15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indpakning af pareoklud – 25 ideer og enkle bindningsteknikker

Det vigtigste i strandtøjet efter bikinien er det Pareo klud. Tilbydes i utallige varianter og farver, med print og mønstre, er det et populært tilbehør, der kan omdannes til fantasifulde kjoler og nederdele. Jo større tørklædet er, desto flere bindningsteknikker er mulige. Først skal du finde en farve, der matcher bikini eller badedragt. Håndklæder af bomuld eller polyester fås hovedsageligt i butikkerne. De naturlige materialer føles mere behagelige på huden, men tager længere tid at tørre ud, og deres farver kan falme med langvarig udsættelse for solen.

Vælg et pareohåndklæde i lyse sommerfarver

Pareo klud wrap-turkis-tørklæde-teknikker-eksempel

Indpakningsteknikkerne til indpakning af et pareohåndklæde er virkelig mange. Yderligere spænder eller sløjfer og bånd kan også bruges. Vær elegant og stilfuld på stranden. Prøv de forskellige ideer fra vores fotoserie, hvis du har lyst og vil binde en pareo på forskellige måder.

Tying Pareo – Talrige ideer og bindingsteknikker

Pareo wrap-gul-fisk-sommer-luftig

Lav en sommerkjole, en trendy nederdel eller en hvilken som helst top. Dette giver dig endda mulighed for at skjule eventuelle problemområder eller områder, som du ikke er så tilfreds med. Tag en omvej til strandbaren eller restauranten uden at føle dig for afslørende der. Nedenfor er et par enkle pareo håndklæde instruktioner, der er perfekte til stranden.

Helt i bund finder du også en overskuelig video, hvor nogle bindingsteknikker blev vist trin for trin. Hav det sjovt!

Strandmode til kvinder – 22 ideer, hvad man skal have på sig over en bikini eller badedragt

Ting til stranden – Det vigtigste strandtilbehør til en ferie ved havet

Strandtøj og tilbehør, der hører til i strandtasken

Sådan bindes en pareo til et nederdel med en sideknude

pareo-klud-wrap-pink-nederdel-hofte

Denne type nederdel er næsten en klassiker, fordi den er bundet super hurtigt og, afhængigt af hvor højt du binder den, delvist kan dække lår og hofter, men også maven. Tag blot et af de to tilstødende hjørner af håndklædet i hver hånd, læg pareohåndklædet omkring din talje, træk det stramt og bind en løs eller dobbelt knude. Dette ser meget flot ud på siden, men kan også være foran.

Bind den skulderfrie kjole med et pareo tørklæde

Pareo klud wrap -raiert-sort-hvid

Bindeteknikken til en sådan kjole er stort set den samme som for nederdelen ovenfor, bortset fra at du binder tørklædet under armhulerne og over brystet. Igen er du fri til at vælge, fordi det hele kommer ned til, hvor knuden skal være. Med en særlig stor pareo får du en lang strandkjole. Men selv i en kortere version ser sådan en kjole sød ud.

Bindebåndkjole med pareoklud

pareo-klud-wrap-delikat-guava-grøn-turkis

For denne smukke og elegante bindingsteknik skal du tage pareokluden og vikle den om din krop (ligesom du ville med et håndklæde). Kryds de to øvre hjørner foran og bind ved nakken. Denne strandkjole ser særlig sofistikeret ud, hvis du krydser hjørnerne to gange, før du knytter dem sammen bagpå. Men pas på ikke at lade grimehalsen trække din hals for meget sammen. Det afhænger hovedsageligt af kludens størrelse.

Sarong klud slips med spænde – vejledning

Bind et pareo tørklæde med et spænde til elegant og sofistikeret strandtøj

Et spænde giver Paero tørklædet ekstra hold, men det kan også kun bruges som en dekorativ accent. Derfor kan du bruge dem til enhver bindingsteknik, forudsat at sjalet er langt nok. Før kludens hjørner gennem spændet, og bind dem derefter sammen som normalt. Du kan også tilføje spænde i midten af ​​stoffet. Træk det blot gennem hullerne og træk det stramt. Så det behøver ikke nødvendigvis at være hjørnerne, der går gennem spændet.

Se videoen herunder for et par måder og ideer til, hvordan du binder pareoen med et spænde. Disse er naturligvis på ingen måde alle muligheder.

Da sådanne spænder fås i en lang række forskellige designs, kan du nemt finde den rigtige til din smag. Bind en kort eller lang nederdel, en strandkjole eller en elegant top, som du stolt kan bære til stranden.

pareo-klud-wrap-strand-bandager-omkring-hofterne

Pareoklud bundet over den ene skulder

Bind pareo tørklædet hurtigt og let over skulderen

Læg kluden tilbage om ryggen fra bagsiden. Denne gang lod det ene af de to hjørner imidlertid løbe hen over skulderen bagfra. Så bindes en knude, og du er færdig. Teknikken ligner de to til nederdelen og strandkjolen ovenfor, men der er ingen risiko for, at pareosjalet glider ned hele tiden, forudsat at du naturligvis binder det sikkert. Du kan også pynte knuden med et spænde.

En lang sommerkjole er lavet af to tørklæder

pareo-tørklæde-wrap-tie-to-tørklæde

Er dit pareo -håndklæde ikke stort nok? Hvis du har en anden tilgængelig, er det slet ikke noget problem. Du kan binde begge modeller sammen og sammensætte en strandkjole, der er stor nok. De små knuder foran og bagpå, som også skaber smarte folder, giver din kjole et særligt interessant look. Uanset om det er bundet stropløst over brystet eller rundt om halsen – vil du tiltrække alles opmærksomhed! Du kan også kombinere forskellige nuancer eller farver, som du vil.

Pak en top eller kjole uden stropper med en pareoklud

pareo-wrap-beach-mini-kjole

Igen starter du med at vikle kluden rundt om din krop bagfra. Placer de to øverste hjørner krydset over spaltningen to gange, og vrid enderne stramt. Lad dem derefter løbe under brystet og binde dem sammen på bagsiden. Det er vigtigt med denne bindingsteknik, at du binder alt stramt, så intet glider. Modellen ser godt ud både som en lang og som en kort kjole, men kan lige så godt bruges som en tunika.

Pareo-håndklædet bliver en top med én arm på få minutter

pareo-håndklæde-wrap-beach-a-ærme

Hvis du vil have en kjole med rem, men uden knude, er denne variant velegnet. Læg kluden i midten over den ene skulder. Spred nu pareoklæden ud foran, så alt er dækket. Tag den del, der hænger fra bagsiden til forsiden (under den frie skulder) og vikl den rundt om hele frontkroppen, og spænd den forreste del af kroppen med den. På bagsiden kan du nu knytte de to ender sammen og plukke kluden hist og her, hvis det er nødvendigt.

Bind en luftig kjole

Pareo wrap -strand-mini-kjole-luftig

Placer pareo tørklædet over dine skuldre, kryds det foran brystet, træk det tilbage og bind det bagpå. Den løse kjole er klar, den sidder ikke for stramt, selv på særligt varme sommerdage, og er frisk og luftig.

Wrap en kort mini nederdel i siden

pareo-klud-wrap-strand-palme-nederdel

Varianten med en lang nederdel øverst er vist her igen med et lille pareo tørklæde. Dette skaber en kort nederdel, som du endda kan spille beachvolleyball uden problemer.

 Wrap stropløs minikjole selv

pareo-klud-strand-korte-top-palmetræer

En top lavet af et pareo tørklæde passer godt til en bikini og badedragt samt med shorts eller en luftig palazzo.

 En klassisk måde at bære stoffet på

Pareo wrap -strand-korte-top-stropper

Sådan ser resultatet ud, hvis du implementerer instruktionerne til en kjole med et lille tørklæde: Du får en elegant top, der med lidt mere længde bliver den perfekte tunika. Spil med længderne afhængigt af dine behov og lejligheden. Du vil blive overrasket over, hvor alsidige pareo -håndklæder kan bruges.

Selv en aftenkjole kan pakkes ind med passende tilbehør

pareo-klud-wrap-leo-print-mønster-sort

Skal du til en strandfest? Så kan det være lidt mere elegant. Ikke kun den matchende pareoklud bidrager, men også ekstra tilbehør. Et silketørklæde, -bælte eller -kæde, som du simpelthen binder om livet, fremkalder det perfekte festoutfit. Simpelthen smart, ikke sandt?

Wrap nederdel til stranden

pareo-klud-wrap-mønster-ornamenter-nederdel-slips

Fantastisk sommerkjole med rem 

pareo-klud-wrap-sommer-blå-turkis

Tynd, gennemsigtig klud til stranden

pareo-klud-wrap-beach-tie-sand-hav

Vær opmærksom på det matchende mønster og farve

pareo-wrap-blå-hvid-slips-strand

Tørklædet skal passe til bikinien

Pareo wrap -print-mønster-farverig-strand

 Jo mere farverig, jo mere sommerlig

pareo-wrap-uden-stropper-mønstret-farverige

Dæk den ene skulder med kluden

pareo-wrap-lilla-kalkun-småsten-slips-arm

Perfekte strandtøj til enhver dame

pareo-wrap-fine-turkis-sort-sand

Farvet boho chic med frynser

pareo-wrap-brazil-grøn-gul-slips

Et større tørklæde bliver til en lang sommerkjole

slips pareo-tørklæde-orange-ornament-sommer-slips

Previous Post
Forarbejdet kød forbundet med kræft på grund af immunrespons
Next Post
Lær at tegne med instruktioner til børn – sjove figurer og motiver