15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Påskehåndværk med fjer – brug spændende påsketid med DIY -projekter for unge og gamle

Påskehåndværk med fjer chokoladeæg påskeæg dekorativ skål

Håndværk til påske er sjovt for unge og gamle. Påsken er et sæsonbestemt højdepunkt og bruges ofte som legeplads for nye og kreative ideer. I dagens artikel har vi samlet spændende ideer til dig til at lave påskehåndværk med fjer. Fjerene kan bruges glimrende om foråret og som forberedelse til den længe ventede påskefest. Med fjer kan du trylle frem vidunderlige borddekorationer i løbet af påsken, dekorere de flotte gaver eller gennemføre dem i forskellige kunsthåndværksprojekter med børn.

Påskehåndværk med børn – design søde kyllinger

sød kylling påske græs påskeæg påskehåndværk med fjer

Påskehåndværk med børn er altid en særlig sjov affære. Vores første forslag til påskehåndværk med fjer ville være disse søde små unger. Det var selvfølgelig ikke tilfældigt, at vi valgte et DIY -projekt med kyllinger. Hvis du tænker på påske, vækkes associationer til påskeharen og ungen straks. Selvom fjerene i vores første håndværksprojekt ikke var lavet af ægte kyllinger, er de perfekte håndværksartikler til mange forskellige påskehåndværk.

Påske kunsthåndværk børnehave farve æg gule håndværk materialer

Til kyllingens påskeæg har du brug for hårdkogte eller blæst påskeæg, som dine børn maler med gul akrylmaling og lader dem tørre godt. Du kan slå eller skære to små cirkler ud for hver kylling fra mørkt washi -tape eller håndværkspapir og vedhæfte dem som øjne. Små trekanter i orange eller rød er perfekte som næb. Tag en fjer efter eget valg og skær små stykker, som du limer på hovedet. En fantastisk og let måde at dekorere påskeæg på, ikke sandt?

Chick påske kurv tinker med fjer til påske

Påske kurv chick spand slik papir fjer

Hvad ville påsken være uden en pænt dekoreret påskekurv, der har lækker slik og forskellige snacks eller små gaver i vente til dine små? Nu denne gang laver vi en smuk kyllingespand i stedet for en traditionel påskekurv. Hvis du har arrangeret en påskefest i det fri, vil den selvfremstillede påskekylling helt sikkert forbløffe de unge og gamle og skabe en dejlig festlig stemning.

chick spand påske tinker med fjer papir næb fødder

Få en spand i størrelsen efter eget valg og sprøjt indvendig og udvendig samt håndtaget med gul malingsspray. For en jævn overflade er det bedst at påføre et andet lag maling. Mens spanden tørrer, tegner du skabeloner til næb, fødder og vinger på et ark papir, overfører dem til matchende farvet pap og skærer dem ud.

Vinger lavet af fjerpapir prikede diy håndværk til påskeskabeloner

Nu skal vingerne forsynes med små fjer. Påfør lim langs kanten og fastgør den nogenlunde lige store fjer. Forkort om nødvendigt foråret. Fastgør også nogle fjedre til indersiden af ​​spanden. På denne måde efterligner du kyllingens søde totskud. Fastgør spidserne af 2-3 fjer på bagsiden af ​​spanden. Til sidst fastgør du øjne, næb og fødder. Fyld derefter spanden med noget påskegræs og læg forskellige slik, små legetøj eller andre gaver på den.

Påskehåndværk med træ og fjer

Påske tinker træ tøjnåle fjer kyllinger deco

En anden god idé til påskehåndværk med fjer er de små fugle, som er perfekte til borddekorationen til påske og annoncerer forårets begyndelse på en smuk måde. Malet med en pastelfarve, med vaklende øjne, næb og fluffy fjerdragt, sprøjter fuglene en fjederlignende atmosfære omkring dem fra tøjnåle.

fugle plast æg æg vrikke øjne påske tinker med fjer papir håndaftryk

Hvis du leder efter idéer til påskefremstilling til småbørn, ville DIY -ideen herunder være særlig god for dig og dit barn. Disse søde påskekyllinger er lavet af ægæghalvdele i plast og prydet med smukke fjer. Du er velkommen til at bede dine små om at efterlade deres håndaftryk på pap. Skær dem derefter ud og lim dem til plastægget sammen med fjerene. Dine kære kan derefter vedhæfte to googly øjne og næb.

Påskehåndværk med fjer – fjerkrone til børn med frigolitæg

dreng krone tinker påskefjer påskeæg blå hvid

Tag et kig på andre flotte kunsthåndværk med fjer herunder og brug dem til at dekorere din lejlighed eller festbordet. Vær kreativ og brug de store fjerpynt til påske og forår. Afhængigt af arrangementet løsner fjerene atmosfæren, ser elegante ud og skaber bevægelse i rummet.

kunsthåndværk materialer fjer krone tinker til påske

håndværk til påske med børn instruktioner om fjerkroner

Påskehåndværk med børnefjerpapirkrone

Dekorative skåle til påsketinker med fjer

håndværk ideer påskefjer skål diy chokoladeæg

Påskedekorationer tinker med fjerballonfjerlim

Tinker dørkrans til påske med fjer

tinker påskekrans til påskefjer påskeæg pastelfarver

tinker til påskematerialer påske reden påskeæg nål

Påske kurv lavet af fjer

dekoration påske tinker med fjer reden påskeæg sløjfe

Lav selv bordpynt til påske – elegant kop -rutsjebane

borddekoration påske tinker med fjer navneplade reden påskeæg

Udsmyk blomsterarrangement med fjer

dekoration til påskehåndværk med fjervase med blomster

Lav smukke fjeræg

Lav fjeræg som påskepynt og mal på farverige klistermærker

Påske tinker ideer med fjer omkring æg

Previous Post
Efterårsdekoration under en hætte i glas – stilfulde arrangementer inspireret af naturen
Next Post
Lav dine egne spøgelser som Halloween -dekorationer til udendørs brug af wire – gør -det -selv -instruktioner og ideer