15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Efterårsdekoration under en hætte i glas – stilfulde arrangementer inspireret af naturen

Arranger efterårsdekorationer under en hætte af glas

Den kommende efterårssæson fascinerer med et ædelt farveskema i rød-orange-brun med gyldne accenter. Du kan føle dig godt tilpas hjemme med det uimodståelige ensemble. Arrangementer under en klokke krukke ser særligt elegante ud – de kan effektivt opsættes på festbordet til Thanksgiving såvel som på kommoden på gangen. Bring naturen ind i dine egne fire vægge og fremtryl en vidunderlig efterårsdekoration under en glaskappe – vi viser dig nogle ideer til kreative og effektive kombinationer mellem forskellige naturskatte, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære på et øjeblik.

Efterårsdekoration under en hætte i glas – kombiner græskar og fyrretræer

Efterårsdekoration under glaskuppel græskar hvide fyrretræer lerkrukke

Kombinationen mellem græskar, fyrretræer og efterårsblade betragtes som en absolut klassiker for efterårssæsonen. For at ensemblet ikke skal se kedeligt ud, kan du arrangere de enkelte naturskatte i forskellige beholdere – sprede efterårsblade på træbordet, arrangere de dekorative græskar i en blomsterpotte lavet af ler. Vælg græskar fra forskellige sorter, så du kan levere variation og give arrangementet karakter. Muskatnødgræskar (spillet ovenfor til højre), patissonsgræskar (i klokkekrukken nedenfor) og havegræskar (de er til venstre og har attraktivt grønt korn) er særligt effektive. De smagfuldt arrangerede efterårsblade i glasvasen smelter harmonisk ind i det samlede billede. De flødeblegede fyrretræer er klart de absolutte iøjnefaldende og har tjent deres plads under glaskappen med deres attraktive udseende. De klippede i øvrigt også en fin figur som solister ved det puristiske bord.

Efterårsdekoration under glaskappen – et festligt arrangement inspireret af naturen

Efterårsdekoration under en glaskuppel fuglerede mossten stenhøje efterårsblade

Du elsker naturen – tag en tur med venner og saml mos, efterårsblade, trægrene og sten. Brug den til at skabe en efterårsdekoration under en hætte af glas – du kan tilføje nødder, hyben og endda fuglefigurer, hvis du ønsker det.

Efterårsdekoration under glaskuppel fyrretræer, fuglfigurer, svampe

Vores tip – så din dekoration holder længe, ​​lad først mos og blade tørre i et par dage i et godt ventileret, varmt rum. Eventuelt kan du få dekorativt mos fra en blomsterhandler. Åbn klokken mindst en gang om dagen for at forhindre, at der dannes skimmelsvamp nedenunder.

Spiselige efterårsdekorationer under en klokkeglas

Efterårsdekoration under glaskuppel spiselig frugt arrangere efterårsblade

Sæsonmæssige frugter smager ikke kun meget godt, de ser også ekstremt dekorative ud – pærer og druer ser også godt ud parvis. Arrangementet afsluttes med tilfældigt spredte tørre efterårsblade. Denne spiselige dekoration er simpelthen et rigtigt blikfang, der aldrig lader dine øjne gå. Og selvfølgelig vil det også sætte gang i dine gæsters appetit. Server frugten som forret med forskellige ostetyper eller som dessert – selvfølgelig i matchende gule eller forgyldte tallerkener.

Efterårsdekoration under glasklokker: med dyrefigurer som accent

Efterårsdekoration under glaskappe lammefigurer mos

Får, fugle, sommerfugle og andre dyr og insekter er ikke kun velkomne som dekorationer på forårsbordet – de symboliserer også frugtbarhed sammen med hyben i efterårssæsonen. De tørrede hyacinter i baggrunden tilføjer et vintage -touch til arrangementet. Så dyrfigurerne af porcelæn ser autentiske ud som fundne genstande fra loppemarkedet, kan du forsigtigt slibe farven på kanterne af med sandpapir eller kunstigt ælde dem med malingsspray. Især i tråd med den shabby chic trend!

Efterårsdekoration under en klokkekrukke: tørrede blomster

Efterårspynt under glas kuppel blomster tørring ideer

Tørrede blomster og planter bringer også en vintage -fornemmelse til bordet. Normalt presses blomster og græsser mellem bøger og tørres på denne måde. For at arrangementet ikke skal miste volumen, kan du binde blomster og græsser sammen med snor og hænge dem på hovedet i et mørkt, godt ventileret og varmt rum.

Efterårsdekoration under en hætte af glas, tørrede markblomster sommerfuglfigur

Rummet skal være mørkt, ellers kan det blæse, hvis det udsættes for stærkt sollys. Blomsterne skal derefter have mindst en uge til at tørre helt ud. Test hver anden dag for at være sikker. Derefter kan du arrangere dem i et blomsterskum og derefter dække dette med tørre blomster eller efterårsblade. Det perfekte ensemble fuldendes af fyrretræer.

Spiselige efterårsdekorationer og vinflasker under en glasklokke

Efterårsdekoration under en hætte af glas figner bær årstidens frugter

Den spiselige efterårsdekoration under en hætte i glas er klart i trend og viser sig at være en særlig praktisk borddekoration til Thanksgiving. Især når der ikke er plads nok ved bordet. Figner og bær serveret i en klokkeglas på vintage sølvtallerkener er en sød fristelse i sig selv.

Dekoration under en glaskuppel efterårsvinbær granatæble spiseligt

Men de kan også kombineres med vinflasker – så gæsterne kan indtage frugten som dessert og nyde vinen med. Bordet med krystalvaser, tallerkener med sølvkanter og sølvbestik får arrangementet til at se ædelt ud. Bordløberen i blødt linnedstof tilføjer prikken over i’et. Det subtile farveskema – sølv og nøgen er sprunget op af frugtens farver.

Moderne efterårsdekoration under en hætte i glas

Efterårsdekoration under en hætte af glas. Moderne gyldne accenter

Hvis du er fan af moderne enkle dekorationer, så vil du helt sikkert kunne lide den næste idé – vælg forskellige vaser, stearinlys, statuer i efterårsfarver og anbring dem på sidebordet i spisestuen. Glas, sten og træ skaber spændende kontraster. Du kan også sprøjte gaveæsker med brun og guld malingsspray og indstille dem som accenter. Selvfølgelig danner en væg med tapet med naturlige mønstre den perfekte baggrund for det charmerende ensemble. Vores tip – arranger maksimalt 6-7 boligtilbehør på bordet, så det ikke ser overfyldt ud. Vælg dekorative stykker i almindelige farver, der går sammen.

Friske blomster i efterårsfarver som festlig dekoration under en glaskappe

Efterårsdekoration under en hætte af glas. Efterårsblomster pæoner

Græskar, hyben og kastanjer under en klokkeglas på sofabordet

Efterårsdekoration under glashætte græskar hyben efterårsblade

Arranger græskar og mos under en klokkeglas

Efterårsdekoration under en hætte af glas, græskar, moskugle

Hvide mini græskar, fyrretræer og mos

Efterårsdekoration under glaskuppel græskar fyrretræer mos

Mos, bregner og græskar

Efterårsdekoration under glaskuppel mosgrønt bunddække hvide mini græskar

Charmerende bordpynt med snor, vinpropper og græskar til purister 

Efterårsdekoration under en hætte af glas hvide græskar puristisk vin korkgarn

Plant moskuglen under en klokkeglas

efterårsmæssig dekorere klokkeglas træstamme skåret vase

Previous Post
Spis bevidst under COVID-19-pandemien
Next Post
HIIT træningsplan – fordele og gode træningsplaner til hjemmet på et øjeblik!