15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med æggekartoner – ideer og instruktioner til blomster og andre ting

Tinker med æggekarton spejl-stel-rose-idé-enkle-instruktioner

Ægskasser er mere praktiske, tænker du måske. Og selvom de tilhører den affaldstype, der genbruges, kan du stadig bruge æggekartonerne til kunsthåndværk og dermed lave originale ting. Men hvad kan du pille ved en æggekarton? Fra blomster, der kan bruges som dekoration til ideer, der kan bringe glæde til børn, er næsten alt muligt. Vi har allerede præsenteret nogle varianter til påskedekorationen. I dag har vi samlet nogle gode ideer, som du hurtigt og nemt kan efterligne tinker med æggekarton. Vi ønsker dig en masse sjov!

Håndværk med æggekartoner – blomster med knapper

tinker med æggekarton buket-farverige-blomster-lav-selv-sand-mason krukke

Æggekartonblomster er hurtige at lave og kan laves på forskellige måder, så de også kan have et andet udseende. Blomsterne ovenfor er særligt lette at designe. Du kan male blomsterne og sætte en knap på dem, eller du kan vælge varianten til kunsthåndværk med en æggekarton i følgende vejledning.

Lav en buket blomster

tinker med æggekarton instruktioner-blomster-pink-gul-forårs-idé-sommer

For at lave håndværk med tomme æggekartoner har du brug for æggekopperne, som simpelthen skæres ud af hele kartonen. Skær derefter dette krus som vist, så du får kronblade. Du afrunder de enkelte kronblade, hvorefter du kan male blomsterne med æggekarton og derefter fastgøre tråd til stilken.

Håndværk med æggekartoner – roser som dekoration

tinker med æggekarton spejlramme-ovale-roser-diy-dekorations-væg

Æggekartonroser er især smukke og populære. De kan bruges til at designe og dekorere en lang række ting. Et godt eksempel er spejlrammerne over og fra omslagsbilledet, som gør et vidunderligt indtryk på væggen. Vil du gerne lave roser med en æggekarton? Det er lettere, end du måske tror!

Hurtige idéer til håndværk

tinker med æggekarton roser-gør-selv-lav-papir-mache-papir

Du skal bruge to kopper til en blomst, som du skærer til kronbladene. Derudover kan du skære eller rive en strimmel per blomst ud af æsken til at lave ting med æggekartonen. Hav alle disse ting klar, før du begynder at behandle dem sammen. Du kan male blomsterne i denne tilstand, hvis du vil have en anden farve.

Lav simple roser

tinker med æggekartonstrimmel-pap-rulle-lim-instruktioner

Læg først de to kopper inde i hinanden. Indsnittene skal opvejes. Strimlen rulles derefter op og bruges til midten af ​​rosen. Det er bedst at lime alt sammen med varm lim eller anden stærk lim. Og det er alt, hvad du skal gøre, når du laver roser med en æggekarton.

Maling af roser

tinker med æggekarton tinkerinstruktioner-tinkering-idé-roser-pink-maleri

Men der er andre måder at lave roser på med æggekartoner. Du kan se en af ​​dem her. I stedet for strimlen til rullen, skal du blot lave to elementer mere af blomsterblade. Du skal bruge fire stykker – to med fire kronblade, et med fem og et andet med seks. Du kan se, hvordan du behandler dette i instruktionerne ovenfor.

Smuk buket blomster

tinker med æggekarton blomst-vase-kunstige-blomster-ideer

Du kan arrangere blomsterne fra æggekartonen til at lave en buket. Brug den samme blomst eller design forskellige blomster. Du kan se nogle ideer til, hvordan man laver forskellige blomster med æggekarton på billedet ovenfor. Du skal blot lave forskellige snit i hver kop, og blomsterne bliver mere forskellige.

Tinker med rørrens

tinker med æggekarton enkle instruktioner-rør-rengørings-knapper-diy

Du skal selvfølgelig også bruge blomsterstængler til en buket. Du kan få dette med en rørrens, eller du kan pakke simpel ledning flere gange ind med grøn tape. Buketten er bare en idé til blomstenes videre design. Men hvad kan du pille ved æggekartoner efter at have gjort dem til blomster? Det kan du finde ud af på de følgende billeder.

Seje håndværksideer

tinker med æggekarton fe-lys-blomster-inspiration-væg-dekoration-sæson

På den ene side kan du tinker alle blomster med æggekarton og derefter bruge dem til en smuk stribe lys. Igen er en og de samme blomster egnede, men også forskellige, som du også kan male, som du vil. Vælg en lys farve til et romantisk look eller mange lyse farver, der symboliserer sommer eller forår.

Tinker eventyr lys

tinker-æg-karton-idé-fe lys-blomster-blå-pink

Når du har lavet blomsterne med æggekartonen, skal du bare stikke et lille hul i midten, hvorigennem du stikker en lyspære igennem. Gentag dette med alle de andre pærer. Hvis du træder den resulterende kæde af lys gennem et gitter (dette kan være fladt eller formet til en cylinder), kan du oprette en interessant lampe som den blå ovenfor.

Påskeliljer fra æggekasser

tinker-æggekarton-påskeliljer-vejledning-gul-farve-buket-kunstig

Her har vi en simpel vejledning til påskeliljer, som du kan bruge til forårs- og påskedekorationer. Til fremstilling med æggekarton skæres en cirkel og fem kronblade ud. Lim derefter kronbladene på cirklen. Lim derefter et af de lange stykker pap i midten. Lav en buket af blomsterne eller dekorér andre arrangementer til foråret.

Udformning med æggekartoner om foråret

tinker-æggekarton-forår-træ-blomst-kirsebær-simple-kviste-plys tråd

Træernes blomstrende grene er ikke mindre smukke om foråret. Og du kan endda selv lave disse med en æggekarton og derefter bruge den til at skabe en smuk buket. Brug rigtige grene, som du tilføjer små blomster. Du binder disse til grenene ved hjælp af rørrensere. Fantastisk smuk, ikke sandt?

Blomsterkrans i forårsfarver

tinker med æggekarton blomsterkrans-kunstig-forår-farver-gul-blå-pink-orange

Du kan også lave en kunstig blomsterkrans med en æggekarton til foråret. I denne sæson er det bedst at bruge lyse pastelfarver til blomsterne, fordi disse går bedre med foråret. Små pomponer kan også limes ind i midten af ​​blomsterne til kransen. Disse får blomsterne til at se endnu mere sart ud. Lim blomster på en papirkrans lavet af blade.

Tinker mobil

tinker-æggekarton-smuk-mobil-sky-regn-dråber-blå-vatter

En god idé, som du kan bruge til at dekorere lejligheden, er også en mobil. Eksemplet ovenfor er en regnsky, som du lægger bomuld på papir eller pap. Du kan lave regndråberne med en æggekarton. Ledningen får flere knob på forskellige punkter, så kopperne ikke kan glide ned.

Farverig mobil

tinker-æggekarton-mobil-farverige-blomster-frodige-design-gitter-stilladser-hængende

Med mobilen kan du ikke kun dekorere interiøret. Denne dekoration er også meget flot på terrassen. Du kan bruge enhver type blomst til sådan en mobil. Dem, der kun består af en kop, er dog bedst egnet. Og nu har du brug for rigtig, rigtig mange af dem, hvis du vil lave denne mobil med en æggekarton. Du synes ikke, det er besværet værd?

Børn tinker med æggekarton

tinker-æg-karton-børn-tinker-idé-træ-gør-det-selv-billed-maling

En simpel idé for børn at lave kunsthåndværk med æggekartoner er også sådan et træ. Et hvilket som helst antal kopper kan skæres ud af æggekassen og derefter males med grøn maling. For et efterårsbillede kan kopperne også males i efterårsfarver som gul, orange, brun og rød. Derefter tegnes en kuffert på et ark papir, pap eller lærred, og kopperne limes på plads som en krone.

Tinker druer med ægpap

tinker-æg-karton-vægmaleri-diy-børn-drue-simpelthen-klippe-papir-lim

Men et træ er ikke det eneste motiv, der kan pilles med kopperne i æggekasserne. Denne drue er også meget nacn og lige så let fremstillet. Stammen og bladet kan laves af papir eller males som træets stamme. For at lave kunsthåndværk med æggekartoner skal du male kopperne i lilla og lime dem til lærredet i form af en trekant.

Blomsterarrangement for hver sæson

tinker-æggekarton-original-vase-idé-bord-dekoration-forår-sommer

Du kan også bruge æggekartoner i stedet for en almindelig vase. Dette er især nyttigt, når det kommer til snitblomster med meget korte stilke. Så du kan let fremvise forårsblomster og pynte bordet pænt. Selvfølgelig kan du også lave denne idé til enhver anden tid af året med en æggekarton.

Lav vaser med æggekartoner

tinker-æg-karton-forår-ægte-blomster-arrangement-æggeboks

Æggekasserne behøver ikke at blive skåret op til denne æggekarton -idé, medmindre du vil have en mindre størrelse. Læg derefter plastbeholdere i bægerene. Den nederste halvdel af påskruede plastæg fungerer for eksempel godt. Kom derefter lidt vand i disse beholdere til snitblomsterne, hvorefter du fordeler blomsterne som du vil.

Ægkartoner til lykønskningskort

Tinker-æggekarton-lykønskningskort-gave-tekop-tepose-blomster

Disse søde lykønskningskort er bestemt værd at kopiere. De vendes i små kopper og modtager derefter hver en tepose. Dette skaber et lykønskningskort med en lille gave. Skær kopper ud og fjern den ene side. Til kunsthåndværk med æggekarton skal du sætte koppen på et stykke farvet papir og dekorere med rørrens til håndtaget og nogle blomster lavet af papir eller filt. Du sætter derefter dette arrangement på et kort. Glem endelig ikke teposen!

Fremstilling med æggekartoner til karneval

tinker-æggekarton-karneval-masker-fugl-farverige-fjer-wiggle-øjne-næb

Disse sjove fugle er en god idé til at lave ægkartoner til børn. Æggekassen skæres først i størrelse og males derefter. Lim de dobbelte kopper i låget på æggekassen og pynt med farverige fjer. Wiggle øjne er velegnede som øjne. Men du kan også skære huller, og på denne måde får du en fantastisk maske til karnevalet.

Fremstilling med æggekarton med børn

tinker-æggekarton-is-kegle-vatter-bobler-jernbane-helikopter-helikopter

Og mens vi er på simple kunsthåndværksideer til børn, vil vi gerne introducere disse tre varianter til dig. Du kan lave iskegler med pomponer, små helikoptere eller et tog med æggekartoner. Jernbanens hjul behøver ikke at være lavet af papir. Knapper er også gode til kunsthåndværk. Iskeglerne er gode til at lave en krans.

Lav undervandsverdenen selv

tinker-æggekarton-undervands-verden-børn-tinker-papir-koral-fisk

Brug æggekasserne til at skabe et smukt landskab. Ikke kun en sådan undersøisk verden er egnet. Selv bjerge med skovdyr, en zoologisk have eller en gård er velegnede til denne idé til at pille med æggekartoner. I eksemplet ovenfor har du brug for en blå eller turkis farve, skumgummi eller filt, muslingeskaller og, hvis du vil, glitter og rhinestones.

Mal æggekartonen

tinker-æggekarton-hav verden-design-undervands-farvestof-lim-muslinger

Mal æggekartonen i enhver farve, der er typisk for havet. Hvis du ønsker et bjerglandskab, kan du male bjerge og skove, til en gård en grøn eng, hegn og en stald. Med skumgummiet kan du derefter bruge æggekartonen til at skabe koraller eller fisk, skovdyr eller husdyr. Kom med noget.

Fremstilling med ægpaller

tinker-æg-karton-pixel-billeder-idé-børn-gør-selv-akrylmaling

Du kan også male æggekartoner eller store ægpaller på denne måde. Lad bare dine børn tegne portrætter. Her kan dit barn virkelig lade fantasien løbe løbsk. Det interessante er, at de færdige billeder også kan ses fra siden. En simpel abstrakt kunst, der er perfekt til unge og gamle og er fantastisk til at lave med æggekartoner.

Fremstilling med æggekarton til børn

tinker-æg-kartoner-småbørn-spil-farver-tal-træ-perler

Vil du gerne lave kunsthåndværk med småbørn og æggekartoner, skal du vælge denne håndværkside. Det er et farvespil, der kan fremme finmotorik hos børn. I stedet for tal kan du også bruge forskellige farver til at skabe denne idé med en æggekarton. Mal f.eks. Nogle kopper i orange. Der skal barnet sortere perler eller andre genstande i den respektive farve. Sæt så forskellige farver sammen.

Udformning med æggekartoner til jul

tinker-æg-kartoner-jul-vinter-snemand-alf-tørklæder

Der kan også pilles i forskellige ting for at matche julen. Hvad med for eksempel, hvis du laver en snemand med en æggekarton? Enten placeres flere kopper oven på hinanden, eller du kan bruge en række kopper uden at skære dem op. Alfer laves også hurtigt og let. Kopperne bruges til at designe ansigterne. Lav derefter ben, ører og en hat af papir.

Previous Post
35 ideer til efterårsdekorationer på sofabordet i stuen
Next Post
Lav “Pajaki” Mobilé – den polske lykke -charme som dekoration til forskellige lejligheder
Immediate Momentum