår ikke for massive og påtrængende og sikrer igen, at boligarealet fremstår mere rummeligt.

Blankt køkken

vægpaneler-beton-køkken-højglans-sort-attraktiv-belysning-skammel

Sort højglans blev valgt til køkkenet, som er kombineret med en naturlig træfarve. Det åbne køkken giver ejere mulighed for at kommunikere med gæster eller familie, mens de tilbereder måltider.

Udsigt over betonvægspaneler

vægpaneler-beton-stue-køkken-ø-vindue-front-interiør-idé-tel-aviv

Når du arbejder på køkkenøen, får du også et perfekt overblik over accentvæggen af ​​betonvægspaneler. Det bliver også klart her, at de sorte vægge fremhæver dette endnu bedre.

Åben stue

vægpaneler-beton-spisebord-stole-metal-sort-laminat

Åbne boligarealer er trendy og ikke uden grund. De skaber en følelse af sammenhold, for uanset hvilket område alle er i, er I stadig sammen i ét rum. En anden fordel i dette eksempel er, at betonvægspanelerne også kan ses under middagen.

Sort spisestue møbler

vægpaneler-beton-minimalistisk-stil-spiseplads-glas-bord-metal-møbler-læder

Spisepladsen ser meget elegant ud med sine sorte metalmøbler. Der er også en smuk glasplade og sædehynder til de sorte læderstole. Møblerne fremhæves af det lyse trægulv.

Designet af Iryna Dzhemesiuk.

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed