15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Grundlæggende viden om bonsai -træet – egnede arter og plejetips

bonsai træ rhododendron blomster lilla blomsterpotte skål

Kunne du tænke dig mere eksotisme i dit hjem? Så ville det være Bonsai træ en meget god løsning for dig. Lær denne unikke træart at kende hos os, for vi vil med glæde fortælle dig mere om bonsai -variationer, de typer, der er egnede til det, og hvordan de skal plejes.

Hvor kommer bonsai -træet fra?

bonsai træ store stedsegrønne nåle smuk plante

Af Bonsai træ svarer oprindeligt til en gammel japansk tradition, der også har meget at gøre med kunst. Betydningen af ​​bonsai er kunsten at dyrke dværgtræer praktiseret i Japan. Der er mange forskellige typer og former af træer, der er egnede til kunsten at bonsai. Bonsai skaber komfort, varme og elegance i dit hjem. Det er også meget velegnet som gave til enhver smag. Når du beslutter dig for at købe en bonsai, får du alle de oplysninger, du har brug for om korrekt pleje og avl fra sælgeren. På trods af alle disse oplysninger er der et par vigtige ting, du skal være opmærksom på.

Vedligehold bonsai -træet ordentligt

bonsai træ originale stamme form voksende tips pleje

En af dem er, hvordan du vander bonsai. Nogle bonsai -træer har ikke brug for så meget vand, men andre tværtimod. Det er også meget godt, hvis du regelmæssigt renser træets blade for støv og andet snavs. Hvis du har brug for at købe jord til bonsai, skal du være opmærksom på, at den er nøjagtig egnet til denne plantetype – den skal være våd og rig på næringsstoffer. En anden vigtig ting ville så være, at jorden skulle virke som en dræning – dvs. ikke holde for meget vand i sig selv (ellers er der risiko for, at træets rødder begynder at rådne). Bonsaiens blomsterpotte skal være omkring 2/3 til 3/4 bred og 1/2 dyb, ligesom træet dens størrelse.

Bonsai -træ bringer naturen ind i huset

bonsai træ blåregn idé blomstre lilla romantisk

Alle bonsai -træer har brug for lys, uanset om det er kunstigt eller naturligt. Hvis du bemærker, at dit træ er faldet mere lys, skal du sørge for, at det får det rigtige solrige sted i lejligheden – mindst 6 til 7 timer om dagen. Sørg altid for frisk luft til planten. Her er de mest almindelige typer bonsai -træer, som vi har angivet for dig.

rhododendron

bonsai træ rhododendron blomster pink lyserød bred stamme skål

I princippet kan du dyrke en bonsai fra ethvert træ. Alt du skal gøre er at skære regelmæssigt, så stammen vokser i bredden, der dannes en flot krone og træet forbliver lille

Banyan træ bonsai

Kinesiske banyan-bonsai-arter egnet-plejetip

Banyantræet symboliserer tidløshed og levetid. Den mest bemærkelsesværdige del af dette massive træ er dets rødder, der er flettet ind over jorden, såvel som dem, der stikker ud fra trætoppen. Dette træ kaldes også “det løbende træ”, fordi dets rødder kommer ind i jorden over tid, og nye træer vil vokse fra dem senere.

Egetræ

Eg bonsai træ-indendørs havearbejde-asiatisk havedesign

Det symboliserer også lang levetid, huset, stabilitet og beslutsomhed. Du kan finde ud af deres alder gennem ringene i bagagerummet. Hvis bonsai i form af en eg bor i lejligheden, skal ejerne forvente meget materiel velstand, fred og ro.

ahorn

Bonsai træer ahorn orange røde blade voksende tips

Dens orange-røde blade er nogle af de smukkeste i træernes verden. De minder ejerne om bonsai -ahorn fra sidste sommer. Ahorn gør helt sikkert dit hjem mere smukt, farverigt og hyggeligt.

alm

Elm Bonsai Care Location Indendørs Havearbejde Tips og tricks

Almene symboliserer beslutsomhed og styrke. I litteraturen er dette træ et yndet sted for nisser, ildfluer og magiske væsner.

Kirsebærtræ

Indendørs have kirsebærfrugttræer egnet til bonsai blomstrende plejetips

Frugttræerne er også meget velegnede til bonsai. Forestil dig bare de smukke frugter, der hænger fra det lille træ! Utroligt godt hit som stueplante til enhver husstand.

azalea

Azalea blossom-pink bush bonsai-arter egnede plejetips

For dem af jer, der kan lide de lyse farver i dit hjem, er dette en slags Bonsai træ meget velegnet. På trods af at azalea er en busk, formes den meget ofte af bonsai -mestrene i form af et træ. De elsker at bo udenfor, men også inde i en lejlighed, men skygge foretrækkes.

Eucalyptus

Eucalyptus bonsai stedsegrønne buske bordindretning ideer

Det er stedsegrønne træer og buske med smukke blå – grønne blade. De kan lide alle slags jord og mere sollys. De er meget robuste og adaptive (tilpasses let til ethvert miljø). De foretrækker varmen, især om vinteren.

akacie

Acacia grønne bonsai træpleje tips placering vanding

Akaciet har smukke gule blomster. Hvis du vil dyrke hende i form af en bonsai, skal du sørge for, at hun får nok lys. Om foråret / sommeren kan du f.eks. Bruge akacien i haven. B. spørg – hun har brug for mere frisk luft. Det er også meget afhængigt af vand, men mere om sommeren end om vinteren.

Japansk Bonsai Tree Pink Red Leaves - Greening Home

kinesisk bonsai træpleje ordentligt-tips tricks

Design af en indendørs have Bonsai -træer - ordentlig pleje af dem

Bonsai træ tips grundlæggende viden-pleje tips egnet

Previous Post
Era lore i forhold til antikke møbler – 8 epoker og deres egenskaber
Next Post
Bygning af solur i haven – byggevejledning og tips