15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekorationsideer til små haver hjælper med at udnytte den lille plads

møbler interessant design pladsbesparende frodig beplantning

Hvis du kun har begrænset udendørs plads og stadig længes efter grill og andre sommeraktiviteter, skal du ikke fortvivle. Fordi bare fordi du mangler plads, betyder det ikke, at du ikke kan få mest muligt ud af det og gøre underværker. Der er Dekorationsideer til små haver, som ikke vil overvælde dig, men stadig vil friske din lille have, altan eller baggård op på en stilfuld måde.

Her er nogle interessante Dekorationsideer til små haver

Dekorationsideer til en lille have med udsigt over havet

1. Små sideborde

Små sideborde er den perfekte størrelse til små haver eller altaner. Hvis du har gæster, har du brug for et sted, hvor de kan lægge deres drikkevarer, og disse venlige borde er virkelig gode til det. For en venligere atmosfære kan du vælge den i en lys farve.

2. Multitasking

Brug taburetter til yderligere siddepladser. De fungerer også som fodstøtte eller sidebord. Det er bedst at kigge efter dem, der er vandtætte og UV -resistente. Taburetterne kan vælges i forskellige lyse farver for et bedre humør.

3. En have på væggen

Hvis du kun har en lille baggård, har du sandsynligvis ikke plads nok til masser af planter og blomsterpotter. Men bare fordi du ikke kan have en have, betyder det ikke, at du skal undvære planter helt. Store Dekorationsideer til små haver for haveelskere er der praktiske og interessante væglommer, også kendt som plantelommer. Plant blomster efter eget valg i den, krydderier er bedst. Det luftgennemtrængelige materiale giver naturlig luftcirkulation i jorden. Hver lomme har også et rum i den nederste del, som vandet kan løbe ud i.

Dekorationsideer til små haver sparer meget plads

Dekorationsideer til små happetæpper interessante

4. Kunst til væggen  

Har du ikke plads nok til at imponere dine gæster med skulpturer og andre dekorationer? Så er der dem Dekorationsideer til små haver en fantastisk variant: bare brug en fri væg. Sæt et smukt, pyntet klatrehjælpemiddel på det, herunder en aflang blomsterpotte, og plant en klatreplante efter eget valg i den. Der er mange forskellige arter fra etårig til flerårig og blomstring og ikke-blomstring. Klatreroser ser særligt smukke ud.

5. Middag til 2

Hvis din plads er begrænset, er store have spisebords sæt ikke altid et godt valg. Men der er mindre versioner til to personer, for eksempel i terrassestilen. De ser flotte ud, er praktiske og perfekte til mindre udendørsarealer og altaner.

6. Et praktisk sæde

Med en lille baggård er det ofte svært at finde en måde at stuve haveredskaber og andre ting på en sådan måde, at de stadig let kan nås, når der er brug for dem. Der er bænke og stole, der også fungerer som opbevaringskiste. Så du får to praktiske løsninger i en. Du kan holde din have ryddig uden at miste værdifuld siddeplads.

Dekorationsideer til lille havebænk lille rundt bord  Dejligt havearrangement stille stille lille plads

Dekorationsideer vidunderlig frisk atmosfære mange blomster farvet  grøn gul hvid blå lilla har en afslappende effekt

Lidt plads midt på to stole nyder komfortabelt fred og ro

Dekorationsideer til små haver sparer plads på træ

Dekorationsideer til magisk natbelysning i haven

Previous Post
Negative tanker relateret til Alzheimers og demens
Next Post
Tinker julepynt selv – et par magiske ideer