15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En borddekoration som bryllupsdekoration lavet af frugt

frugt-sammensætning-bord-dekoration-bryllup

For det Borddekoration som bryllupsdekoration Har du brug for:

  • En gylden spraymaling
  • Et kagefad
  • frugt
  • Varm limpistol

En smuk Borddekoration som bryllupsdekoration lavet af forgyldte frugter

to-trins-diy-idé-bryllup-dekoration

Brug af spray på bryllupsdekorationer er en god idé, fordi det ser godt ud. Det er også let at bruge og fantastisk til dem, der kan lide det lidt mindre besværligt, når de har en Borddekoration som bryllupsdekoration vil designe dig selv. Det eneste du skal gøre er at ryste sprayen godt, sprøjte genstanden, lade den tørre og se om et andet lag er nødvendigt. Men det bedste er, at den metalliske spray ser virkelig effektiv ud og næsten aldrig behøver en gentagelse.

Borddekoration som bryllupsdekoration med årstidens frugter

DIY-guld-frugt-granat-æble-dekorér dig selv

For det Borddekoration som bryllupsdekoration der blev valgt et arrangement af frugter, der minder om efterår. Og da æbler og pærer er tilgængelige hele året rundt, kan du til enhver tid lave dekorationen. Men hvis du har tænkt dig at gøre dem lidt mere forskelligartede, er der også mange andre frugter tilgængelige som prøver. Og en øvelse før brylluppet kan varmt anbefales. Når alt kommer til alt, vil du sikre dig, at alt vil være perfekt.

Forberedelsen

diy-bord-dekoration-design-bryllup

Så tag til Borddekoration som bryllupsdekoration for at forme nogle frugter og sprøjte dem med enhver metallisk maling. Hvis du synes, at sprøjtning af ægte frugt med maling er spild, fordi det ikke kan spises bagefter, kan du i stedet bruge plastfrugt. Det er helt op til dig.

Vælg beholderen

frugt-bord-dekoration-bryllup-dekoration-idé

Du skal også have en passende beholder til Borddekoration som bryllupsdekoration Vælg. I eksemplet blev en smuk kagefad simpelthen brugt til dette. Dette kan dog være sværere at implementere, hvis du vil oprette flere dekorationer, som det normalt er tilfældet med et bryllup. Af denne grund kan du også vælge smukke skåle eller kurve, som også giver en stor effekt. Det afhænger også helt af din smag og temaet for brylluppet.

Bestem antallet af dekorationer og kompositionerne

pære-guld-officiel-bryllup-dekoration-idé

Derefter skal du estimere, hvor meget du vil have gavn af Borddekoration som bryllupsdekoration skal fylde bordet. Eksemplet blev fotograferet på et bord, der er meget mindre, end det ville være ved et bryllup. Med et rundt bord er det bedst at vælge grupper på 3 frugter hver. Men det vil også se godt ud på længere borde til at fordele skåle, bordplader eller endnu længere kasser. En anden god mulighed er at dekorere tallerkenerne selv med farvede frugter, hvis du vil undvære en enkelt borddekoration til større spiseborde under en familiesammenkomst.

Dette stilfulde Borddekoration som bryllupsdekorationer så let at gøre, at du ikke engang har brug for instruktioner. God fornøjelse med at kopiere!

En idé til vaser  

Metallisk-frugt-vase-citron-idé-bryllup

En idé til brylluppet i guld

DIY-Metallic-fruit-vase-idé-bryllup

 Smuk sammensætning med en sukkersød effekt

Guld-hvid-dekoration-sukker-diy-bord-idé

 En rosetformet beholder

gyldne frugter-idé-bord-dekoration-bryllup

 Det gyldne æble – et symbol fra eventyr

guld-dekoration-bord-bryllup-metal-frugt

Previous Post
Lav selv babybump -fotos – idéer og tips til graviditetsbilleder
Next Post
Julehåndværk med børn: 15 kunsthåndværksideer til populære motiver