15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den nyeste generation af elektriske sportsvogne: den nye Tesla Roadster

Elektrisk sportsvogn tesla roadster detalje præsentation elektromobilitet

I dag er det ikke længere nok for en superbil at være hurtig og smukt designet. Det skal også være super bæredygtigt. De fabelagtige værdier for sprintetider på mindre end tre sekunder er mere en præstation for konventionelt drevne køretøjer. Når det kommer til elektriske sportsvogne, er disse tal god form. Elektromobilitet er ikke kun emissionsfri, den er også betagende hurtig. Elon Musk har allerede præsenteret den nyeste Tesla -model, og det er en roadster. Den elektriske sportsvogn har et Targa -tag, formodes at nå 100 km / t på mindre end to sekunder, være 400 km / t hurtig og have en rækkevidde på 1.000 km. Det forventes at blive tilbudt som seriekøretøj i 2020, hvilket gør det til den hurtigste elbil på markedet. En super bil i enhver forstand. I artiklen kan du finde ud af, hvad de elektriske pionerer ellers afslørede ved den officielle præsentation.

Den første Tesla Roadster i 2006

elektrisk sportsvogn tesla roadstel 2006 produktionsmodel

Den amerikanske gruppe startede serieproduktion af en åben elektrisk sportsvogn for over 10 år siden. Den originale model havde et batteri på 53 kWh, en enkelt gearkasse og en elmotor på 292 hk. Alt var pakket i chassiset på en Lotus Elise. Den blev produceret som en seriemodel fra 2006 til 2012 og fejrer sit gigantiske comeback i en ny sag i dag. Den nye model er ikke forskellig fra den gamle i mange henseender, men den trumfer den originale Tesla i alle discipliner.

Den nye roadster fra Tesla: en sidste generations elektriske sportsvogn

Elektrisk sportsvogn tesla roadster model oversigt præsentation

Ligesom den første roadster er den nye kendetegnet ved proportionerne af en sportsvogn med en mellemmotor, to sæder og et Targa-tag, der ved første øjekast ligner denne fra tidligere E-Elise. Den nye Tesla Roadster imponerer med et batteri, der er næsten fire gange større end forgængeren, og ydelsen skal være mindst dobbelt så høj. Det sensationelle er den annoncerede rækkevidde på 1.000 kilometer på kun en opladning. Så du kunne køre fra Los Angeles til San Francisco uden stop og ved motorvejshastighed. Den krævede energi lagres i kun et batteri med en kapacitet på 250 kilowattimer, som i den første Tesla er placeret bag sæderne og mellem baghjulene. Derudover kan batteriet oplades hurtigt i 30 minutter, hvilket burde være tilstrækkeligt til godt 640 kilometer. Et netværk af soldrevne “megaladere” skal sikre energiforbrug på farten.

Elektrisk sportsvogn tesla roadster ny generation elbil

Også med denne model bemærker du manglen på køleluftindtag foran, som nu er blevet noget lignende en Tesla-lignende. På bagsiden kan du se detaljer, der lidt minder om Audi TT Roadster. Andre accenter, såsom hjulkasserne, der krummer opad, bringer et strejf af Ferrari 488. Ydeevnen i den nye serieproducerede elektriske sportsvogn bør overgå dens største konkurrent – Bugatti Chiron. Ifølge Elon Musk skulle den kun komme til 100 km / t i 1,9 sekunder. Maksimalhastigheden er ikke ligefrem bekræftet, men man kan tro, at den overstiger 400 km / t og når den i 8,8 sekunder. Dette er muliggjort af den videreudviklede Ludicrous -tilstand. Det er dog ikke muligt for lange afstande, men kun for et begrænset tidsvindue. Det er præcis sådan, det fungerer hos Bugatti Chiron.

elektrisk sportsvogn tesla roadster auto design gade

Den nye Tesla elektriske sportsvogn drives af en elmotor foran og to enheder bag i bilen. Motorerne opnår et utroligt drejningsmoment på 10.000 Newtonmeter med det nødvendige firehjulstræk. Tesla lover 1,6 millioner kilometer sammenbrudsfrit for alle. Den nye roadster skulle komme på markedet allerede i 2020, men til hvilken pris?

elektrisk sportsvogn tesla roadster model 2020

Du kan faktisk reservere denne spektakulære elektriske sportsvogn fra nu af. Der betales et forskud på omkring 40.000 euro. Den samlede pris for den almindelige Roadster 2 bør være 210.000 euro og for den særlige “Founder’s” -serie – omkring 250.000 euro, som skal betales, når du bestiller. Den elektriske sportsvogn står i kontrast til den nyligt præsenterede serie elbil “Model 3”, der faktisk er designet som en billig elbil til omkring 35.000 dollars.

elektrisk sportsvogn tesla roadster designbil udsigt

Anden generation Tesla elektrisk sportsvogn er mærkeets dyreste model. Til sammenligning koster 75D -versionen af ​​Model S 69 019 euro, og P100D -versionen koster mindst 144 670 euro. Model X som P100D koster fra 156 100 euro, og Model 3 skal koste mindst 35.000 dollars.

elektrisk sportsvogn tesla roadster ny model salg 2020

Udover den elektriske sportsvogn har Musk også annonceret Tesla Semi

elektrisk sportsvogn tesla roadster lastbil præsentation elon musk

Foruden roadsteren annoncerede Elon Musk også en ny elbil, der skal komme på markedet allerede i 2019. Han gav ikke en præcis pris, men nævnte dog, at Tesla sættevognen er omkring 20% ​​billigere end en dieselbil. Det kan reserveres med det samme til omkring $ 5000 forudbetaling. Føreren er i midten af ​​førerhuset, og betjeningskonsollerne med touchscreen -skærme på begge sider er tilgængelige for ham. Således er interiøret designet til både venstre- og højrekørsel, og virksomheden sparer udviklingen af ​​forskellige versioner.

elbil tesla lastbil porto præsentation

Tilbehør som f.eks. En autopilot, assistentsystem og en særlig robust forrude er til rådighed til e-lastbilen. Denne drives af fire elmotorer, der garanteret vil tilbagelægge 1,6 millioner kilometer uden sammenbrud. Musk lover en rækkevidde på 800 kilometer på en opladning af batterierne. Konkurrencen sover heller aldrig. I mellemtiden har Daimler, Iveco og endda VW -datterselskabet MAN arbejdet i denne retning og har allerede præsenteret de første portotyper. Men indtil nu er der ingen elektrisk lastbil på markedet, og med den første sådan maskine vil der helt sikkert begynde en ny æra inden for transport.

elektrisk sportsvogn tesla roadster rød cabriolet design

Nu skal Tesla primært koncentrere sig om produktionen af ​​”Model 3″, da den lige kom i problemer. Det lovede antal på 1 500 biler pr. Kvartal kan i øjeblikket ikke produceres. Så forudbestillerne må vente længe på den ekstremt langsomme seriekørsel.

elektrisk sportsvogn tesla roadster indretning

elektrisk sportsvogn tesla roadster interiørkontrol

elektrisk sportsvogn tesla roadster design auto rød

elektrisk sportsvogn tesla roadster porto rødt design

Den officielle præsentation af Roadster 2 og Tesla Semi

Previous Post
Pimp My Ride – Automatisk konvertering af en Corvette ZR1 fra 1954 fra Timeless Kustoms
Next Post
Håndværk med æggekartoner – ideer og instruktioner til blomster og andre ting