15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Brudekjole Trends 2014 – Hvilken kjole skal du vælge?

brudekjole-trends-2014-hvid-catwalk-sort-og-hvid-foto-blonder-retro-look

Valg af brudekjole bør være en af ​​de mest spændende ting at gøre, mens du planlægger den store dag. Og hvis du er ærlig, vil du indrømme, at du har forestillet dig det, siden du selv vidste, hvad et bryllup var.

Brudekjole trends 2014  – Blonderærmer

brudekjole-trends-2014-hvid-blonder-lange ærmer-vintage-delikat-bælte-tilbehør

I år blev der vist imponerende samlinger på brude catwalks, lavet af elegante silhuetter og skinnende stoffer, der simpelthen kan fascinere og inspirere enhver kommende brud. Så når du leder efter brudebutikkerne efter en perfekt brudekjole, fra den romantiske prinsesse til retrodukken, skal du sørge for at henvise til stilarterne og Brudekjole trends 2014 og find den rigtige til dig.

Brudekjole trends 2014 – blonderærmer til et romantisk look

brudekjole-trends-2014-hvid-tilbage-blonder-knapper-romantisk-buket-roser

Siden da Kate Middletons brudekjole fra modedesigneren Alexander McQueen forårsaget forbløffelse, er blonder en af ​​de varige Brudekjole trends 2014 på brudeform. Ærmer lavet af blonder, uanset om de er søde kopærmer, trekvartærmer eller de statelige lange ærmer, bruderne i 2014 forbliver tro mod Kates eksempel.

Brudekjole trends 2014 – design uden ryg

brudekjole-trends-2014-hvid-rygløs-creme-hvid-bånd-ürachtvoll-schoen

Minimale linjer hersker i denne sæson og er en del af Brudekjole trends 2014. Så hvilken bedre måde at opnå en klar silhuet end med en faldende halsudskæring? At pege på skuldrene og afsløre noget hud har aldrig været lettere end med den lykkelige tilbagevenden af ​​nakkestropperne. Flirtende, elegant og med den altafgørende bryststøtte er brudekjolen med halterneck perfekt til brude, der leder efter et slankt og elegant bryllupslook.

Vintage klassisk look med brudekjole trends 2014

brudekjole-trends-2014-hvid-blonder-smuk-vintage-moderne-catwalk-mode

Prøv pink

kjole bryllup lyserød hovedbeklædning chiffon moderne

En skøn kjole i blød pink

Siden den lyserøde samling af Vera Wang Nuancer af pink er blevet særlig populære og er også blandt stjernerne som Gwen Stefani, Reese Witherspoon og Jessica Biel, der alle besluttede at gifte sig med rødlige nuancer, er blevet særligt populære Brudekjole trends 2014. Sådanne kjoler er perfekte til fremtidige brude, der ønsker at prøve noget andet. Pink kan også fremhæve teint. Stjæl stilinspiration fra Gwen Stefanis yndige Galliano-kjole, hvis en pink top-til-bund-kjole er for meget for dig.

brudekjole pink prinsesse mør rose bryllup

Føl dig som en prinsesse

Kortere kjoler

brudekjole korte smarte ben viser flirtende

Vis dine ben med en kort kjole

Kort, stilfuldt og smukt! Tror ikke, at en kjole på gulvet er et must til brylluppet. På grund af de høje temperaturer om sommeren er kantlinjen kortere, og korte brudekjoler har aldrig været så smarte. Det er perfekt til et køligt og afslappet bybryllup. Vis med disse Brudekjole trends 2014 Ben og blødgør din brudgoms knæ med en flirtende kjole som Kelly af Marc Le Carr.

brudekjole kort bred nederdel hvid trend

Mere pepp med en kort kjole

Champagne farver

champagne blonder vintage tog romantisk rygløs

Champagnenuancer – en stor variation på klassisk hvid

Gem ikke den brusende drikke til toasten, for champagnefarver er en af ​​de store Brudekjole trends 2014 i denne sæson. Kombiner elegance med et afslappet look ved at vælge en smuk glans af gylden boblende. Smidige stoffer og enkle silhuetter viser formerne, når de er bedst. Den blanke nuance, indbegrebet af brudens forfining, er den perfekte måde at tilføre brylluppet ekstra glamour.

brudekjole farve champagne skinnende blomster lange

art Deco

art deco vintage brudekjole, der skal giftes

Catwalken med Brudekjole trends 2014 var dekadente, glamourøse og mousserende og glitrede med indviklede perlemønstre og frodige broderier. Inspireret af den franske Reviera i 1930’erne fortryller designerne med drømmeagtige art deco -mønstre, frynser og lag af fin chiffon. Romantiske brude vil elske dette look. Det er perfekt til et bryllup i vintage stil. Så strut mod alteret, før du nipper til myntejulet i din sommerhave under aftenarrangementet.

retro kjole bryllup brud vintage stil

brudekjole trends 2014 retro art deco vintage

brudekjole trends 2014 retro vintage eksempler

ærmer halvlang spids diadem ned brudekjole

ærmer spids lang hvid romantik decollete

rygløs kjole brud og brudgom trends modtagelse

kjole bruden rygløs blonder moderne chic

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed