15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Påskegaveidéer til voksne: 30 hurtige håndværksinstruktioner

Ingen familie kan undgå gaver ved fester som påske. Uanset om det er til forældrene, vennerne eller de voksne børn: Hjemmelavede gaver modtages altid godt ved særlige lejligheder. Vi viser dig 30 påskegaveideer til voksne, der med garanti vil lægge et smil på modtageren. Fra duftende badekugleduftende badekugler til stilfulde stearinlys til lækre selvfremstillede småkager: der er noget for enhver smag. Lad dig inspirere af ideerne og overrask dine nærmeste med hjemmelavede gaver!

Ideer til påskegaver til voksne: Hjemmelavede gaver går altid godt

Ideer til påskegaver til voksne børn pynter chokoladeæg

Unge og gamle er glade for hjemmelavede gaver. Sød modtagerens liv med hjemmelavede chokoladeæg. Til de hule kroppe har du brug for en form til chokoladeæg og til dekoration – spiselige blomster, sukkerperler, glitssukker og madfarvestifter. Smelt bare chokoladen i vandbadet først og hæld derefter den tempererede chokolademasse i formen. Chokoladeægene afkøles, helst i køleskabet natten over. Hvis du ikke stoler på dig selv til selv at lave hule kroppe, så kan du købe færdige hule kroppe. Dekorer dem derefter med eventuelle spiselige kagetoppe.

Påskegaver Ideer til at lave dig selv til venner: Hæld påskeharen sæbe

Påskegaver til voksne laver selv sæbe i form af påskeharer

Når det kommer til påskegaver til voksne, står de fleste over for en udfordring. Hvis nutiden skulle være sjov og praktisk på samme tid, så er påskeharen sæber ideelle. Overrask familien eller voksne børn med duftende sæber i muntre farver. Du har brug for råsæbe (glycerinsæbe er bedst som sæbebund), sæbefarver (blå, gul, orange og lavendel), sæbe dufte (det er bedst at bruge æteriske olier som lavendel, rose, mandel og grapefrugtolie) og en silikone skimmelsvamp. Del råsæben i flere stykker, hvert stykke skal veje cirka 50 gram. Du kan hælde to sæber fra et stykke på 50 gram. Smelt derefter den første bar rå sæbe, tilsæt derefter den ønskede sæbefarve og 2-3 dråber sæbe duft og rør. Hæld derefter sæbemassen i silikoneformen og lad den hærde der. Rengør gryden, hvor du smelter sæben, og kom det andet stykke i den. Opret derefter etiketter, hvorpå du skriver ingredienserne og udløbsdatoen.

Ideer til påskegaver til forældre: design påskeæg med klistermærker

Påskegaver Voksne laver selv ideer til mor, farve påskeæg og dekorere dem med klistermærker

En påskegave skal ikke nødvendigvis være dyr eller stor. Hjemmelavede små gaver til påske er perfekte til forældre. De kan overraske dig med en traditionelt meget populær souvenir: Kærligt dekorerede påskeæg modtages altid godt. Du kan finde mange DIY -instruktioner online fra håndværksentusiaster over hele verden. De fleste af dem er for komplicerede for begyndere, så der er forskellige malersæt til rådighed for dem, såsom:

 • Kreative sæt med bløde og cremede maling med stenciler, svamp og pensel.
 • Æggemalerier og vandfarver
 • Marmorfarver
 • Påskeægssæt med maler, svampestiftende pensel og cremet maling med let glans
 • Klistermærker med påskemotiver

Hjemmelavede påskegaveidéer: Boblende badekugler i form af et æg

Påskegaver til voksne børn Lav selv badebomber

De næste ideer til påskegaver lover ren afslapning. Disse boblende ægformede badekugler er et godt eksempel på stilfulde hjemmelavede påskegaver til voksne. Du skal bruge følgende materialer til otte badebolde:

 • Sodavand og citronsyre i et forhold på 2: 1, i dette tilfælde 300 g bagepulver og 150 g citronsyrepulver
 • 80 g majsstivelse eller kartoffelmel
 • 80 g mandelolie
 • Andre duftolier
 • Tørrede urter og blomsterblade til påfyldning
 • Påskeægsforme i akryl (du kan også bruge en chokoladeægform, men vask og skyl grundigt bagefter)

Bland først de tørre ingredienser, dvs. bagepulver, majsstivelse, citronsyre og de tørrede urter eller kronblade i en engangsskål. Bland derefter de flydende ingredienser, dvs. mandelolie og duftolier, i en separat skål. Bland indholdet af de to skåle meget langsomt og kom dem derefter i ægformene. Tryk let på badebomberne med fingrene, luk æggeformene og stil dem på køl i 4-5 timer. Først da kan du forsigtigt fjerne dem fra formene.

At lave påskegaver selv: ideer til bedsteforældre

Påskegaver hjemmelavede ideer til mor dekorere skeer med en servieteknik

Planlægger du at besøge dine bedsteforældre i påsken, og vil du overraske dem med en kreativ gave? Så har vi to påskegaveidéer, der med garanti vil høste komplimenter. Overrask din bedstemor med en kærligt dekoreret træske. Med servieteknikken kan du pynte den enkle gave. Sådan fremstilles nutiden: Påfør først en akrylmaling, f.eks. Hvid, på skeen som bund. og lad dem tørre. Adskil derefter det øverste servietlag (det er bedst at vælge en serviet med et naturligt motiv), påfør et tyndt lag servietlim over den hvide maling og tryk derefter serviet på den. Vent 5 minutter og påfør et andet lag lim over serviet. Når den tørrer helt, kan du belægge skeen med klar lak.

Hjemmelavede påskegaver: ideer til naturelskere

Påskegaver ideer coasters lavet af modeller ler og urter

Du kan lave mange dekorationer af lufttørrende hvidt modelleringsler. Disse stilfulde coasters er også klar på ingen tid. Du har brug for følgende materialer: hvid modelleringsler, frisk rose og bregne og kronblade, klar lak, rullestift og et glas. Først rulles modelleringsleret ud med kagerullen omkring en halv centimeter tyk. Skær den runde coaster ud med glasset. Læg derefter papirarkene ovenpå, og tryk dem forsigtigt med fingrene. Lad modelleringslueret lufttørre og påfør derefter et tyndt lag klar lak ovenpå.

Tinker påskegaver: lys i form af et påskeæg

Ideer til påskegaver laver stearinlys selv

Et puristisk ægformet lys er den perfekte påskegave til en kæreste. Selvom det ikke er tændt, ser lyset meget dekorativt ud og bringer variation til interiøret, selv efter påske. De konkrete detaljer gør dem til et rigtigt blikfang på påskebordet. Og det bedste: Du kan selv lave lyset hurtigt og uden store anstrengelser. Du har brug for vokslinser, en stearinlys, en kebabspyd af metal, en aluminiumskål, en gryde, et stort og et lille plastæg, beton, en lighter og en knivkniv.

Påskegaver ideer til at lave dig selv lys i form af påskeæg

Sådan laves stearinlysene: Åbn det store plastæg, og læg det lille plastæg i den nederste halvdel af det større. Fyld halvdelen med beton. Luk det store plastikæg og brug pølsespydet til at bore et hul i toppen. Sæt derefter stearinlyset ind i hullet og fastgør det med tape. Lad betonen hærde. Smelt vokslinserne i vandbadet, og hæld derefter den flydende voks i det store plastæg. Lad voksen hærde i 2-3 timer, fjern derefter den øverste halvdel af påskeæg. Brug derefter en lighter til at varme den nederste halvdel af plastægget op og skær det derefter i stykker med håndværkskniven. Fjern plastægget, og lyset er klar!

Små påskegaver til voksne Te -lys i æggeskaller

Men det er også hurtigere og mindre kompliceret. Du skal bruge en gaveæske, silkepapir, æggeskaller (den nederste halvdel af æggeskallen) og telys. Læg æggeskallerne på silkepapiret, så de ikke vælter. Sæt derefter telysene indenfor, og påsken er klar. Vores tip: Køb duftende telys. Eller arranger telys i forskellige farver i hvide æggeskaller.

Påskegaver ideer fra køkkenet: Bag småkager

Påskegaver til voksne børn laver selv ideer til småkager i syltetøjsglas

Hvis du leder efter idéer til påskegaver fra køkkenet, så er det næste forslag til dig. Invester i kuttere med påskemotiver som påskeharer, gulerødder eller kyllinger. Du kan bringe smukt formede kiks til bordet til festen eller give dem til dine gæster som gaver. Vores tip: Småkagerne ser super fine ud, når du pynter dem med glasur. Fyld et syltetøjsglas med det og dekorér det med dekorationsbånd eller et hjemmelavet påskekort.

Påskegaver ideer til at lave dig selv: lav teposer af kaffefiltre

Påskegaver til voksne laver teposer selv

Leder du efter ideer til små påskegaver til voksne? Hvad med hjemmelavede teposer lavet af kaffefiltre? Så du kan selv blande teen og bestemme dens aroma og virkning på kroppen. Gode ​​teblandinger er for eksempel:

1. Forfriskende urtete -blanding om morgenen: lindeblomst, brombær, ribs og pebermynteblade, trærudeurt og appelsinblomst i et forhold på 1: 1: 1 0,6: 0,8: 0,6

2. Frugttete til eftermiddag: æble- og hybenskal, frugt salvie og morgenfrue blomster i et forhold på 6: 1: 1: 1

3. Tørstslukkere til aften: æbleskal, citrongræs, hindbær, jordbær og pebermynteblade, hibiscusblomster i et forhold på 2: 2: 1: 1: 1: 1

Teposer lavet af kaffefiltre laver selv påskegaveidéer

Følg trin-for-trin fotoinstruktionerne ovenfor for at lave teposen fra kaffefilter selv. Da kaffefiltre er lavet af noget tykkere papir end normale teposer, bør du lade teen stejle lidt længere. Fordelen ved kaffefiltrene er dog, at du kan skære dem til den form, du ønsker. For eksempel kan du skære teposer ud i en stjerne- eller hjerteform og derefter sy enderne sammen.

Påskegaver skaber selv ideer til teelskere

En selvfremstillet etiket med fjedermotiver skal naturligvis ikke mangle. Opret en skabelon til sommerfugl og skær to sommerfugle ud af farvet indpakningspapir. Smør bagsiden af ​​den første sommerfugl med lim, læg tråden på teposen på bagsiden og læg den anden sommerfugl ovenpå. Klem de to sommerfugle sammen, og fold dem derefter i to. Skær en strimmel ud, så du senere kan fastgøre papirfuglen til tekoppen. komplet!

 Håndværksgaver: mal en lerkrukke

Hjemmelavede påskegaveideer maler blomsterpotten med akvareller

Andre påskegaveidéer at lave selv er for eksempel farverige urtepotter, som du selv kan male. Der er ingen grænser for din fantasi. Du kan marmere lergryderne med f.eks. Akrylmaling eller pynte dem med servieteknikken. Vores tip: Vælg muntre forårsfarver som lyserød, gul eller orange. Dette garanterer en festlig stemning hjemme og på terrassen eller balkonen.

Lav påskegaver, mal og plant en blomsterpotte

Dygtige håndværksentusiaster kan også male urtepotterne. Særlige farveblyanter er tilgængelige til dette formål. Under alle omstændigheder skal du arbejde meget omhyggeligt, for fejl kan kun fjernes med store vanskeligheder. På den anden side er farverne meget stabile og kan let modstå stærk sol, regn og endda frost. For at være på den sikre side kan du forsegle overfladen med klar lak. Lad dog malingen først tørre helt, ellers kan du smøre dem.

Arranger kreativt sæsonbetonede blomster i en vase

Lav hurtige påskegaver til forældre fyld en vase med slik

Er du inviteret til påskebrunch? Medbring en forårsbuket i en kreativt arrangeret vase. Du har brug for: en glasvase, en plastikkop, sæsonblomster efter eget valg og frugtgummi i forskellige farver. Vores tip: Match farverne på blomsterne og frugtgummiet, dette får blomsterarrangementet til at se særligt attraktivt ud.

Påskegaveideer gør-det-selv hurtige projekter til forældre

Sådan fremstilles den farverige buket: Først placeres plastikskålen midt i vasen, og fyldrummet først med gult, derefter med hvidt, derefter med lyserødt frugtgummi. Bliv ved, indtil du skjuler kruset helt. Fyld den derefter med vand, afskær blomsterstænglerne og arranger forårsblomsterne deri. Blomster som gule og lyserøde roser og liljer i dalen ser særligt smukke ud. Udfyld derefter hullerne med bindende grønt og løv.

Ikke kun børn ser frem til farverige påskegaver, voksne sætter også pris på en selvlavet gave til påske. Du kan også finde andre forslag til kreative gaver i fotogalleriet herunder. lad dig inspirere!

Vaniljecreme og honningkager i kaninøreform

Stearinlys og småkager laver selv små påskegaver

Påskekurv til mor: buket blomster, chokoladekaniner, malede påskeæg og kosmetik

Ideer til påskegaver til voksne Fyld påskekurven til mor med blomster, en chokoladehare og håndcreme

Påskekurv med blomster lavet af stof, småkager med fyld og chokoladeæg med glasur

Påskegaveidéer til at lave dig selv med stofblomster og småkager og parfume

Blomstrende gren og chokolade påskeæg

Gør det selv påskegaveidéer, dekorér grene med blomster med chokoladeæg

Hjemmelavede etiketter med påskeharen motiver

Påskegaver tinker etiketter til vinflasker med påskehare

Påskekurv til kaffeelskere

Påskekurve til voksne fyldes med kaffegaveideer til voksne

Hjemmelavet vase / plantekrukke fra to metalkopper

Ideer til påskegaver til voksne Blomsterpotte lavet af gamle metalkopper

Bag og mal slik

Små påskegaver til forældre madmarkeringsmærker og småkager

Påskeægkager med marmelade

Hjemmelavede gaver fra køkkenet Bag småkager med marmelade

Få serveringsbakken mærket

Tilpas gaveideer til far skærebræt

Påskegaver til at lave selv: Mærk chokolade 

Etiket og stemple gaveideer fra køkkenet med chokolade

Lav selv ideer til påskegaver: fyld syltetøjsglas med slik

Lav selv små påskegaver til voksne

Gaver fra køkkenet: syltetøj

Hjemmelavet marmelade spiselige påskegaver fra køkkenet

Fyld påskekurven med gaver fra køkkenet

Påskegaveidéer til forældre fra køkkenet pandekager og hjemmelavet marmelade

Bag småkager og overrask forældrene i påsken

Gaveideer til voksne børn bager småkager og lægger dem i selvfremstillede påskekurve

Previous Post
Efterårsdekoration under en hætte i glas – stilfulde arrangementer inspireret af naturen
Next Post
Lav dine egne spøgelser som Halloween -dekorationer til udendørs brug af wire – gør -det -selv -instruktioner og ideer