15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav dine egne spøgelser som Halloween -dekorationer til udendørs brug af wire – gør -det -selv -instruktioner og ideer

Halloween nærmer sig, og du leder bestemt efter en original dekoration, som du kan imponere dine naboer og børn med. Hvad med sådanne trådspøgelser, der virkelig ligner næsten virkelige spøgelser og ser ud til at flyde rundt i din have? Bortset fra at de er super lette at lave, og der ikke er brug for detaljerede materialer, er din Halloween haveindretning garanteret et hit i dit kvarter i år. Kunne du tænke dig at lave Halloween -dekorationen til haven selv, skal du bare følge vores instruktioner og være kreativ til at lave forskellige figurer.

Halloween dekoration til ydersiden – materialer og instruktioner

Halloween dekorationer til ydersiden - DIY figurer lavet af kyllingetråd

  • Kyllingetråd
  • Konisk støtte til haven
  • sort klatrenet
  • sort spraymaling
  • Trådskærer
  • Stofsaks
  • tynd tråd
  • valgfrit: styrofoamhoved (til at forme hovedet); Sprøjtemaling, der lyser i mørket; Osteklæder (som spøgelsestøj); sort klatrenet (til nederdel); klart tape og stort halm (til hænder)

Design et hoved til Halloween -havedekorationen

Halloween havedekorationside - sæt hjemmelavede spøgelser op i haven

Til Halloween -havedekorationer lavet af tråd er det bedst at starte med dit hoved. Du kan bruge et styrofoamhoved for at få hovedformen bedre. Eller måske vil en fra din familie stille sig til rådighed. Og hvis det er nødvendigt, kan du også prøve det med fri hånd. Det behøver ikke at være perfekt for at se virkeligt ud. Skær et stort nok stykke kyllingetråd og form hoved og hals. Åbningen er på bagsiden. Luk disse med små stykker tråd.

Torso og arme

Lav selv Halloween -havedekorationer med instruktioner til spøgelser ud af hønsetråd

Gå derefter videre til overkroppen. Et 1 meter bredt stykke kyllingetråd burde være nok til at komme i gang. Brug den til at danne bagagerummet. Hvis du vil skildre en kvinde, kan du også subtilt forme et bryst. Som med hovedet er det bedst at forbinde de to ender af skroget på bagsiden med små stykker tråd. Tænk på, hvor du vil have dine arme hen. Brug trådskærerne til at skære de huller, du er ved at binde dine arme til.

Tilslut nu hovedet til torso. Brug enten stykker tråd til dette eller simpelthen fold kyllingetråden ved overgangene. Hvis nakken er blevet for lang, kan du simpelthen afskære overskydende ledning. Du kan nu forme den første arm med et langt og smalt stykke kyllingetråd. Hvordan er det helt op til dig. Det kan være vinklet eller hængende. Det hele afhænger af den scene, du vil oprette og dine ideer.

Lav selv arme

Husk, at armen skal være bredere i skulderområdet og smallere mod håndleddet. Nu kan du lave en anden arm til Halloween -havedekorationen. Men selv med kun en arm er dekorationen meget effektiv. Fastgør armene til torsoen på de medfølgende steder, ligesom du fastgjorde hovedet.

Lav din egen nederdel eller ben

Mal nu espalieret med den sorte maling (udendørs i frisk luft!). Så snart malingen er tørret, skal du lægge torso, hoved og arme over den. Dette gør det ikke kun lettere at blive ved med at arbejde. Du får også et stativ til opsætning af Halloween -havedekorationer. Hvordan du former dit sind er op til dig igen. Den nemmeste måde er blot at lave en nederdel af hønsetråden. Du kan selvfølgelig også lave to ben.

Du kan derefter skære i et nederdel flere gange nedenunder og bøje det i forskellige retninger, så det ser splittet ud. Du kan også spare dig selv for dette trin, hvis du har købt osteklæder og vil bruge dem til at designe. Du kan også lave nederdelen af ​​sort klatrenet i stedet for wire og derefter dække det med osteklæde. Da det sorte net vil være svært at se senere, vil det se ud som om din Halloween -dekoration udenfor rent faktisk flyder i haven.

Tinker hænder

Lav en hånd ud af tape til Halloween haven dekoration

Ligesom den anden arm er hænder ikke nødvendige til Halloween -havedekorationer. Men hvis du værdsætter det, kan du få dem til at hjælpe med din egen hånd (eller en andens). Brug klar, bred tape til at pakke hånden ind (papirbånd i vejledningen, da det er beregnet til en zombiehånd og trinene er lettere at se). En hånd, der peger på noget, er særlig effektiv. Men andre stillinger er også velegnede.

Efterligner soldater som Halloween -havedekorationer lavet af tråd og gravsten

Pak halmen som vist (lad den mindst 1 tomme være afdækket i bunden). Dette bruges til at holde en vis afstand, så du let kan skære den selvklæbende tape bagefter op og fjerne den fra din hånd. Start også med den klæbrige side op først. Derefter kan du vende båndet og fastgøre klæbende side til klæbende side. Hvis du i stedet klæber tapen direkte til huden, bliver den ikke kun sværere at fjerne, den vil også være smertefuld. Pak heller ikke for stramt ind.

Enkel spøgelseshåndværkside til Halloween -dekoration udenfor

I håndområdet skal tapen løbe flere gange mellem din tommelfinger og pegefinger og over din håndflade. Flyt derefter til pegefingeren og vikl den rundt om den, derefter langfingeren og så videre. Gør dette langsomt, for med den klæbrige side opad er det let for dine fingre at sætte sig sammen (i dette tilfælde skal du blot klippe tape af, der sidder fast med en saks). Til sidst vikler du tommelfingeren rundt og kontrollerer, at du ikke har glemt nogen ledige stillinger. Skær tapen af.

Gentag nu alle trin en gang mere, kun denne gang pakker du båndet ind med den klæbrige side ind. Hvis du finder det lettere, kan du klippe tapen i mindre stykker og bruge dem til at dække din hånd. Prøv bare det der virker bedst for dig. I sidste ende skulle der absolut ikke være flere klæbrige pletter.

Placer spøgelserne i grupper i haven - Halloween dekorationer til udendørs

Nu kan du skære hånden op til Halloween -havedekorationen lavet af spøgelser langs halmen, som du brugte til kunsthåndværk. Hvis du har brugt en andens hånd som reference, er det bedst for dem at gøre dette selv for at undgå skader. Så snart hånden er ude, kan du dække grænsefladen med båndet igen og røre ved andre grimme områder.

Klæd spøgelsen på som en Halloween -havedekoration

Flydende DIY Halloween -spøgelse med kappe ved siden af ​​et træ

Især hvis du har lavet hænder, skal du bruge en kappe til at skjule overgangen fra tape til wire. Osteklæder er gode, fordi de kommer meget tæt på spøgelsesbeklædning. Læg den over dit hoved, skuldre og arme, og brug andre klude til resten af ​​kroppen (f.eks. Som bukser eller nederdel). Du har valget! Hvis du vil, kan du også sprøjte de færdige Halloween -havedekorationer med spraymaling, der lyser i mørket. Så er spøgelset endnu mere mærkbart i mørket.

Halloween -dekoration til ydersiden – spøgelser med hønsenet i forskellige variationer

Kreativ halloween -dekoration til udvendig tinding

Vi har allerede nævnt flere gange, at du kan designe og ændre spøgelserne efter din smag. En arm eller slet ingen, med nederdel eller bukser og selv uden hoved, er intet et problem. Hvis du heller ikke bruger en kappe, kan du endda designe trådrammen i enhver farve og få en farverig Halloween -dekoration udenfor. Giv spøgelset en hat lavet af wire eller andre haveredskaber og tilbehør, såsom en lie, hønsefugle, økse eller hvad du ellers tænker på. Bare eksperimentér og afprøv forskellige varianter, når du opretter Halloween -havedekorationer.

Farverige spøgelser som Halloween -havedekorationer i form af kvinder med hatte

Eller hvad med at prøve dyr eller mytiske væsener i stedet for menneskelige spøgelser. Med lidt øvelse og fantasi kan du selv lave og bruge sådanne dekorationer til haven til Halloween. Et godt eksempel er Poseidon med sin trefanger og heste, der ser ud til at se direkte ud af jorden. Apropos jord: Halvlegemer fremstillet af kyllingetråd er også velegnede. Hvis du lægger disse på jorden, vil det se ud som om spøgelserne kravler ud af jorden.

Osteklæder kan bruges til at klæde trådspøgelserne

I Halloween -instruktionerne blev der opnået en interessant effekt ved at bruge fluorescerende maling. Men det er kun en mulighed. Du kan lige så godt vikle en stribe lys med bittesmå LED -lamper rundt om ledningen, så dine spøgelser kommer til sin ret som Halloween -havedekorationer.

Placer trådspøgelser korrekt i haven til Halloween

Spøgelsesdekorationen har brug for en mørk baggrund for at være synlig

Den originale Halloween -dekoration lavet af kyllingetråd i form af spøgelser udefra kan også vises på forskellige måder. En variant er naturligvis blot at placere den på gulvet. Det koniske klatrehjælpemiddel, der bruges i vejledningen, bruges blandt andet til dette formål. Hvis dit spøgelse får en trådkjole, og du former den korrekt, kan klatrehjælpen være unødvendig.

Brudekjole som dekoration til Halloween -festivalen uden kropsdele

En anden variant af, hvordan du kan integrere Halloween -dekorationen ude i haven, er at hænge den op. Hvis du har et større træ, en baldakin eller en carport, der let kan ses fra gågaden eller huset, kan du også vedhæfte spøgelserne der. Da hønsetråden stort set er meget lys, burde dette ikke være et problem. Fix det i en vandret eller let opretstående position, så det ser ud som om spøgelserne flyver, eller hæng det om halsen, og trådfiguren ser ud til at være hængt. Har du et skur eller en stald? Stil figuren foran med åben dør, og det ser ud til at komme ud af skuret.

For at gøre ledningen lettere at se kan Halloween -dekorationerne sprøjtes med hvid maling

Uanset hvilken variant du vælger, skal du huske på, at ledningen er lys og derfor har brug for en mørk baggrund for at være synlig om natten. Så undgå at placere spøgelserne foran en lys væg eller væg. Planterne i haven er for eksempel en passende baggrund, men også en mørk murstensvæg. Tråden kan også males hvid (med spraymaling) for at gøre den lettere. Om aftenen efter udsmykning af haven skal du blot kontrollere, om den ønskede effekt er opnået ved at se på din Halloween -havedekoration fra alle sider og på afstand.

Imponere naboerne!

Tøj lavet af tråd uden lemmer har en spøgelsesagtig effekt - Halloween dekorationer til udendørs

Vær kreativ og skab en unik Halloween -dekoration udefra, der vil imponere ikke kun naboerne, men også de børn, der er på jagt efter slik. Halloween -dekorationen er ikke kun billig, men kan laves igen hvert år ved at lave forskellige figurer hver gang. Og hvis du vil, kan du endda give et par væk, så andre kan nyde deres arbejde og fejre en god Halloween.

Previous Post
Blodtypekosten – fakta, fordele og ulemper og tips om ernæring
Next Post
Halloween mad – 26 ideer og opskrifter til børnefest