15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dværge laver kunsthåndværk med børn – 10 spændende projekter for hver aldersgruppe

Dværge tinker med farvet papir med børn

Børnene elsker dværgene og deres historier. De er fascineret af de små mytiske skabninger, der har magiske evner og ofte drømmer om en lille dværgverden. Søde dem Dværge laver kunsthåndværk med børn vil uden tvivl hjælpe med at transportere dine små ind i en fantasiverden hurtigt. I den følgende artikel finder du store håndværksprojekter til de små eventyrfigurer for yngre og ældre børn, der garanterer meget sjov. Lad dig inspirere af vores ideer!

Dværge laver kunsthåndværk med børn – skab søde mytiske væsner

dværge-tinker-uld-hat-stof

De søde dværge fra mytologien er små væsener, der meget ligner mennesker, som ofte lever i underjordiske boliger og er fremragende minearbejdere og rustningsfolk. De godmodige nisser har normalt runde, tykke maver og hævede, hvide skæg. Hvad angår dit tøj, skal du bære farverige spidse hatte, smarte veste og solide sko. Når den næste kunsthåndværkeftermiddag med dine børn skal til, kan du efterligne de små mytiske væsener fra forskellige kunsthåndværksmaterialer.

Dværge laver kunsthåndværk med børn af filt, stof og uld

have-nisse-tinker-ting-skæg

For at dine hjemmelavede nisser kan tage form, skal du først oprette kroppen. Du kan f.eks. Bruge stof eller filt til dette. Hvis du kan lide at sy, kan du lave en lille taske af alle stofrester, som dit barn fylder med vat. Hvis du ikke har bomuld ved hånden, kan du bruge linser eller ris til fyldet, hvilket også giver nissen den nødvendige støtte.

filt imp dekoration hat

Du kan også bruge en gammel sok til den lille krop, som du simpelthen knytter efter fyldning. Du kan også lave en sød dværg af uld med børn. For det lille hoved lavet af uld er det første, du skal gøre, at vikle en tynd uldstreng om din finger. Fortsæt med at vikle tynd uld omkring den resulterende tude, indtil du får en stor nok. Læg derefter to uldlængder på kryds og tværs på bordet og læg bolden i midten.

Dværge laver kunsthåndværk med børn – designer spidse hatte og skæg

stof-skæg-jul-dværg

Nu skal du stramme alle fire ender af ulden tæt over uldkuglen og binde dem om halsen. For mere stabilitet kan du lave en solid kegle af ulden, som du glider under hovedet. Selvfølgelig bør en imp ikke efterlades uden en smuk spids hat. Afhængigt af den størrelse du ønsker, skal du klippe en cirkel ud af stof eller filt og lave en trekant ud af det. Fold nu stoffet som en skoletaske og sy kanterne sammen. Hvis du vil, kan du rulle kanten op og sy en klokke øverst på hatten. Et stykke håndværkstråd kan holde hatten oprejst. Når dværge piller med børn, er det lange dværgskæg også en del af historien. Du kan enten klippe skægget ud af filt, forme det af vat eller måske få falsk pels. Du kan vedhæfte det selvfremstillede skæg under hatten.

vinflaske-skæg-filt-hat-dværge-tinker

Det eneste du skal gøre er at fastgøre den lille runde næse. Tag en træ- eller plastikperle og sæt den på skægget. Den smukke dværg er nu færdig, og dit barn kan nu bruge denne karakter til at bevæge sig ind i eventyrverdenen Snehvide og de syv dværge eller genopføre eventyret. Den hjemmelavede dværg er en fantastisk dekoration til børneværelset eller til bordet til en temafest, en fødselsdag eller til forskellige andre lejligheder. Nisserne er også en glimrende idé til julepynt. Du kan placere de små figurer under juletræet eller designe dem som ornamenter til juletræet. Hvis du vil lave større dværge, kan du bruge tomme glasflasker til kroppen og bruge de originale dværge som vinterdekorationer.

Dværge laver kunsthåndværk med børn af naturlige materialer

Fyrkeglefilt børns træbold

Du kan lave kunsthåndværk med børn ved hjælp af forskellige materialer, som naturen leverer. Store dværgfigurer kan laves af gran eller fyrretræer til at dekorere børneværelset. Næste gang du går en tur i parken, samler du smukke kogler, som helst står godt. Du kan bruge en lille vat eller styrofoambold som hoved til den lille kegle -nisse. Større trækugler er også ideelle til dette. Hvis det ønskes, kan dine børn male deres ansigt på bolden og bruge vat til at forme en lille næse og lime den på. Du kan også bruge googly øjne fra håndværksbutikken eller lave dem selv. Det eneste du skal gøre er at lave hatten af ​​filt og fastgøre den. Skær en halvcirkel ud af rester af stof eller filt, rul den op som en nål og lim de afskårne kanter sammen. Hvis du vil, kan du udstyre nissen med et tørklæde til de kolde dage.

kegle-dværg-lim-filt

Kastanjerne er også et ideelt kunsthåndværk til de smukke mytiske væsner. Tag en kastanje op og bor huller til dine arme, ben og hoved. Armene, benene og nakken kan laves af tandstikker. Få dit barn til at tegne et ansigt på en mindre kastanje og læg hovedet på nakken. Bind et tørklæde om dværgens hals, så den smukke nisse kan overleve de køligere dage.

Små dværge laver kunsthåndværk med børn af filt og kork

filt-træ-efterår-egern-dværge

Hvis du har gamle propper derhjemme, kan du lave små nisser ud af dem med lille indsats. Bor to huller i siden af ​​korken, hvor du limer arme lavet af rørrensere. Lim en træperle til hovedet og lav en varm frakke og hat af filt. Disse små dværge er en passende dekoration til et stueplante og til vindueskarmen.

Dværge laver kunsthåndværk med børn fra træ

havemarkør-træ-dværge-tinker

Disse enkle, men effektive dværghavermarkører er en glimrende idé til små havernisser lavet af naturlige materialer. Alt du behøver til dette hurtige kunsthåndværksprojekt er tykkere grene, som du klipper til den ønskede størrelse og peger i den ene ende. Der vil være nissens spidse kasket. Lad derefter dit barn give træhavenissen et ansigt. Huer i forskellige farver ser godt ud og giver dig mulighed for hurtigt at finde vej mellem sengene. Skolebørn er velkomne til at skrive på de enkelte markører.

Dværge laver kunsthåndværk med børn af toiletpapirruller

dværge-tinker-toilet-papir-ruller

Med de helt små børn kan du lave søde nisser ud af tomme toiletpapirruller. Denne store kunsthåndværksaktivitet understøtter dit barns udvikling og lærer dem at bruge saks og lim. Hvis du vil pille ved de syv dværge, skal du bruge papir i flere farver, der limes rundt om rullen. Hver dværg har en anden vest eller frakke på, og det er lettere at skelne mellem de to væsner, mens de spiller. Børnene kan enten male deres ansigt og skæg eller klippe dem ud af farvet papir og sætte dem sammen. Du kan også klippe hatten ud af papir i en passende farve og sætte den på rullen.

Origami -nisser laver kunsthåndværk med børn

dværg origami dværgpapir

Hvis du gerne vil lave søde nisser ud af papir med dine børn, har du mulighed for at folde origami -nisser. Børn er naturligt nysgerrige, villige til at lære og ivrige efter at eksperimentere. Hvis du leder efter en spændende aktivitet for ældre børn, er denne håndværksteknik meget fascinerende for de små. Origami kræver meget øvelse og er også kompliceret, men det fremmer fingerfærdigheden i små hænder. Din aktive støtte er nødvendig her. Du finder adskillige videoinstruktioner på internettet, der trin for trin vil guide dig ind i en smuk nissefigur. Den krævende opgave og de yndige resultater vil gøre dit barn stolt af sig selv.

Opret sødt dværgtilbehør fra jern-på-perler

konstruktion-papir-maleri-dværg-tinkering

Hvis dit barn er lige så fascineret af jernperlerne, som det er af de mytiske væsner, kan du også oprette små nisser af de farverige plastperler. Med den rigtige skabelon kan du oprette nissefigurer efter dine egne ideer. Med øvelse og lidt tålmodighed vil du kunne fremtrylle en meget personlig nøglering til dit barn eller smuk temadekoration til børneværelset. Du kan også designe andet kreativt tilbehør med dværge lavet af jern-på-perler. Hvis du vil inspirere dine børn endnu mere, kan du også bygge et dværghus til de hjemmelavede nisser ude i haven.

Syv dværge kostume 

kostume dværgpige

En god idé til Mardi Gras eller til en havefest med tema eller børns fødselsdagsfest er et sjovt dværgkostume. Du behøver ikke nødvendigvis at få ekstra specielt tøj til dette, men kan bruge normalt hverdagstøj. Bukser i grøn eller brun og en grøn bluse med vest vil tjene dig godt. Selvfølgelig har du brug for et stort, hvidt skæg og den typiske spidshue til det store børnetøj. Du må gerne fastgøre et gummibånd til hatten, så den bliver på hovedet, når barnet tumler rundt. Hvis du ønsker det, kan du lime englehår om hatten. Du kan lave et langt skæg af englehår til kostumet. Hvis der er et kunstigt skæg tilbage fra jul, må du gerne bruge det til dværgkostumet.

dværghatfilt børnehave

Fleecevat, som du hænger over et stykke hatelastik, skaber et perfekt skæg. Bøjler vil helt sikkert også blive et hit. Forskellige små tilbehør, såsom en taske til værktøj til minedrift eller en lanterne, fuldender det unikke kostume. Vil du arrangere et tema dværgfest for dit barn, hvor dit barn leger med sine dværg gæster under åben himmel? Så er det værd at tænke på legene, mad og drikke, dekorationer og gaver. Med dette i tankerne kan du måske lave en nissehue til hver lille æresgæst og lægge den på tallerkenen. Hvis dit barn venter flere gæster, kan du også lave de spidse hatte af papir.

Previous Post
Interiør af træ og beton i den moderne bungalow “Cabin 2”
Next Post
Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære