15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Præfabrikerede huse opfylder levende ønsker: drømmehuset i præfabrikeret byggeri

Præfabrikerede huse -moderne-bungalows-pool

Et præfabrikeret hus kan hurtigt flyttes ind: Da byggefirmaet sætter de præfabrikerede dele sammen inden for få dage, er der hverken en skal i snævrere forstand eller en længere tørretid. Som følge heraf opfylder denne type bygning primært forventningerne hos bygherrer, der elsker at være ukomplicerede og komfortable. Dagens artikel fortæller dig, hvorfor flere og flere mennesker har talt om præfabrikerede huse i de seneste år.

Fra middelalderen til i dag – udvikling af præfabrikerede huse

præfabrikerede huse-gavltag-græsplæne-store

Leonardo da Vinci anses for at være forfaderen til bygningerne konstrueret af færdige elementer. I 1494 byggede han et hus på bredden af ​​Tigris, som udelukkende bestod af præfabrikerede elementer. Bindingsværkshusene er tegn på den middelalderlige præfabrikerede konstruktion med træ. Det moderne præfabrikerede hus udviklede sig til sidst fra træhuse, der blev bygget i USA under guldrusen. Det præfabrikerede husmarked har boomet i Tyskland siden 1960’erne. På det tidspunkt købte bygherrerne ofte såkaldte typehuse fra postordreforretningen. I dag vokser det Prefab industri hurtigere end markedet som helhed. I 2013 modtog 9.341 bygningsejere i Tyskland godkendelse til præfabrikerede en- eller tofamiliehuse. Det svarer til en stigning på 9,6 procent i forhold til året før. Samlet set var der kun en stigning på 3,3 procent inden for byggetilladelser til private hjem i denne periode.

præfabrikerede huse-usa-træ-skråtag

Virksomheder i USA sendte præfabrikerede hjem allerede i 1940’erne. I dag er 90 procent af alle boliger i USA bygget ved hjælp af træsystemkonstruktion.

Det billige og bekvemme alternativ til solide huse

Der er mange grunde til, at en kunde vælger et præfabrikeret drømmehus. Frem for alt er disse punkter afgørende for at sikre, at mere og mere fremtid Præfabrikerede huse foretrække:

• Kort byggetid

• Næppe nogen komplikationer

• Permanent lave driftsomkostninger

• Omkostningsgennemsigtighed

• Faste priser og datoer

• Gulvplade, der muliggør konstruktion i vanskeligt terræn

• Vis huse hjælper dig med at vælge huset

• Service fra producenten, selv efter at bygningen er afsluttet

Talrige mulige byggemetoder skaber en masse spillerum

præfabrikerede huse-fordele-hurtigt-moderne-byggeri

I dag er der få serielt fremstillede boliger i Tyskland. Bygherren designer mere end to tredjedele af de præfabrikerede huse sammen med producenten. Han har al frihed til at opfylde sin drøm. Designet spænder fra træhuse til lavenergihuse:

Let konstruktion

Her fremstiller de respektive virksomheder de enkelte elementer i letvægts stål- eller trækonstruktion. Træpanelkonstruktionen er den mest almindelige teknik. Til dette bruger byggefirmaerne plankede trærammer fyldt med isolerende materialer. I modsætning til solid konstruktion er det en tør produktionsform. Efter konstruktionen forsegles bygningskonvolutten på stedet og trodser al slags vejr.

Solid konstruktion

Producenter tilbyder sjældent præfabrikerede huse i solid konstruktion. Med denne konstruktionstype præfabrikerer virksomheden væggene fra armeret beton, betonblokke eller mursten og transporterer dem til det sted, hvor handlingen finder sted. Denne konstruktionstype er mærkbart dyrere end de ovenfor nævnte varianter.

Præfabrikerede huse -moderne-fladt-tag-pool-terrasse

Du kan vælge mellem bungalows i stueetagen og huse i en etage med eller uden kælder. Det kan være både enfamilie- og tofamiliehuse.

Individuelle ønsker – vejen til drømmehuset

Under alle omstændigheder har bygherrerne stort indflydelse på designet af deres eget hjem. Dette begynder med planlægningen af ​​grundplanen og slutter med valget af taget. Carporte, karnapper, altaner eller terrasser fuldender kundernes ideer. Ved at installere en elevator kan bygherren gøre sit drømmehus let tilgængeligt.

Derudover beslutter kunderne om isoleringspakker, installationer, varmeanlæg og meget mere. Designet af interiøret er også overladt til husejerne. De vælger vægfarver eller tapeter, sanitære faciliteter og gulvbelægninger selv. Levekomfort kommer først. Uanset om kunderne vælger en nøglefærdig bygning eller også bidrager med deres eget arbejde, bestemmer de selv.

Tekniske tilføjelser for mere komfort og sikkerhed

smart-hjem-komfort-sikkerhed-mobiltelefon-betjening

Ud over moderne opvarmningsteknologier såsom træpillevarme eller solsystemer spiller især det smarte hjem en vigtig rolle i det 21. århundrede. Denne teknologi giver husets beboere et niveau af komfort, som de ikke længere vil være foruden i fremtiden. Du kan bruge din bærbare computer eller smartphone til at betjene rullegardiner og vinduer eksternt eller til at regulere din opvarmning. Ved hjælp af enkle indstillinger slukker bygningen selv lyset eller aktiverer alarmsystemet. Takket være denne innovation behøver beboeren ikke længere selv at varetage forskellige rutineopgaver. Han kan endda styre sit netværkshus, mens han er på farten.

En lav byrde på sundheden

præfabrikeret hus-træ-grå-ovenlys-gavltag

Materialet træ har den egenskab at absorbere vanddamp fra fugtig luft og frigive det til tør luft. Det regulerer således indeklimaet, som aldrig må være for fugtigt. Fordi for menneskers trivsel er der en konstant luftfugtighed mellem 40 og 60 procent ideelle. Med træ som buffer til fugtig og ekstremt tør luft skabes et behageligt rumklima på en helt naturlig måde. Dette sikrer trivsel og sikkerhed.

Desuden sætter Quality Association of German Prefabricated Buildings (QDF), som de førende producenter af præfabrikerede træhuse tilhører, de højeste standarder for kompatibilitet af de anvendte byggematerialer. Af denne grund behandler intet firma træoverflader med kemiske midler. Desuden tilbyder producenterne af præfabrikerede huse alternativer fremstillet af hør eller kork i stedet for isolerende materialer med CFC.

præfabrikeret hus-familiehus-inde-skydedøre-terrasse

Kilder:

Billeder 1, 5: Pixabay.com © Giovanni (CCO Public Domain)

Billede 3: Pixabay.com © paulbr75 (CCO)

Billeder 2, 4: Pixabay.com © midascode (CCO)

Billede 6: pexels.com / picjumbo.com (CCO)

Billede 7: pexels.com Oliur Rahman (CCO)

Billede 8: Pixabay.com 3dman_eu (CCO)

Previous Post
Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur
Next Post
Håndværk ideer med kaffebønner – DIY stearinlys instruktioner