15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Håndværk med styrofoamkugler til jul – smukke kunsthåndværksideer til store og små

Håndværk med styrofoam bolde til at dekorere jule pailletter Juletræ dekorationer diy

Julen kommer, og det er igen tid til at bringe lejligheden i festligt humør. Inden du køber juletræet eller tager det ud af kælderen, kan du lave dekorationerne til det. Den hjemmelavede dekoration giver hjemmet en særlig flair og ser altid unik ud. Derfor er et par håndlavede smykker til juletræet eller vindueskarmen altid en god idé. Der er mange materialer til rådighed for dem, der ønsker at lave deres egen julepynt eller bare en del af dem. I dagens indlæg har vi samlet gode ideer til at lave med frigolitkugler til jul, som du også kan prøve med dine børn. Vi ønsker dig en masse sjov!

Hvad kan du lave med styrofoamkugler til jul?

Styrofoam -kugler med pailletter dekorerer juletræspynt DIY

Selve styrofoamkuglerne ser slet ikke dekorative ud, men de er det perfekte materiale til kunsthåndværk. På grund af deres perfekt runde form kan de bruges til at skabe smukke julekugler og gøre dem til smukke julepynt. Med kuglerne kan du ikke kun dekorere juletræet, men også fylde glasvaser, dekorere dørkranse og skabe originale vinduesdekorationer. Børnene kan også lave kreative ting med styrofoamkugler til jul, såsom de populære snemænd og rensdyr. Her er et par gode ideer med instruktioner!

Dekorer styrofoamkugler med pailletter

lav pailletter styrofoam bolde træpynt juledeco

Den såkaldte pailletteknik er en kunst, hvor forskellige objekter er dekoreret med pailletter og stifter. Styrofoamkuglerne er bare perfekte til dette, fordi de er bløde, og nålene let kan indsættes i dem. Med denne teknik kan du lave mousserende julekugler i enhver farve og bruge dem til at dekorere juletræet. Du bestemmer selv, om et bestemt mønster eller et enkelt farvedesign. Teknikken kan tage lidt tid og tålmodighed, men resultaterne er det værd.

Lav trædekorationer med styrofoamkugler og uld

Juletræspynt piller simpelthen med styrofoamkugler af garn

Når du laver kunsthåndværk med styrofoamkugler til jul, kan du også lave en neutral, ensfarvet dekoration til juletræet. Uld eller tykt garn er perfekte materialer til dette. Dette kan bruges til at pakke styrofoamkuglerne ind og gøre dem til flotte julekugler. Vi viser, hvordan man gør det.

Instruktioner tinker træ dekorationer styrofoam bolde uld

Du skal bruge følgende materialer og værktøjer til dette projekt:

  • Styrofoam kugler i enhver størrelse
  • Uldskugle i enhver farve (tip: koordineret med resten af ​​dekorationen)
  • Lim
  • små papirclips
  • saks

Før først en papirclips ind i kuglen til bøjlen. Læg derefter en klat lim omkring klemmen og lim enden af ​​garnkuglen i midten. Pensl nu bolden med lim og vikl ulden omkring den, indtil du når bunden. Klip ulden af ​​der og lim enden på midten.

styrofoam bolde krans tinker dekoration jul diy

Du kan nu vedhæfte bøjler til de færdige julekugler og hænge dem på juletræet. Alternativt kan den bruges til at dekorere julekransen eller skabe en interessant borddekoration. Med denne teknik kan du frit spille med farver og selv lave en farverig såvel som en neutral dekoration. Lad din kreativitet løbe vild!

Smukke julekugler lavet af frigolit og naturlige materialer

styrofoam bolde kunstig sne tinker ideer smuk julepynt

Jul og sne hører simpelthen sammen, og derfor præsenterer vi et fantastisk projekt til originale julekugler lavet af styrofoamkugler og naturmateriale herunder. Ved hjælp af kunstig sne vil disse smukke bolde ligne snebolde, der hænger på dit grantræ. Du kan bruge nogle fyrretræsgrønne, minikogler, små kviste og kanelstænger som dekoration eller finde på noget andet.

tinker med styrofoamkugler fyrretræsgrønne minikegler

For at gøre styrofoamkuglerne til snebolde skal du bruge lidt lim og kunstig sne. Hvis kuglerne skulle hænge på juletræet senere, er der stadig brug for papirclips. Dæk først kuglen med limen og rul den i sneen. Lad dem nu tørre godt, inden du fortsætter med at dekorere. Du kan bruge varm lim til at fastgøre dekorationen til bolden.

Håndværk med styrofoamkugler til jul: Sjove kunsthåndværksideer til børn

tinker med styrofoam bolde børn tinker ideer jul rudolf

Juletiden byder på mange skønne ideer til kunsthåndværk med børn, som gør de små meget sjove og sikrer en god stemning. Derfor har vi også udvalgt nogle ideer til de små håndværksentusiaster, som tiden til jul går hurtigere med. Igen bruges de store styrofoamkugler til dette.

Rudolf tinker med styrofoamkugler til jul

rensdyr rudolf tinker med styrofoam bolde uld grene

Vi kan alle lide Rudolf rensdyr. Og børnene endnu mere. Hvis dit barn også er fascineret af julemandens rødnæsede ven, kan du prøve følgende projekt derhjemme. Til dette har du brug for en kugle uld, denne gang i brunt, samt en rød perle, to små kviste til geviret og lidt brun og hvid filt til øjnene. Du skal blot vikle styrofoamkuglen med ulden, indtil du ikke længere kan se hvide pletter. Læg derefter din næse og gevir i frigolit på de passende steder og lim filtøjnene.

Styrofoam bold klæder sig ud som julemand

julemandsdragt tinkeruld styrofoam kugle dekoration

Ved hjælp af den samme metode kan du vikle styrofoamkuglen med rød uld og skabe julemandsdragt. Du har også brug for noget håndværksfilt i sort og sølv for at lave bæltet. Denne stemningsfulde julekugle er meget let at lave og er derefter perfekt som dekoration til juletræet.

Snemænd tinker med styrofoamkugler til jul

snemand tinker styrofoam bolde uldfilt

Da snemand, populær blandt børnene, består af et par snebolde, kan du nemt og hurtigt lave en af ​​styrofoamkugler. Bolde i forskellige størrelser egner sig bedst hertil, så der er forskel på krop og hoved. Selvom frigolit er hvidt og alligevel ligner en snebold, anbefaler vi, at du pakker kuglerne ind med vat eller et andet materiale, så kunsthåndværket ser mere originalt ud.

styrofoam bolde plastik bolde tinker julen snemænd

Hvis du kun har en størrelse isoporskugler, kan du kombinere dem med andre kugler, for eksempel med plastik- eller glaskugler. Vælg bare den større kugle til kroppen og den mindre til hovedet og dekorer dem derefter. Du kan finde en god håndværksidé at efterligne på billedet ovenfor.

snebolde tinker følte styrofoam enkel idé børn

Du kan lave en sød snemand med børnene med kun en styrofoambold. Du skal først dække dem med ethvert hvidt materiale og dekorere dem som en snemand. Filt eller et andet stof er bedst i dette tilfælde, fordi de let kan males med penne.

snemænd snebolde tinker styrofoam bolde filt

Skær bladformede stykker ud af filten og klæb dem til styrofoamkuglen. Når frigolit er væk, lad limen tørre, male ansigtet, og du er færdig med snemændene.

Previous Post
Disse er Tysklands bedste arbejdsgivere i 2019 ifølge den nye LinkedIn -rangering
Next Post
Gratis Filofax -skær + skillevægge, klistermærker og co. Til udskrivning