15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gaver til mænd – ideer til mand, far, bror og ven

gaver til-mænd-ideer-tips-mænd-far-mand-ven

Nu er det tid igen. Julen nærmer sig, og nu er det tid til at begynde at tænke på den perfekte gave til manden i familien. Hvis du allerede grubler, kan vores liste over gaveideer til mænd til jul hjælpe dig. Der er ideer til enhver aldersgruppe, der kan passe både til manden, faderen og kæresten. Vælg den perfekte gave til mænd og giv dine kære en særlig godbid. Orienter dig i dit valg af Gaver til mænd til jul i henhold til dine præferencer eller prøv noget ekstravagant.

Gaver til mænd – verdens øl

gaver til mænd øl-verden-original-idé-juledrik

De fleste mænd elsker øl. Af denne grund gør den forfriskende drink også en meget god gave. Nu tænker du måske, at ideen ikke er særlig original, og du ville normalt have ret. Vi mener dog et særligt sæt øl fra forskellige lande. Det er fede gaver til mænd, ikke sandt? Sættet er tilgængeligt her.

Gaver til mænd – Magnetisk dekoration

gaver til mænd deco-magnet-globus-mænd-julegave-inspiration

Mænd, der er interesseret i fysisk styrke eller blot viser interesse for originale dekorationer, vil helt sikkert blive fascineret af denne magnetiske dekoration. Det er en globus, der flyder frit i et stativ takket være magnetisme. Dekorationen som en idé til gaver til mænd er også udstyret med LED -lamper og fascinerer mænd i alle aldre. Køb her.

Giv en bordpejs til jul

gaver til mænd bord-pejs-elektrisk-beskyttende-glas-dekoration-romantik

Alle elsker skorstene og ilden. Men hvis der ikke er plads til en rigtig i huset, skal der findes et alternativ. Hvis du tror, ​​at din mand ville være glad for at have en bordpejs, kan du bruge den til at gøre ham glad til jul. Nyd sådanne romantiske gaver til mænd sammen om aftenen over middag eller hygge. Tilgængelig her.

Gave til ven

gaver til mænd briller-alkohol-ildslukker-sjov-klokke

Hvis du leder efter gaveideer til din ven, kan det også være sjovt. Sjove gaver til mænd gør lejligheden sjovere og sætter et smil på mænds ansigter. En taksator for god alkohol vil helt sikkert nyde en samling forskellige glas, der kombineres med en klokke og en ildslukker. Tilgængelig her.

Giv en lampe til jul

gaver-mænd-personlig-lampe-træ-navn-dekoration-væg

Denne originale lampe er også velegnet som julegave til en ven. Det er især velegnet, hvis du leder efter personlige gaver til mænd. Lampen er lavet af uendeligt symbolet og dit navn. Gaven er et originalt tegn på kærlighed, der vidunderligt kan pryde din væg. Køb lampe her.

Sjove gaver til mænd

gaver-mænd-sjov-magnet-træ-flaske hætte-låg-øl

Denne originale idé til gaver til mænd er også velegnet til ølelskere og vil hurtigt sætte et smil på ansigtet på din elskede, bror eller far. Ved første øjekast er det en normal stand. Dette er dog magnetisk og kan bruges til at skabe et træ ud af ølflaskehætterne. At købe her.

Julegaver til forretningsmænd

gaver-mænd-forretningsmand-mus-computer-pen-usb-drev

Hvis din mand, bror eller ven arbejder meget ved computeren og skrivebordet, kan du give ham et sæt med en mus, en pen og et drev. Gaver til mænd som denne vil helt sikkert være meget nyttige for mænd og også være et elegant blikfang på skrivebordet. Gavesættet fås her.

Gaver til faderen til jul

gaver-mænd-jul-idé-mænd-armbånd-læder-gravering-sølv

For mange mænd er smykker også en passende idé til gaver til mænd. Dette ædle læderarmbånd har sølvelementer, der kan graveres individuelt. Det gør ideen til gaver til mænd også ideel til faderen. Navnene på børnene og konen kan indgraveres. Timbalino -armbåndet fås her.

Mini kamera

gaver-mænd-kamera-overvågning-trådløs-wifi-teknologi-idé

Hvad med dette sikkerhedskamera? Det giver en trådløs forbindelse og optimalt nattesyn takket være infrarød belysning. Som en idé til gaver til mænd optager kameraet også lyd og er takket være sin lille størrelse kompakt og iøjnefaldende. Perfekt til mænd, der er tiltrukket af spionage. Kamera findes her.

Vækkeure som gaver til mænd

gaver-mænd-vækkeur-radio-projektion-tid

Du kan ikke gå galt med et multifunktionelt vækkeur. Vækkeuret ser stilfuldt ud og tilbyder forskellige funktioner, herunder projektion af tiden på loftet. Hvis du leder efter gaver til mænd, der er praktiske i hverdagen, så vælg Brandson vækkeur. Det nyttige tilbehør fås her.

Droner som julegaveideer

gaver-mænd-drone-quadrocop-helikopter-idé-mænd

Udfordre din mands legende side og giv ham en drone. Der er næppe en mand, der ikke nyder sådanne ideer til gaver til mænd. Dette billige alternativ til den professionelle version er en god måde at øve sig på, før du investerer i en dyr model. Køb her.

Særlig idé til faderen

gaver-mænd-nøgleringe-træ-gravering-far-gaver

Hvis julegaven er tiltænkt faderen, kan du bruge den til at komplimentere ham for hans store arbejde som far og udtrykke din tak på denne måde. Sådanne gaver til mænd er bedre, hvis de altid er med dem i hverdagen. En nøglering, for eksempel, er helt sikkert en god idé. Denne model er lavet af træ og er graveret. At købe her.

Uret som en klassiker

gaver-mænd-armbåndsur-alienwork-moderne-urværk-design

Når det kommer til at gøre en mand glad, behøver det ikke altid at handle om ekstraordinære gaver til mænd. En klassisk idé som et nyt ur kan også være meget populær. Vælg bare et originalt design som det fra Alienwork. I urets tilfælde er bevægelsen synlig på en original måde. Tilgængelig her.

Sæt med ur

gaver-mænd-sæt-mænd-ur-pen-lommekniv-tegnebog-ædel

Når du har besluttet dig for et ur, kan du også vælge et sæt med flere varer til gaver til mænd, hvori et ur er inkluderet. Gavesættet fra Montre Concept er velegnet til dette. Udover uret indeholder det også en kuglepen, en tegnebog og en lommekniv, som alle er pakket i en stilfuld æske. Du kan købe sættet her.

Elegant telefon etui

gaver-mænd-ædel-telefon-cover-beskyttelses-cover-brun-læder

Det elegante cover er lavet af brunt læder og fås til syv forskellige mobiltelefonmodeller. Den stilfulde gravering i det bløde inderfor og den perfekt passende størrelse gør det håndlavede betræk værd at overveje. Sagen er velegnet som en idé til gaver til mænd, og den vil minde den nye ejer om dig hver dag. Tilgængelig her.

Giv en skuldertaske til mænd væk til jul

gaver-mænd-stimulering-taske-læder-laptop-hverdag

Denne skuldertaske er ikke kun ideel til lærere eller unge mænd, der stadig studerer, men også til alle mænd, der skal have mange ting med sig rundt i hverdagen. Tasken som en idé til gaver til mænd er lavet af bøffellæder og er endda stor nok til bærbare computere. Hvis du vil give dem væk, kan du få dem her til en lav pris.

Tegnebog med navn

gaver-mænd-tegnebog-læder-tegnebog-navnegravering

Du kan også få personlige gaver til mænd med denne tegnebog, som du kan have givet et navn. Tegnebogen er lavet af fint læder og har plads nok til kontanter, kreditkort og id’er. Fronten er forsynet med en plade, der er graveret individuelt og med en laser. Tilgængelig her.

Previous Post
Steampunk tøj – ideer og tips til kostumer, tilbehør og co.
Next Post
Ideer til reagensglas som dekoration, vaser og bryllupsgaver