15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ejendomsbeskyttelse til private ejendomme: Tips til et sikkert hjem

Der brydes ind i en ejendom i Tyskland hvert fjerde minut. Ejendomsskader som ødelagte låse og stjålne genstande er dækket af husstandsforsikringen. På den anden side kan dokumenter, der er beskadiget ved indbrud, samt skader på skønhed og hærværk, ikke erstattes. Erstatningen for værdigenstande er også begrænset ved lov. Derfor vælger flere og flere ejere ejendomsbeskyttelse til private ejendomme. I den følgende artikel afslører vi fordelene ved en sikkerhedstjeneste.

Ejendomsbeskyttelse til private ejendomme: Sådan forhindres tyveri og tingskade

Ejendomsbeskyttelse til private ejendomsstyve tips

Ifølge statistikker sker indbrud i Tyskland hovedsageligt på helligdage og i weekender, dvs. når husejerne sandsynligvis ikke er hjemme. Risikoen for indbrud er særlig høj i vintermånederne. Så kan indbrudstyvene meget lettere se tomme lejligheder og huse. Mørke vinduer indikerer fraværet af beboerne, og gerningsmændene forbliver også uopdaget i mørket. Byggepladser og butikker er også tilbøjelige til indbrud og hærværk. Ud over elektronisk sikkerhedsteknologi sikrer sikkerheds- og vagttjenester i stigende grad beskyttelse. Men hvordan identificerer du et pålideligt sikkerhedsfirma? Når du vælger, spiller en række kriterier en vigtig rolle:

Sikkerhedssystemer og sikkerhedstjeneste i Hamborg til ejendomsbeskyttelse

1. Det er bedst at vælge en regional sikkerhedstjeneste. De er velorganiseret og kender regionens særlige forhold. EN berømt sikkerhedstjeneste Hamborg skulle f.eks. have kvalificeret sikkerhedspersonale på stedet.

2. Pålidelige sikkerhedstjenester tilbyder ikke kun overvågning, men også alarmsikkerhed og er udstyret med moderne teknologi.

3. Et tilbud fremsættes først efter en grundig analyse af ejendommen, beliggenheden og indbrudsstatistikken i den respektive bydel.

4. Kontrakten indeholder vigtige punkter, såsom omfanget af tjenester, nødprocedurer og den anvendte teknologi.

Ejendomsbeskyttelse til private ejendomme: hvilke muligheder er tilgængelige?

Ejendomsbeskyttelse af private ejendomme af sikkerhedstjeneste

Afhængigt af hvilken slags objekt der skal overvåges, tilbyder sikkerhedstjenesterne følgende tjenester:

  • Overvågning af byggepladser for at forhindre tyveri af byggematerialer og for at forhindre tredjemand i at komme ind i ejendommen. I dette tilfælde er der permanent overvågning, der vil afskrække potentielle kriminelle.
  • For huse, kontorlokaler, butikker og industribygninger, der allerede er beboet, er overvågning tilgængelig med mellemrum. Låsene kontrolleres, og hele bygningen kontrolleres.

Ejendomsbeskyttelse til private ejendomsfamilier derhjemme

  • Sommerhuse og lejligheder, der forbliver tomme i en længere periode, kan også varetages af sikkerhedstjenesten. Husejerne kan vælge mellem intervalovervågning og en husholdningstjeneste.
  • Udtrykket “husholdning” kommer fra USA, hvor tomme huse er blevet passet af professionelle hussittere i mere end 50 år. Husvogterne bor i huset og passer husdyrene, passer haven og stueplanterne, tøm postkassen og rengør huset. Dette reducerer også risikoen for et indbrud, da gerningsmændene kan se, at der bor nogen i huset. Desuden kan skader forårsaget af et sprængt rør, stormflod eller brand undgås eller opdages i god tid.

Kombiner ejendomsbeskyttelse og personlig beskyttelse

Tips til et sikkert hus og lejlighed Beskyttelse af ejendomme til private ejendomme

Kendte sikkerhedstjenester er ikke kun specialiseret i ejendomsbeskyttelse, men kan også levere andre tjenester. Ejendomsbeskyttelse kombineres ofte med personlig eller hændelsesbeskyttelse.

Ved vigtige begivenheder, der arrangeres internt eller på kontoret, kan begivenhedsbeskyttelse også bestilles ud over ejendomsbeskyttelse. Ud over beskyttelse af stedet yder sikkerhedstjenesten også personale til adgangskontrol, personlig beskyttelse af VIP -gæster og forebyggelse af sprængstof.

Sikring af låse mod tyveri Tips

For mange fremtrædende familier er personlig beskyttelse også et fokus. Fra overvågning døgnet rundt til chauffører, der kører børnene sikkert og pålideligt i skole – også her er omfanget af tjenester meget bredt, så alle kan bestille det rigtige efter eget behov.

Previous Post
Lejlighed ved stranden i middelhavsstil fra Nest Designs
Next Post
Hula Hoop Fitness: Instruktioner og de bedste øvelser til en slank talje!