15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lær at tegne med instruktioner til børn – sjove figurer og motiver

lær at tegne tips-tricks-børn-ideer-forslag-instruktioner

Børn elsker at tegne og male. Hvis du vil opmuntre dit barn, kan du gøre det ved at vise dem et par tricks til, hvordan man tegner bestemte motiver. Over tid, med masser af øvelse, vil dit barn lære at tegne bedre og bedre. I princippet bruges visse figurer som cirkler eller rektangler som grundlag for alle motiver. Vi har nogle enkle guider til at hjælpe dig med Lær at tegne hvormed du kan male søde og sjove motiver sammen med dine små.

Lær at tegne trin for trin

Lær at tegne dyr-ko-elefant-får-kat-instruktioner

Dine børn kan let lære at tegne og designe dyr som motiver ved hjælp af almindelige geometriske figurer som grundlag. Du starter f.eks. Med en cirkel og tilføjer derefter gradvist flere elementer til den. En elyps kan være grundlaget for en ko, en cirkel kan være hovedet på en elefant osv..

Alle kan lære at tegne

lære at tegne mariehøne-insekt-begynder-cirkel-punkter

Denne mariehøne består stort set af cirkler. Den store cirkel skæres derefter i halve og udstyres med yderligere, mindre cirkler. Så er der hovedet med følerne og de seks ben. For at dit barn kan lære at tegne hurtigere og ikke mister interessen så hurtigt, bør du hjælpe dem i det mindste i begyndelsen.

Lær at tegne, mens du tegner

lære at tegne sommerfugl-simpelthen-male-vinger

Mens du lærer at tegne med dit barn, kan du bruge tiden sammen til at forklare anatomi eller navnene på de enkelte kropsdele af dyr eller dele af biler, solen, blomster og så videre. Så tegning er ikke kun sjovt, det kan også vise sig at være lærerigt. Læring er sjovt på denne måde!

Sådan lærer du at tegne?

lære at tegne let-guldsmede-insekter-sjov-figur

Inden du begynder at tegne, bør du foretage en god vurdering af, hvilke figurer og instruktioner, der passer til barnets respektive alder. Hvis billedet er for kompliceret, kan det i sidste ende føre til skuffelse, og det er bestemt ikke dit mål. Jo enklere og mere klassisk de geometriske figurer der bruges, jo lettere vil motivet være for barnet, når det kommer til at lære at tegne.

En glad haj

lær at tegne haj-fisk-trin-let

Alle kan lære at tegne, og hvem ved, måske vil du som voksen endda finde stor interesse for det og få lyst til at lære at tegne dig selv. Derefter kan du jævnligt bruge eftermiddage på at tegne sammen. Det er sjovt og skaber en dybere forbindelse mellem dig og dit barn.

Lær at tegne tigre

lær-at-tegne-tiger-inspiration-mus-kylling

For at lære at tegne en tiger har du måske brug for lidt mere erfaring. Som mor eller far kan du bedømme det bedst. Men prøv musen eller kyllingen. Cirkler og ellipse danner grundlaget for kroppen, mens der i slutningen er malet et par andre elementer som whiskers eller vinger på.

Due med sky

at tegne-lære-til-due-vinger-til-male-fugle-børn

Duen kan også være mere en idé for avancerede ryttere. Når du lærer at tegne, kan du kombinere det færdige billede med andre motiver. Duen kan for eksempel modtage en sky eller en sol, som vi vil vise dig herunder. Du kan skiftes til at tegne et billede med dit barn og oprette et billede sammen.

Skibe og dyr

lære-at-tegne-kamel-skibe-uhu-ugle-flagermus-dyr

Du kan lære at tegne en ørnugle med instruktionerne ovenfor. Start med øjnene, fortsæt med hovedet, og arbejd dig ned til kroppen med vingerne. Ovenfor kan du også se to varianter til skibe. Hvis forskellige geometriske figurer, som med flagermus, overlapper hinanden, kan du slette de indre linjer senere.

Kylling og and

at tegne-lære-til-kylling-and-gul-maling-påske-motiver

De trinvise instruktioner til kyllinger og ænder er særligt lette at implementere, og dit barn vil også kunne lave dem hurtigt og uafhængigt. Når du lærer at tegne, er det bedst at bruge en blyant, i det mindste i starten, så fejl kan slettes. Du kan bruge ungerne vidunderligt til billeder i påsken.

Sød løve med en manke

lære-at-tegne-løve-sød-manke-hoved-hale

Hvis dit barn gerne vil lære at tegne en løve, kan du bruge denne vejledning. De røde linjer markerer altid de nye linjer i det respektive trin. Løven ser kompliceret ud ved første øjekast. Men det er kun fordi der er mange individuelle elementer. Ellers vil dit barn snart kunne mestre det.

Lær at tegne for børn

lære-at-tegne-panda-ko-tegneserie-ged-hund

Hvis du vil lære at tegne en ko, som med alle andre, er der forskellige instruktioner til rådighed for dig. Det hele afhænger af instruktionerne. Du kan se en sjov tegneserieko i instruktionerne ovenfor. Børn vil ofte også lære at tegne hunde, hvilket også kan gøres i få trin. Dit barn kan derefter farve på enhver måde, de kan lide.

En fisk og en bi

lære-at-tegne-fisk-finner-and-tilbud-tegneserie-motiv-idé

Fisk er især let at tegne. Når du lærer at tegne bien, kan du forklare dit barn fordelene ved bier, hvordan de indsamler pollen og laver honning af det, og at kun hunbier gør dette. Dit barn vil helt sikkert finde dette meget interessant. Kom gerne med historier for at gøre måltidet mere interessant.

Også andebreve

lære-at-tegne-and-bogstav-j-krop-ben-næb

Der er mange ideer til at lære at tegne til småbørn. Vi finder ideen om at bruge tal eller bogstaver som grundlag særligt original. Dette har igen en undervisningseffekt og hjælper dine børn med at huske nylærte bogstaver bedre, fordi tegningen giver dem en æselbro, så at sige. Ovenfor kan du se en and fra bogstavet “J”.

Vælg en bjørn for at lære at tegne

lære-at-tegne-koala-baer-letter-g-basis

Bogstavet “g” bliver hurtigt til en sympatisk bjørn og mere præcist dens ansigt. Lad dit barn først skrive det små bogstav ned for at lære at tegne. Tegn det lukkede øje i cirklen, som består af en let buet linje. En lignende, men længere linje tilføjes over cirklen, med næsen og snuden nedenunder.

Lær en sød bjørn

at tegne-lære-at-male-krop-koala-ører-brun

Det næste, dit barn skal lære at tegne, er kroppen. Til dette formål tilføjes en linje, der ligner bogstavet “J” eller et halvt hjerte. Hvis dit barn har lettere ved at tegne, kan du vende arket. Det næste trin er øret, halen og benene, indtil bjørnen er klar til at blive farvet.

En simpel sol

at tegne-lære-at-tegne-sol-cirkel-stråler-tagget-ansigt

Dit barn har helt sikkert allerede mestret en sol med enkle linjer som stråler. Gå nu et skridt videre og tegn pigge som solstråler. For at lære at tegne skal du først lade dit barn oprette en cirkel igen. I hvilken rækkefølge du skal male stikkene, se vejledningen. Endelig kan der også tegnes et ansigt.

Koala fra et nummer

lære-at-tegne-nummer-5-grundlæggende-koala-småbørn

Som allerede nævnt er ikke kun bogstaver velegnede som grundlag, hvis dit barn skal lære at tegne. Tal kan også komme godt med, som i dette eksempel på en koala, der bruger tallet “5”. Resultatet er en koala, der klamrer sig til et træ. Med alle disse dyr kan dit barn male en hel zoologisk have.

Lær at tegne – biler kan være enkle

lære at tegne-ideer-bil-papegøje-fugle-rede-kyllinger

Biler er et af yndlingsmotiverne, når det kommer til at lære at tegne med småbørn og ældre børn. Fordi de hurtigt indser, at det er meget lettere, end det måske ser ud til. Fuglereden er igen velegnet til påske eller forårstid. Hvis du sender postkort, kan dit barn pynte dem med et eget billede.

Previous Post
Unik ferie ved havet i luksusbyen Amanpulo i Filippinerne
Next Post
Maling af trapperækværk – ideer til gelænder af træ og metal