15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med børnehavebørn i efteråret – 4 instruktioner og håndværkstip

Håndværk med børnehavebørn-efterår-idde-tips-kreativ-beskæftigelse

Om efteråret bliver det langsomt køligt, regnfulde dage sker oftere, og selvom temperaturerne ikke er så lave, bruger børn simpelthen lidt mere tid i huset. Kedsomhed tilskynder ikke til kreativ tænkning hos børn i folkeskolealderen eller som bare går i børnehave, men resulterer for det meste i vrøvl. Hvorfor er det altid praktisk at have denne eller anden spændende idé til side for at efterligne? Ved Håndværk med børnehavebørn man bør være opmærksom på de individuelle evner og vælge opgaverne i overensstemmelse hermed. Vi tilbyder 4 instruktioner med forskellige sværhedsgrader, blandt hvilke du helt sikkert finder noget.

Håndværk med børnehavebørn i efteråret – ugle lavet af papir

Håndværk med børnehavebørn-efterår-instruktioner-papir-tallerken-ugle-diy

Papir kommer kun i tvivl, når det kommer til kunsthåndværk med børn. Det bringer flere ejendomme frem, som alle er tilgængelige køb, brugervenlighed og let bortskaffelse. Hvad mere kan du ønske dig! Det er sikkert at bruge engangs kartonplader, de såkaldte papirplader, i enhver husstand. Det betyder, at virkelig fantasifulde ting hurtigt kan pilles i, og materialet er primært egnet til børn.

Efterårshåndværk med børnehavebørn – papirpladeuglevejledning

Håndværk med børnehavebørn-efterårsvejledning-papir-papir-tallerken-ugle

Uglen er et af yndlingsmotiverne for børn i alle aldre. Deres store øjne og fjer får dem til at se rigtig søde ud. Kanten på papirpladen har denne karakteristiske ophængning af uglen og er derfor velegnet til kreativt kunsthåndværk. Uglens krop er lavet af en tallerken, til øjne, næb og fødder har du også brug for håndværkspapir, samt hvilke farveblyanter til farve og lim.

Håndværk med børnehavebørn – papirhåndværk

Håndværk med børnehavebørn-efterårs-instruktioner-folde-papir-tallerkener-farve

Forbered først de nødvendige materialer til barnet. For hver ugle skæres to cirkler ud for øjnene, en trekant for næb og to fuglefødder. Fold papirpladen som vist på billedet, og lad barnet farve det. Lidt ældre børn, der er mere erfarne med farveblyanter, kan endda prøve at ligne den typiske ophængning af uglen.

Efterårsblade til kunsthåndværk med børnehavebørn

kunsthåndværk-børnehave-børn-efterår-instruktioner-efterår-blade-dyr-diy

Hvad er mere om efteråret end faldende blade fra træerne. Den næste kunsthåndværksidé kan begynde som et lille forskningseksperiment. I fint vejr og under en gåtur i parken eller skoven findes smukt farvede blade. giv børnehavebarnet opgaven med at samle blade i forskellige former og farver. Se godt på billedet ovenfor. Det store udvalg af blade gav flere muligheder for at designe forskellige former.

Monstre laver ting fra efterårsblade i børnehaven

kunsthåndværk-børnehavebørn-efterår-instruktioner-efterår-blade-utroligt-diy-kreative

Få også nogle googly øjne, der giver produkterne sjove ansigter og lim, der er egnet til børn at bruge. Afhængigt af formen kan bladene fortolkes forskelligt og blive til et monster eller en fisk.

Spændende Håndværk med børnehavebørn – googly øjne

tinker-børnehave-børn-efterår-instruktioner-falde blade-vagtel øje-pailletter

Andre stykker fundet under naturen, såsom drivved, små sten, kastanjer og etc. kan designes efter ønske. Jo mere overdådig samlingen er, desto mere fantasifulde dyr og skabninger kan man pille ved. Afhængigt af situationen kan lidt større børn sammensætte et helt billede ud fra det. Du behandler produktet med stor omhu, fordi barnet vil lægge mærke til det og værdsætte det.

Efterår Håndværk med børnehavebørn – farverige knapper

tinker-børnehave-børn-efterår-instruktioner-knap-kvist-orange

Knapperne skal holdes væk fra små børn. Dem i børnehave alder ved allerede, at sådan noget ikke har plads i munden. Og med det kan du skabe virkelig smukke og særligt kreative ting. Det hævder selvfølgelig en rigelig samling af forskellige størrelser og farveknapper. Hvis du ikke har nogen, er det lang tid at begynde at indsamle.

Håndværk med børnehavebørn – design selv et billede fra knapper

tinker-børnehave-børn-efterår-instruktioner-knapper-billede-træ

Ekstra knapper, eller mindst en, er på indersiden af ​​hvert beklædningsgenstand som reserve, hvis en går tabt. I begyndelsen kan du bare undersøge tøjet i dit skab, og du vil i det mindste begynde at samle noget. På loppemarkeder kan du nu og da finde hele krukker eller krukker fulde af gamle knapper. Det ville være rigtigt skat!

Tøjknapper hjælper med dette Håndværk med børnehavebørn

tinker-børnehave-børn-efterår-instruktioner-knap-billede-træ-blomster

Når du har et stort udvalg af farvede knapper i forskellige størrelser, kan du tilbyde dem som et alternativ til konventionelle udtryksmidler såsom farveblyanter og maling. Du kan bruge den til at skabe smukke træer, blomster, himmel og sol. Bagefter kan stængler tilføjes blomsterne, eller solstråler kan desuden males. Dette fremmer barnets kreativitet og fantasi.

Håndværk med børnehavebørn til Halloween – edderkoppespind

kunsthåndværk-børnehavebørn-efterår-instruktioner-halloween-dekoration-edderkoppespind-ispinde

Halloween fejres 31. oktober, og børn hjælper også gerne med den harmoniske udsmykning. Små ting, der er relativt lette at lave, er meget velegnede til børn i folkeskolen eller i børnehavealderen. Hvis produkterne senere hænges eller vises et eller andet sted, vil hvert barn helt sikkert være stolt af det, de har opnået. Vi har en god idé til spindelvæv lavet af popsicle sticks og garn.

Edderkoppespind bAsteln med børnehavebørn – vejledning

tinker-børnehave-børn-efterår-instruktioner-halloween-dekoration-edderkop-materialer-garn

Til kunsthåndværksprojektet kræves masser af ispindepinde, limmaling og tråde i enhver farve, der matcher temaet ‘Halloween’ – sort, hvid, orange. Som lim kan det være fornuftigt at tage en varm limpistol og hjælpe barnet med det. Lad ellers den konventionelle universallim tørre, hvilket ganske enkelt er tidskrævende. I begge tilfælde må du ikke håndtere barnet alene med klæbemidlet, da det kan være giftigt.

Et spindelvæv lavet af ispindepinde og garn brod med børnehavebørn

kunsthåndværk-børnehave-børn-efterår-instruktioner-halloween-dekoration-edderkop-farve

Bund popsicle sticks krydset i midten for at skabe et snefnug. Fix med den valgte lim. Alt andet kan skabes af barnet selv, afhængigt af situationen. Det kan dog ikke forblive uden en udfordring. Introducer farvestoffer i hvid, sort og orange, og lad barnet farve ispindene selv.

Halloween dekoration basteln med børnehavebørn

kunsthåndværk-børnehavebørn-efterår-instruktioner-halloween-dekoration-edderkop-ispinde

Når malingen er helt tør, kan du gå videre til næste trin. Vis barnet, hvordan et spindelvæv er lavet – træk garnet rundt om popsicle stick -konstruktionen og bind derefter en knude. Hjælp barnet med at vælge farverne, og vis dem bare én gang, og de skal klare det.

* Papirplade ugle instruktioner i billeder af Huppie mor

* Instruktioner til ‘billede fra knapper’ af Lille familie

* Instruktioner i billeder til ‘Edderkoppespind lavet af garn og popsicle sticks’ af Buggy og Buddy

Previous Post
Efterårsdekoration under en hætte i glas – stilfulde arrangementer inspireret af naturen
Next Post
Lav dine egne spøgelser som Halloween -dekorationer til udendørs brug af wire – gør -det -selv -instruktioner og ideer