15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Det rigtige undertøj til vinteren: tips og egnede materialer

ordentligt undertøj vinter holde varme strømper materialer sorte

Især i den kolde årstid hjælper det kroppens sundhed, at kroppen effektivt bliver varmet op. Det rigtige undertøj giver en vigtig service. Det er derfor vigtigt, at det rigtige undertøj ikke kun genererer varme. Desuden skal forbrugerne sørge for, at kroppen ikke må svede, eller at der forbliver fugt i vasketøjet.

Intet bomuldsundertøj i den kolde årstid

Undertøj i bh -top i bomuld

Bomuld er en no-go i den kolde årstid. Undertøj lavet af dette materiale absorberer sved unødigt. Den logiske konsekvens: Slips, underbukser eller undertrøjer kan ikke afgive sveden. Derudover er der en ubehagelig lugt i det lange løb. En meget mere fornuftig mulighed er funktionelt undertøj lavet af syntetisk fiber eller merinould. I modsætning til bomuld tørrer disse to materialer relativt hurtigt. Efter mulig sved drænes kropsvæsken væk fra kroppen. Af denne grund imponerer merinouldundertøjet også med sine lugtfrie egenskaber. Da merinould føles særlig fint og ikke kradser i huden, er undertøj fremstillet af dette materiale også velegnet til første lag på kolde dage. Den eneste ulempe ved dette materiale: tørretiderne er relativt lange i modsætning til undertøj lavet af syntetiske fibre.

Praktiske muligheder: undertøj i syntetisk fiber

Undertøj vinter vælg polyester syntetisk fiber termisk undertøj

Hvis du vil pakke din krop ind i termisk undertøj, falder du normalt tilbage på tøj lavet af polyesterblandede funktionelle fibre – med god grund. Denne syntetiske fibervariant tørrer relativt hurtigt. Stoffet krammer huden blødt og er i stand til at absorbere fugt og lede det væk fra huden til ydersiden. Denne kombination af høj funktionalitet og åndbarhed er ideel til sportsaktiviteter. Men i undertøj specielle bakteriedræbende sølvioner er integreret til dette formål, som modvirker dannelse af lugte.

Hyggeligt blødt: tøj lavet af angorauld

angora uld vinter holder varme strømper

Angora undertøj er det perfekte valg for alle kvinder og mænd, der ikke kan få nok af bløde, hyggelige stoffer. Tøj fremstillet af dette naturlige produkt imponerer med sin luftgennemtrængelighed. Takket være dets hudvenlige egenskaber giver undertøj fremstillet af Angora-materialer effektiv beskyttelse mod kulde. Da fibermaterialet indeholder hulrum, optages fugt lettere udefra. Til gengæld dannes der dog svedrester i ullen, hvilket betyder, at vasketøjet skal vaskes senest efter den tredje brug.

Angora uld Hyggelig blød og varm

For at beskytte materialet bør Angora undertøjet rengøres ved maksimalt 30 grader i den sarte vaskemåde. Det er umagen værd. Endelig varmer angorauld effektivt kroppen. Da angorahårene på vasketøjet står op på den menneskelige hud, dannes en lille afstandsstykke. Dette skaber et behageligt klima mellem hud og vasketøj.

Vinterundertøj udvalg af varmematerialer

Previous Post
Byg selv springvand og vandelementer i haven – 70 billeder og ideer
Next Post
At dyrke sport om vinteren gør dig glad og sund