15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De smukkeste citater og ordsprog fra berømte mennesker

smukkeste citater visdom familieliv lykke kærlighed

Alle kender et par af dem, nogle af dem blev givet med ikke kun af deres forældre, men endda af deres bedsteforældre. I Internets tidsalder vokser viden om sådan visdom og ordsprog dog, da disse regelmæssigt bliver lagt ud på sociale netværk. Nogle er sjove, nogle er tankevækkende, men for det meste bliver de bare lagt mærke til og ikke taget i betragtning. Men kunne visse visdomme faktisk ikke implementeres i hverdagen og derved berige eller forenkle livet? Er det kun de visdomme, der virkelig giver mening, der er blevet ytret af berømte personligheder og allerede er blevet videregivet fra generation til generation? Hvilke er de smukkeste? Det skal nu forklares her.

Kom med citater og ordsprog til en mere afslappet hverdag?

Find børn-forældre-smukkeste-citater-i-hele-verden-online

Hvis du kun begynder at leve efter sådan visdom, må svaret på dette spørgsmål være nej. Fordi det selvfølgelig ikke er let at ændre dit liv fra det ene øjeblik til det andet og følge visdom, hvis dette aldrig har været tilfældet før. Jo længere man lever efter livets visdom, jo ​​lettere er det selvfølgelig. Og så kan den rigtige visdom gøre hverdagen lettere og mere afslappet. Nemlig ved at reflektere over, hvad handelens effekt har på disse ordsprog. Dette gælder bestemt ikke al visdom, nogle skal bare accepteres som sjove og kun situationsrelaterede, men andre giver faktisk merværdi.

Fire af de smukkeste livsvisdomme og deres konsekvenser for hverdagen

Det er bestemt ikke muligt at finde ud af nøjagtigt de fem smukkeste og mest betydningsfulde visdom i livet, men der er en tendens til, hvilke visdoms der er ret populære, og som bruges af mange mennesker.

40 citater om liv og visdom at tænke over

40 citater om venskab og venskabstale til bedste venner

30 Tilskynd ord og citater, der giver styrke og håb

Citater og ordsprog fra kendte mennesker – den livsvisdom, der stadig er gældende i dag

Konfucius-skulptur-visdom-smukkeste-citater-af-hele-verdenen

Hvad du ikke vil have gjort mod dig, gør det ikke mod andre ”- Confucius

Confucius, en kinesisk lærd og filosof, der levede før Kristi fødsel, sagde en række kloge sætninger, der stadig er kendt og ofte høres i dag. En af dem er den, der er nævnt ovenfor. En visdom, der faktisk er ret let at leve efter, og som kan bidrage til god social adfærd. Denne sætning bruges i mange ting, for eksempel i kærlighed: Hvem vil gerne snydes? Alle kender eller mistænker i det mindste den smerte, partneren påfører en med tillidsbrud, og ingen ønsker at føle denne smerte. Det burde sige sig selv, at dette heller ikke gøres mod andre. Det er heller ikke så svært at overholde det, det skal kun tænkes kort før handling, om man er enig i handlingen, hvis man var på den anden side.

Originale bryllupsønsker til de nygifte og kloge citater fra digtere

26 inderlige tillykke med brylluppet – ordets musik

30 ordsprog til sølvbrylluppet, tillykke og billeder med tekst

Hvem der kæmper kan tabe. Hvis du ikke kæmper, har du allerede tabt ”- Berthold Brecht

Betydningen af ​​denne visdom er klar, men den er ofte vanskelig at implementere. Folk tager af og til risici, men de kan ikke nødvendigvis lide det. Bestemt en risiko bør altid vurderes, men meget kan gå glip af i livet, hvis det ikke bliver forsøgt – og så er kampen allerede tabt. Men hvis der tages en risiko, accepteres en ændring i livet som en kamp, ​​så er det ganske muligt at vinde i livskvalitet.

Berømthedscitater og ordsprog – inspirerende beskeder

Richard-Burton-fotocitater-visdom-original-inspirerende

“Hver dag, du ikke smiler, er en spild dag” – Charlie Chaplin

Selvom Charlie Chaplin ikke var kendt som en stor filosof, er dette ord ikke desto mindre en livsvisdom, som man bør huske på. Fordi faktum er, at mennesker naturligvis ikke lever for evigt og derfor bør nyde deres liv så godt de kan. Det betyder at finde noget godt selv i vanskelige timer og ikke se alt negativt og dermed spilde dit liv. Hvis der også kan findes positive ting i dårlige situationer, stiger livskvaliteten enormt.

“Når du elsker, bebrejder du dig selv, ikke den anden” – Richard Burton

Denne visdom behøver ikke nødvendigvis kun at gælde kærligheden, men bruges også på andre områder af hverdagen, ved at det stilles spørgsmålstegn ved, om fejlen eller fejlen ikke er ens egen, før den anden bliver anklaget. Hvis du går lidt selvkritisk igennem livet, kan du lære meget: Nemlig at arbejde med dine egne fejl og acceptere kritik fra andre.

Selvfølgelig er der en række andre bemærkelsesværdige ordsprog, men det ville helt sikkert gå ud over omfanget på dette tidspunkt. Vi tilbyder dog den rigtige stemning til netop dette formål, fordi vores udvalg ikke kun indeholder alle slags ordsprog til særlige lejligheder, men også tilbyder visdom og mange interessante citater, som f.eks. Her.

Previous Post
Præfabrikerede huse opfylder levende ønsker: drømmehuset i præfabrikeret byggeri
Next Post
Dværge laver kunsthåndværk med børn – 10 spændende projekter for hver aldersgruppe