15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Luksus med en forskel – historiske smykker til kvinder

Emerald Gold Ny historie-inspireret smykkesamling

Du har måske ikke hørt om den angiveligt gale dronning af Spanien fra 1400 -tallet. Hendes navn er Joan of Castile. For smykkedesigner Wendy Brandes er hun dog den perfekte mus. Smykkeguruen beviser, at der kan findes inspiration alle mulige steder. Med sine samlinger, der hovedsageligt er baseret på magtfulde kvinder, har hun vundet flere priser, herunder FGI Rising Star Award 2012, samt opmærksomhed fra mange stjerner og stylister.

Historiske smykker til kvinder af Wendy Brandes

 Halskæde historie inspirerede armbånd guldringe

Designet i 2001 Brandes deres eget forlovelses- og vielsesringe selv. Det var udløseren af ​​deres kreativitet. I de følgende år vendte hun regelmæssigt tilbage til den guldsmed for forskellige designs, hun selv havde designet Smykker til kvinder lavet af guld og sølv. Til sidst foreslog hun et samarbejde, hvor juveleren lånte sine kreative ideer sin ekspertise, så at sige, og Brandes begyndte mere eller mindre sin egen samling. Efter at hendes forretningspartner døde i 2006, måtte Brandes omdefinere deres forretning. Det foregik ikke uden besvær, “jeg kendte ikke din produktionskilde, jeg vidste ikke engang, hvor jeg kunne købe en kæde fra,” griner Brandes, “det svære var at finde kilder …”

Efter en karriere inden for journalistik, sociale medier og online marketing syntes det næste skridt at blive smykkedesigner ret vanskeligt. Brandes arbejdede tidligere på CNN, People Magazine og Wall Street Journal, men var tilbageholdende med at vende tilbage til sin tidligere karriere. “Det virkede så kedeligt at komme tilbage,” siger hun, “desuden har jeg altid haft interesse i noget mode-relateret, og nu har jeg haft en særlig interesse for smykker.” Heldigvis hjalp hendes fortid hende, da recession ramte, “under alle omstændigheder tror jeg, at mine online marketingfærdigheder hjalp mig med at blive i virksomheden efter nedbruddet i 2008.”

Historiske smykker til kvinder af Wendy Brandes – Hvad er så luksuriøst ved dem?

Designer smykker halskæde øreringe halskæde ringe guld

De udsmykkede smykker med kranier, ulve, drager og slanger rejser spørgsmålet om, hvor luksuriøse smykkerne kan være i en verden fuld af ædelsten og diamanter. “Efter min mening betyder luksus fint håndværk,” siger hun. “Ægte luksus behøver ikke nødvendigvis at skrige efter luksus,” fortsætter hun.

Den historiske og litterære forskning, hun laver for sin inspiration, giver hvert eneste smykke i hendes samling en unik historie. “Jeg er blevet inspireret af historiske kvinder næsten hver gang, kvinder med magten.” Og mere historisk Smykker til kvinder von Wendy Brandes repræsenterer disse kvinder på en eller anden måde. Juana -kranierne er symboler på den vanvittige spanske dronning, der tog sin mands kiste overalt, hvor hun gik. Uanset om de er sande eller ej, nærer disse mystiske og mørke historier Brandes fantasi og påvirker hendes design.

Historiske smykker til kvinder af Wendy Brandes – Den nye kollektion “Man Eaters”

Smykker drage øreringe historisk inspireret perleguld

Hendes nye samling, passende navngivet “ogre”, formidler denne idé i mere end én form. Navnet, der igen refererer til stærke kvinder, kan tages ganske bogstaveligt. “Jeg begyndte lige at lege med denne idé … mange mennesker ville kalde disse kvinder for ogre.” Hendes nye linje har indtil videre tre ringe: hvalen og Jonas, frøen og prinsen, løven og jægeren – alle repræsentanter for ogre i litterær forstand. De inkluderer også “den lille besejrede mand gemt i ringen”, overraskelser, der vises i hvert stykke af hendes smykker. Din nye samling – mere historisk påvirket Smykker til kvinder af Wendy Brandes passer perfekt ind i det makabre tema om kvinders magt, og ligesom de fleste af disse kvinders liv har været blodsudgydelse, er navnet “ogre” mere end passende. ”Hvis du skulle kalde det kinesiske kejserinde Wu Zetian fra det 7. århundrede det, ville hun nok svare:’ Ja, det er jeg! ’Og så ville hun bare slå dig ihjel,” griner Brandes. ”Jeg tror, ​​du ville nyde magten.” Din ogre line skulle bestå af i alt otte ringe, hvoraf kun tre er blevet præsenteret indtil videre. På spørgsmålet om, hvorvidt hun kan give et hint om den næste ring, svarer hun med et fnis: “Åh, det kan jeg ikke, før tiden kommer!”

Prisvindende smykker til kvinder 

Safir diamanter smaragd smykker til kvinder

Siden hun vandt Fashion Group International Rising Star Award i 2012, er hun endnu mere taknemmelig. “Jeg bliver ked af det bare at tale om det,” siger hun, inden hun er historisk stolt over hver enkelt af dem Smykker til kvinder  fortæller, at der var nomineret. “At modtage sådan anerkendelse fra kolleger og mennesker, der værdsætter design … Jeg er så heldig.” Og det fortjener det. Hendes smykker er en kunstform, som hun personligt kontrollerer fra undfangelse til produktion. “Jeg bliver ved med at kontrollere fremstillingsprocessen og foretage ændringer i processen.” Trangen til at skitsere og revidere et koncept synes kun at være en del af begyndelsen på hendes karriere. Men når det kommer til ogre -ringene, har hun en højere forventning. “Jeg passede dem og fandt ud af, at de havde for lidt farve, så jeg tilføjede mange sten […] Jeg tror, ​​at jeg firedoblet tallet […]”

Historisk formede smykker til kvinder Nye inspirationer

Designerberømte stjerner historisk inspireret smykkedesign

Takket være en nylig rejse til Europa har hun allerede samlet ny inspiration til andre historiske smykker af Wendy Brandes. “Jeg har kigget på nogle interessante Tudor og Stuart-udstillinger […], der inspirerede mig til mine dronningorienterede designs, men lige nu fokuserer jeg hovedsageligt på min næste ogre-ring.” Men hun afslører allerede et par ideer: ”Jeg har et par dronninger, der ikke har fået så meget opmærksomhed, jeg mener, jeg har fire koner til Henry VIII, der ikke har fået megen opmærksomhed. Hele tiden havde jeg flere ideer om det, og det er bare et spørgsmål om det rigtige tidspunkt at arbejde videre med dem. ”Dine ideer til nye historiske Smykker til kvinder  er intet mindre end gotisk romantik, såsom et udførligt armbånd, som hun gerne vil designe til ære for Henrys femte kone, Catherine Howard (eller “hans rose uden torner”, som han kaldte det). Det bliver “et virkelig stort, vidunderligt, mekanisk stykke.” Da hun fortæller historien og legender, viser hun sin passion for historiefortælling, og det bliver klart, at dette er præcis centrum for hendes smykker. Din samling kan være mørk og mystisk eller sjov og skør, men hvert stykke fortæller sin egen historie. 

Smaragdring guldsten smukke fremstillingsgaver

historisk inspireret original form design ideer ædle

Kollektion klassiske dragehoved diamanter øjne guld

Halskæder designer guld ædelsten online samling

Previous Post
Disse er Tysklands bedste arbejdsgivere i 2019 ifølge den nye LinkedIn -rangering
Next Post
Gratis Filofax -skær + skillevægge, klistermærker og co. Til udskrivning