15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pimp My Ride – Automatisk konvertering af en Corvette ZR1 fra 1954 fra Timeless Kustoms

autokonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsvogn rallybil pimp my ride design death star

Hvis du allerede er bekendt med de tidløse Kustoms -tilpassere i Carmillo, Californien, ved du, at de altid leverer enestående bilkonverteringer fra hårde modeller. Denne gang præsenterer vi dig et spændende projekt, hvor teamet bemærkelsesværdigt konverterede en Corvette ZR1 fra 1954. Bilen kan virke lidt ude af styrehuset i starten, men stol på os, entusiasmen er helt sikkert der.

Autokonvertering – 1954 Corvette ZR1 i Death Star -look

autokonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsvogn rallybil hallik min tur design dødsstjerne set forfra

I begyndelsen påførte de en truende, mat og helt sort lak på noget, der oprindeligt var rødt eller blågrønt til bilkonverteringen. Men hvad udseendet ikke kan formidle, gør monsteret under emhætten bestemt.

autokonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsvogn rallybil pimp my ride design death star

Du kan se, at efter bilkonverteringen drives denne klassiske sportsvogn af en 6,2 liters LS9 -motor med hele 638 hestekræfter og en tophastighed på 330 kilometer i timen. Det uhyrlige kraftværk passer godt til det nye, reducerede interiør, der er rettet mod kørsel. Det sikrer også, at dette væsen primært er en racerbil.

Historien bag bilkonverteringen af ​​Timeless Kustoms

autokonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsvogn rallybil pimp my ride design death star team

Butikken projekterer tilsyneladende altid en bilkonvertering, der er skør, stor og meget værdig til navnet “Tidløs”. Med det i tankerne tager vi i denne artikel en lille tur i dine arkiver for en næsten ti år gammel bilkonvertering. Projektet designerne kærligt omtalt som Death Star fra den berømte Star Wars -saga. Denne klassiske bil er en af ​​de første C6 ZR1 LS9 -motorer.

autokonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsvogn rallybil pimp my ride design death star motor

Som vi nævnte tidligere, leverer denne over 600 hestekræfter. Når man tænker på, at hele bilen kun vejer 950 kg, er dette en imponerende bedrift. Det ville ikke være en Tidløs Kustoms bilkonvertering, hvis ikke alle andre ting blev overvejet. Så skabelsen har også en frisk farve, et specialfremstillet Morrison-chassis, C6-affjedring foran og baghjulsophæng. Listen fortsætter bare.

autokonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsvogn rallybil pimp min tur design death star cockpit

Den efterlignende Death Star ville sandsynligvis også gøre Batman jaloux. Teamet foretog en komplet revision og erstattede næsten alt. Interiøret er udstyret med en forenklet cockpit som i en rallybil. Dette giver lige nok komfort til at minde dig om, at du er i en sportsvogn.

autokonvertering 1954 corvette zr1 tidløs kustoms sportsvogn rallybil hallik min tur design dødsstjerne set fra siden

Tidløs Kustoms hjemmeside

Previous Post
Blomsterhårtilbehør – fantastiske overdimensionerede blomster i dit hår
Next Post
Håndværk med sugerør – Julepynt med papirstrå og ideer til juletræspynt