15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Moebius House – vidunderlig og innovativ arkitektur

Moebius-hus-Tony-Owen-Partners

Moebius House er her for at imponere dig med sine evner til at tilfredsstille dine præferencer for moderne tendenser og for en behagelig livsstil. Huset er i tråd med de nyeste innovationer og tiltrækker din opmærksomhed med sin markante facade.

Moebius House – bemærkelsesværdig konstruktion

moebius-hus-ekstraordinær-facade

Moebius House blev designet og bygget af den australske arkitekt Tony Owen Partner. Dit talentfulde team præsenterede os for en storslået bygning med et imponerende udvendigt design og ekstraordinær arkitektur. Det bemærkelsesværdige ved denne konstruktion er venstre væg, der snor sig over taget og på den anden side som en sløjfe for at definere en behagelig og behagelig terrasse at slappe af på. Udsigten fra det storslåede Moebius House afslører Sydney Harbour og det berømte Sydney Opera House.

Oversigt over Moebius -huset

moderne-arkitektur-australien

Først og fremmest adskiller Moebius House sig i den innovative metode, som australske arkitekter Tony Owen Partners bruger til at skabe denne ekstraordinære bygning. De ser maksimalisering af lys, plads, ventilation og den vidunderlige udsigt som en prioritet. Designerne gør en fantastisk tilgang i de nyeste arkitektoniske tendenser med deres “mikrodesign” -metode. Det fungerer takket være brugen af ​​parametrisk modelleringssoftware, som reagerer på små ændringer i designinputfaktoren. Disse faktorer var ovennævnte prioriteringer.

hvidt interiør

hvid-interiør-design-tony-owen-partnere

Solsystemet og den passende form til de klimatiske egenskaber påvirker skabelsen af ​​denne uregelmæssige form til hjemmet. Moebius -huset er også et hus, hvor det økologiske tema nævnes ved at plante hele udendørsarealet i en minimalistisk stil. Kunstig belysning kombineres omhyggeligt med naturlig belysning, idet de fleste af værelserne er glaseret og belyst direkte af solen.

åbne rum-hvid-farve

Tony Owen Partner designere og arkitekter har skabt en dynamisk model, der er i stand til at reagere på ændringer i disse variabler. Huset har rummelige, tomme rum – dette er tæt forbundet med det udvendige design, store tomme rum og det rige omgivende landskab. Indretningen introducerer også plads og komfort.

Moebius House – hygge og luksus

flydende-trappe-komfur

Hygge og luksus i Moebius Haus er en afspejling af det hvide farveskema og neonbelysningen. Marmor-, plast-, glas- og krystaloverflader understreger de klare linjer i indretningen, som er universel i alle rum. Møblerne er moderne, innovative og praktiske til hverdagens behov og til store officielle fester med særlige gæster.

skydedøre i glas-hvidt interiør

Faktisk symboliserer elementerne i indretning forskellige stilarter. Stuen møbler kombinerer innovationstendenser i højteknologisk stil og den minimalistiske uregelmæssighed. Soveværelser, værelser og køkkenet er indrettet med gamle, men alligevel moderne, mystiske vintage- og retro -detaljer.

Abigail

blå LED belysning

neonbelysning-hvidt interiør

Patio område

udvendigt-design-gårdhave-område-moebius-hus

Udendørs møbler

pool-område-moderne-udendørs-møbler

Belysning om natten

moderne arkitektur natbelysning

minimalistisk-moderne-arkitektur

moebius-hus-om natten

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning