15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ideer til hjemmet – renover dit hjem i trendfarverne fra 2014

udvendige farve-farverige rækkehuse-facade design lilla-gul orange

Mal dit hjem med disse Trendfarver 2014 for Huset. Årets mode viser, at gammelt kan være nyt. Hvide og cremefarvede facader, sandfarvet gips og traditionelle røde mursten er slående. Fortidens enkle stil vender tilbage i år med mindre gennemsnitlige huse og mere individuel og enkel stil.

Trendfarver 2014 – lad huset fremstå i ny pragt

Sand gul facade hus indgangsdør rød udvendige farver

En anden trend for husets udvendige område er at holde sig til arkitekturen og husets placering. Mange husejere bruger meget tid og kræfter på at vælge placeringen af ​​deres hjem og ønsker, at deres hjem skal afspejle den stolthed. Nordøstlige victorianske hjem har en tendens til at få et malearbejde i Americana -farver, mens hjem i det midtvestlige USA og forstæder er mere tilbøjelige til at få et gråt eller cremefarvet job. Boliger på kysten eller i sydvest bevarer deres strand- og ørkenstil.

Ekspressive udvendige farver

huser farverigt malet facadedesign

Det nyeste Trendfarver 2014 er dem, der er forbundet med kysten. Dette inkluderer for eksempel havblåt, som er som et frisk pust og det “nye neutrale”. Denne farve bliver sandsynligvis særlig populær til indendørs brug. Dette inkluderer også farver som himmelblå, havgrøn, sandbeige og visse gråtoner, det vil sige alle farver, der er neutrale, men samtidig ser moderne ud.

trendy farver hus med pool facade røde og hvide gesimser

På den anden side kan farverne også variere mellem mørkere farver: mørkerød med lysere blå, mørkegrå toner med cremefarver og hvid med en mørkere yderside. Enhver kombination, der skaber en dramatisk kontrast mellem interiør og eksteriør, foretrækkes.

udvendige farver farver-hvide hus-hegn maling ideer

Vedrørende Trendfarver 2014 til huset hoveddøren bliver fokus. For at tilføre en personlig stil, betaler husejere mere opmærksomhed på deres yderdør. For dem skal du vælge mørkerøde, lyseblå og moderne sorte. Døren er en fantastisk og nem måde at opdatere husets ydre på uden at bruge mange penge.

Maling rundt i lejligheden – ideer og forslag

trendy farver 2014 maling vægge stue væg design

Lad væggene lyse i flammende rødt

stue design med farve vægge rød-gul

Indstil farverige accenter

dekorere interiøret med farver fremhævende stole

Eksperimenter med farver og farvekombinationer

design med farve-mønster geometrisk soveværelse pude deco

Previous Post
Negative tanker relateret til Alzheimers og demens
Next Post
Tinker julepynt selv – et par magiske ideer