15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Miljøvenlig bolig – tips til naturbeskyttelse og havedesign

Træpergola miljøvenlig pengebesparende have

Lev tæt på naturen – og sørg for naturbeskyttelse med disse enkle tips til Havedesign. Den økologiske have er ikke bare et trendy udtryk, det er en livsstil, der kan spare mange ressourcer og penge.

Miljøvenligt havedesign – metoder og tips

Plantehave økologiske design roser

Hvad der egentlig betyder et miljøvenligt Havedesign? Det er en bevægelse, der understøtter bæredygtighed i landskabspleje gennem enkle metoder. Grøn have betyder derfor at beskytte den vilde natur, reducere vand-, jord- og luftforurening og etablere sundhedsområder i haven. Et par enkle regler hjælper dig med dette. Køb sorter af planter, der kan findes i naturen i dit område. De er tilpasset vejrforholdene. Kontakt butikken for at undgå aggressive plantearter. Loosestrifen, der engang er vokset i mange haver, er ikke længere så populær – den spredes for hurtigt i den vilde natur og forhindrer de andre planter i at vokse. I stedet for et hegn vil du elske at bygge en plantet mur.

Miljøvenligt havedesign – spar ressourcer

stedsegrønne planter have dam vandressourcer

Vand ikke græsplænen om sommeren og lad den hvile. Brug økologisk stråtag. Saml regnvandet og brug det til at skylle haven. Hold pesticider og kemikalier på et absolut minimum! Kompost eller anden organisk gødning er bedre. Køb en plæneklipper med solpaneler eller strømforsyning i stedet for en benzinpumpe. Lad dit græs vokse til mindst 7,5 i højden om sommeren. For at spare tid og elektricitet, vælg en mindre græsplæne. Fyld resten af ​​haven med stedsegrønne planter, der kræver mindre vedligeholdelse. Og endelig – genbrug! Brug poser flere gange. Køb store portioner gødning, så du kun bruger en plastikpose. Del haveredskaberne med dine naboer. Vi håber du nyder at oprette en miljøvenlig Havedesign.

romantisk have træ pergola lægge græsplæne

Have landlig stil planter blomster

letplejede planter artshave

lokale planter vand have design

skabe miljøvenlige billige designideer

Billigere havedesign solsejltip

Have genbrug gamle havemøbler fra lokale blomster

Oprettelse af en organisk have tips ideer

miljøvenligt havedesign-bæredygtighed

Stenfliser moderne havebuske

smuk miljøvenlig haveplæne

smuk naturhave skab ideer til landhusdesign

Previous Post
Frilagte betonvægge frembringer grønt i haven og farverige dekorationer
Next Post
7 urter og lægeplanter, som du selv kan dyrke med succes