15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tiltræk sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære

Se sommerfuglehaven for romantisk atmosfære

hvis du Sommerfugle i haven ønsker at klæde dig på, så tjek disse enkle tips. Skab en romantisk atmosfære i din baghave og plant sådanne blomster, der vil tiltrække sommerfugle. Opret et indbydende sted for sommerfuglene i enhver sæson. Sørg for, at der er solrige steder i din have, hvor sommerfuglene kan lægge deres æg. Få derefter planter nok til de sultne larver og i sidste ende sikre skjulesteder, hvor metamorfosen kan finde sted.

Vælg solrige steder for sommerfuglene i haven

sommerfugle i haven for en romantisk atmosfære

Så du Sommerfugle i haven Du bliver nødt til at plante bestemte blomster i din have. De fleste af disse blomsterarter har brug for mindst seks timers sollys om dagen. Det er vigtigt ikke kun at beskytte din have mod solen, men også at beskytte den mod vinden. Du kan købe huse til sommerfugle fra havebutikken. Desværre er det hovedsageligt dekorative elementer, da insekterne næsten aldrig leder efter ly indeni.

Involver børnene, hvis du vil tiltrække sommerfugle i haven

Sommerfugle gemmer sig i haven for romantisk atmosfære

Brug Sommerfugle i haven, at få dine børn begejstrede for havearbejde. Børnene vil helt sikkert vise interesse for de farverige insekter, og så vil de med tiden udvikle en påskønnelse for planterne og blomsterne.

Overvej larverne

sommerfugle i haven for romantisk atmosfære larve

Larverne er en vigtig genstand, når du er Sommerfugle i haven vil have. Larverne har deres egne spisevaner og lever kun af bestemte planter. Hver art lægger æg på de planter, der foretrækkes af larverne. De mest populære planter blandt larverne er persille, dild, fennikel, mælketræ og hvidkløver.

Planteblanding af nektarplanter

Sommerfugle i haven for romantisk nektarstemning

Så du mange Sommerfugle i haven For at tiltrække skal du vælge en bred vifte af farvestrålende blomster, der producerer nektar året rundt. Nogle eksempler på sådanne plantearter er stenurt, sommerfugl -syren, tobaksplante, kornblomst, zinnia osv. Sommerfuglene kan ikke kun lide blomsternektar, men også frugt. Smid ikke den resterende frugt væk, læg den på en tallerken og læg den midt i haven blandt blomsterne for at tiltrække frugtfans blandt sommerfuglene.

Saml blomster i klumper efter farve

sommerfuglehave for en romantisk atmosfære blomster

Sommerfuglene genkender større og lysere overflader lettere. Design blomsterne i haven, så blomster af lignende farve danner større grupper. På denne måde er disse farvede samlinger lettere synlige for de farvede insekter.

Server enkle retter

Sommerfugle flyver i haven for romantisk atmosfære

I dette tilfælde er de Sommerfugle i haven ligner mennesker. De kan også lide fastfood. Få sådanne blomster til din have, hvis blomster åbner bredt og sikrer lettere og hurtig adgang til nektar. Sådanne fastfoodblomster har plantearter som røllike og flammeblomst.

Få en vandkilde

sommerfugle i haven til vand i romantisk atmosfære

Når de flyver i naturen, kan sommerfugle lide vand fra floder og pools, der er rige på mineraler. Du kan slukke tørsten ved at placere en tallerken med vådt sand blandt blomster i haven. Sommerfuglene vil normalt aldrig tage risikoen for at drikke vand fra en dyb tank.

Havedesign efter dine ønsker

sommerfugle have til romantisk atmosfære behagelig

Ikke alle planter i din have bør vælges til sommerfugle. Glem ikke, at havedesignet er for dine øjne, og du vil også nyde de smukke blomster. Tænk over hvilke typer blomster du kan lide, og plant dem i haven.

Lad de sovende larver ligge

Sommerfugle i haven til romantisk atmosfære dukke

Overse ikke den vidunderlige metamorfose, når larven bliver til en sommerfuglpuppe. Hvis du er nysgerrig, kan du se denne proces uden at forstyrre.

Brug blomsterpotter

Sommerfuglehaven lægger æg til en romantisk atmosfære

hvis du Sommerfugle i haven ønsker at tiltrække, men ikke har så meget plads, lad dig ikke blive fortvivlet. Du kan altid bruge blomsterpotter til dette formål. Sommerfuglene tiltrækkes også af planterne i urtepotter.

Previous Post
Vandcykling – innovativ idé fra Schiller Sport
Next Post
Hvad skal du passe på, når du køber en plæneklipper? – 7 nyttige tips