15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Oversized outfit: det er så let at vedtage den nyeste modetrend!

Superstramme jeans og figurnære kjoler eller bluser-skræddersyet tøj har været stigende i modeverdenen i flere år. Men som man siger – alle gode ting kommer til en ende. Eller hvad angår mode, kan vi sige – alle gode tendenser vil i sidste ende blive erstattet af mere stilfulde. Selvom det ikke tidligere kunne være for stramt eller stramt, er det modsatte dagsorden for den næste sæson. Når det kommer til forårsmodetrends, siger de “jo større jo bedre”. Oversize trøjer, blazere, bukser eller endda jakkesæt er alle raseri blandt alle modepåvirkere og fashionistas, og det er der god grund til. Flot og alligevel utrolig behagelig – hvis du vil holde dig i trend i år, kan du shoppe en størrelse større. Fordi det store outfit kommer til at flytte ind i vores garderober i år! Og som et pluspunkt kan vi nu nyde vores yndlingsdessert i fred uden at skulle bekymre os om vores lidt oppustede mave. I vores artikel vil vi fortælle dig, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du styler, og hvordan du bedst kan adoptere modetrenden!

Oversized shirt outfit ideer kombinerer mini nederdel

Som den grimme sneaker -trend fra 2018 eller den hyggelige bamsefrakke fra denne sæson har vist, elsker folk tøj, der giver dem mulighed for at se smarte ud og forblive behagelige på samme tid. Ordet “oversize” kommer fra engelsk og betyder noget som “oversize” på tysk. Det betyder dele, der bevidst er et par størrelser større. Den overdimensionerede trend er faktisk ikke et nyt fænomen og blev særlig populær i 1920’erne, da de brede kjoler og bluser erstattede de superstramme korsetter. Modedesignere og modehuse som Gucci, Moschino, Balenciaga og Chloe har genfortolket det overdimensionerede outfit i år og givet det et forfriskende touch.

Oversized Outfit: Den nye modetrend, som alle fashionistas er besat af

Baggy bukser kombinerer modetrends forår 2021 overdimensioneret outfit

Der er ingen regler i modeverdenen, og det overdimensionerede outfit er et klart bevis på dette. Den overdimensionerede trend er blevet optaget af trendsættere rundt om i verden og har fået en fast plads i garderober for både mænd og kvinder. Sikker på – der er ikke noget i vejen med skinny jeans eller en figur -kramme kjole. Men når den kombineres og bæres korrekt, kan den overdimensionerede trend se lige så elegant og elegant ud. Selvom alt, hvad du kan lide, er tilladt med et overdimensioneret outfit, kan et overdimensioneret look fra top til tå i de fleste tilfælde virke for overvældende og formløst. Det er derfor meget vigtigt at satse på den rigtige kombination. Et overdimensioneret outfit betyder ikke, at du skal ligne en sæk kartofler. For at få et jævnt helhedsbillede er det bedst at vælge kun en overdimensioneret del, der er i forgrunden. Hold resten af ​​dit tøj enkelt og stramt, og du er i gang!

Baggy Jeans Outfits Oversized Denim Jacket Fashion Trends 2021

Uanset om det er smalt i toppen og bredt i bunden eller omvendt – hvordan du sammensætter dit overdimensionerede outfit, afhænger hovedsageligt af dine personlige præferencer og smag. Marlene -bukser eller culottes ser for eksempel utroligt stilfulde ud med en stram bluse og har været stigende i en række sæsoner af en grund. Skinny jeans og en overdimensioneret sweater ser derimod helt afslappet ud og er det perfekte valg til et afslappet hverdagsoutfit.

Forretningstøjet med en forskel: XXL -dragter er alle raseri

Oversized buksedragt passer til modetrends 2021

Hvordan bringer du den overdimensionerede trend ind på arbejdspladsen? Med et XXL jakkesæt, selvfølgelig! Oversized jakkesæt i lyse farver har været meget populære i et par måneder og er en utrolig chic ændring fra klassiske forretningstøj. Indrømmet, dette look kræver lidt mod, og det er bestemt ikke for alle! Men stol på os – hvis du bare tør gøre det en gang, vil du ikke fortryde det! Til kontoret anbefaler vi dog, at du bruger subtile og neutrale farver. Smarte høje hæle og en ædel læderpose afrunder hele ensemblet vidunderligt og giver dit overdimensionerede outfit prikken over i’et.

Smarte og meget behagelige på samme tid: Toppe med et overdimensioneret look

Skinny jeans med sweater kombinerer overdimensioneret outfit

Alle har brug for en overdimensioneret striktrøje eller cardigan i gulvlængde for at holde varmen i de kolde vintermåneder. Brug den med sorte skinny jeans eller lederhosen, og tag dine nye læderstøvler på, og du har skabt din daglige uniform til vinteren.

Jakketrends vinter 2021 overdimensioneret outfit

Skal vores frakker og jakker altid være figursmigrende og perfekt passende? Ikke i år! En overdimensioneret frakke er den perfekte måde at rocke det overdimensionerede outfit og dreje hoveder på gaden!

Oversized t-shirts til det ultimative overdimensionerede outfit

Kim Kardashian Outfits Oversized T-Shirt Outfit

Det har aldrig været så let at sammensætte det perfekte overdimensionerede outfit! Bare tag en overdimensioneret T -shirt på som en kjole, og du er færdig – det er så let og hurtigt! Bare sørg for at t-shirten er lang nok, eller brug cykelshorts under.

Denimskjorte kombinerer overdimensionerede outfitidéer

XXL jakkesæt eller frakker er ikke noget for dig, men vil du stadig gerne være i trend? Så har vi den perfekte løsning til dig! For at opnå et behageligt, feminint og elegant look kan du simpelthen kombinere dine skinny jeans med en overdimensioneret denimskjorte. Uanset om det er til kontoret eller til en afslappet dag med shopping med pigerne – dette outfit er perfekt til enhver lejlighed!

Oversized outfit: en oversigt over de smukkeste looks til re-styling

Frakker tendenser vinter 2020 overdimensionerede outfit ideer

Brug en overdimensioneret sweatshirt over en elegant kjole til et godt afbræk i stilen

Kjole med sweatshirt kombinerer forårstøj

Spændende, men super chic: Brug kjolen over jeans, og fuldfør looket med en overdimensioneret sweater

Maxikjole over jeans iført overdimensioneret outfit

Bare brug skjorten som en kjole, og kombiner den med overknæede støvler, og du har det perfekte overdimensionerede outfit

Modetrends forår 2021 iført en overdimensioneret skjorte som kjole

Kombinationen af ​​overdimensioneret strikket sweater og minikjole ser også overraskende godt ud

Mini nederdel med sweater kombinerer overdimensionerede outfit ideer

En oversized blazer giver det ellers afslappede overdimensionerede outfit et mere elegant touch

Oversize outfit ideer kombinerer baggy jeans

Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige stilarter og materialer

Oversized outfit modetrends forår 2021 sweatshirt mejetærsker

Super behagelig, luftig og samtidigt chic – det er ikke for ingenting, at baggy jeans er alle raseri

Oversized outfit modetrends 2021 kombinerer baggy jeans

XXL dragter er et godt alternativ til klassiske forretningstøj

Oversize outfit ideer XXL bukser passer til modetrends 2021

Med skinny jeans og en oversized skjorte har du det perfekte overdimensionerede outfit til en afslappet eftermiddag

Oversize outfit kombinerer skinny jeans med en skjorte

Det monokrome look ser utroligt elegant og elegant ud

Kombiner overdimensionerede outfit trend baggy bukser

Hold dig varm med en ekstra lang cardigan og se stadig elegant ud

Oversized cardigan outfit ideer modetrends forår 2021

Leg med farver og former for at skabe et unikt overdimensioneret outfit

hvide støvler om vinteren kombinerer overdimensioneret blazeroutfit

Du kan ikke gå galt med skinny jeans og en overdimensioneret skjorte

som en overdimensioneret skjorte kombinerer outfit ideer til foråret

Den sporty oversize blazer resulterer i et køligt stilbrud med en elegant kjole

Sneaker -trends forår 2021 overdimensioneret outfit

Previous Post
Miljøvenlig bolig – tips til naturbeskyttelse og havedesign
Next Post
Vedligeholdelse af græsplænen: Med disse tips til det perfekte græsplæneområde