15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hula Hoop Fitness: Instruktioner og de bedste øvelser til en slank talje!

At sidde foran computeren i timevis på kontoret og slappe af på sofaen efter arbejde – sådan ser hverdagen ud for mange af os, og den manglende træning fører til en række sygdomme, såsom halsbrand og fedme. Og vi har ofte bare ikke tid til en anstrengende Tabata -træning eller et besøg i fitnesscentret. Derfor leder flere og flere mennesker efter alternativer til effektiv træning udendørs eller hjemme. For at opnå succes og gøre sport til en integreret del af vores liv, er det vigtigt at finde en aktivitet, som vi nyder. Hvad har du ikke gjort siden barndommen, der er blevet stadig mere populær i fitnessverdenen i løbet af de sidste par år? Svaret er: lad hula -hoops cirkle rundt om din talje. Hvem ville have troet? Hula Hoop Fitness strammer maven, stimulerer fedtforbrænding, forbedrer vores balance og har en positiv effekt på vores kardiovaskulære system. Og? Nysgerrig? Så læs videre – du finder kun detaljerede instruktioner og de bedste øvelser til en slank talje fra os!

Abdominal ben bagdel træning hula hoop træning plan uden vægte

Hvis du tror, ​​hulahopring kun er for børn, så tænk igen. Dette enkle udstyr kan tilføje sjov til din fitnessrutine og samtidig give dig gode træninger i fuld krop. Behageligt tøj, lidt plads, 30 minutter og selvfølgelig en hulahop – det er alt hvad du behøver, og du er god til at gå! Det er ligegyldigt, om du er 5 eller 50 år – Hula Hoop Fitness er altid sjovt og et godt humørløft! Utallige fitness -påvirkere og berømtheder, herunder Beyoncé, Michelle Obama og endda basketballlegenden Shaquille O’Neill har genopdaget tendensen og sværger ved de hurtige resultater. Vi kender jo alle sammen den faste mave og Beyoncés store skikkelse, ikke sandt??

Hula Hoop Fitness tilbyder mange sundhedsmæssige fordele

Hula Hoop Slankende mave væk øvelser Selvvægtstræning til hjemmet

Hulahop’en blev kendt rundt om i verden i slutningen af ​​1950’erne, da den amerikanske legetøjsproducent ”Wham-O” bragte den på markedet som et legetøj til børn. Navnet består af den hawaiianske dans “Hula” og det engelske ord for dæk “Hoop”. Med tiden lærte folk imidlertid, at Hula Hoop også er perfekt til slankende formål.

 • Billig og bærbar – Overfyldte fitnesscentre, fitnessklasser eller kedelige konditionsmaskiner er ikke noget for dig? Så er du i gode hænder med en hula hoop -træning. Uanset om det er ude i parken eller foran fjernsynet, mens du ser din yndlingsserie – det er den ultimative enhed til en 20 minutters træning derhjemme! Og det bedste? Afhængigt af mærket koster et sådant dæk kun mellem 10 og 30 euro. Hvordan kan du ikke elske ham der??
 • Tabe dig med en hula hoop – Forbrænding af kalorier, mens vi har en vidunderlig tid – lyder det ikke som en drøm? Men det er faktisk rigtigt – Hula Hoop Fitness giver os ikke kun en fast mave, det stimulerer også fedtforbrænding og øger vores puls! Ifølge en undersøgelse foretaget af American Council of Exercise er kalorieforbruget mellem 400 og 800 kalorier i timen, afhængigt af intensitet og fitnessniveau.
 • Styrker kernemusklerne – Hula hooping er en af ​​de bedste rygsmerter, der styrker kernemusklerne og forbedrer vores balance. Dette er især fordelagtigt for folk, der har et kontorjob. Den kontinuerlige bevægelse frem og tilbage frigiver spændinger i lænden og forbedrer rygsøjlens fleksibilitet.

Hula Hoop til slankende fuld kropstræning med din egen vægt

 • Træning i hele kroppen – Ud over maven og ryggen understreger en hula hoop -træning også underkroppen. For at holde dækket oppe så længe som muligt, fremmes ben, balder og lår virkelig og brændes.
 • Reducere stress – At cirkulere bøjlen omkring din talje, mens du f.eks. Lytter til musik, har en afslappende og beroligende effekt. Under træning oversvømmes kroppen med masser af endorfiner, som rydder dit sind og lindrer stress.
 • Familieorienteret aktivitet – Mellem arbejde, skole, sport, det at være forælder og alt det der hører med, har vi ofte ikke tid til at træne. Men det er netop her, Hula Hoop Fitness kan gribe ind. Arranger en lille konkurrence med din familie om, hvem der kan holde dækket længst om livet. Så du kan dræbe to fugle med et smæk – kom i form, mens du bruger kvalitetstid med dine børn!

Find den rigtige hula hoop

Kropsvægtstræning Abs øvelser Hula Hoop Workout

For at få det bedste ud af din træning og gøre det sjovt, er den rigtige hula hoop ekstremt vigtig. Der findes nu utallige modeller på markedet med forskellige vægte, størrelser og lavet af forskellige materialer. Det lyder måske som en modsigelse, men jo lettere vægten er, jo sværere er det at dreje dækket. En hula hoop mellem 1 og 2 kg er ideel til at lære de grundlæggende bevægelser og den rigtige teknik og er derfor ideel til begyndere. For at bestemme den rigtige størrelse har vi et lille trick til dig: Placer dækket foran dig på gulvet, og når det er mellem skambenet og navlen, så er størrelsen lige den rigtige.

Og det er så let at lære hulahop

Hula Hoop Fitness mave væk -øvelser

Som med enhver anden sport gælder det samme for Hula Hoop Fitness: Øvelse gør mester! Hvis du ikke har leget med det siden barndommen, kan du have nogle problemer med det i begyndelsen. Hvis det ikke fungerer perfekt første gang, og du har brug for lidt længere tid til at mestre bevægelsen, skal du ikke fortvivle. Med regelmæssig praksis vil det fungere meget hurtigt, jeg lover! Og sådan fungerer hula hooping:

 • Sæt dine ben lidt bredere end hoftebredden, og hold hulahulpen i niveau med din nedre ryg.
 • Du kan gå en fod fremad, hvis du vil.
 • Giv derefter rammen et lille sving, og flyt dine hofter frem og tilbage eller fra side til side.
 • Så dine arme ikke kommer i vejen under øvelsen, anbefaler vi, at du holder dem op i en lille vinkel.
 • Sørg for, at dine ben er let bøjede og at ryggen er lige.
 • Så snart dækket glider ned, bøj ​​knæene lidt for at få det tilbage. For at øge sværhedsgraden ved hula hoop -træning kan du løfte dit forben, så du kun står på et ben.

Disse øvelser bør indgå i din træningsrutine

Hula Hoop Fitness helkropstræningsplan med din egen vægt

En hula hoop -træning er faktisk meget mere end bare at lade bøjlen cirkle rundt om din talje. Uanset om du laver en triceps -træning for at tone din mave eller lindre rygsmerter, er valg af øvelser mere varieret, end du måske tror!

 • Triceps Extension – Bare fordi du ikke har håndvægte derhjemme, betyder det ikke, at du ikke kan rette dine arme. Hold hulahopringen bag hovedet med dine arme strakt ud. Se fremad og hold ryggen lige. Sænk nu hulahopringen baglæns ved at bøje albuerne lidt og vende tilbage til udgangspositionen. Gør 3 sæt med 15 gentagelser hver.
 • Sit -ups og crunches for en fast mave – Vi ved alle, at maveøvelser ikke er særlig sjove. Men det kan hurtigt ændre sig med Hula Hoop! Læg dig på ryggen med bøjede knæ og læg bøjlen under dit hoved let løftet. Løft derefter ryggen og skuldrene fra gulvet og hold stillingen i cirka 10 sekunder. Vend tilbage til startpositionen og lav i alt 3 sæt med 10 gentagelser hver. Det bliver endnu mere anstrengende, hvis du sætter dine fødder i den anden ende af dækket og løfter dine arme og ben strakt ud på samme tid.

Hula Hoop Fitness Abdominal Legs Buttocks Home Workout med din egen vægt

 • Russisk twist er en af ​​de bedste øvelser at tilføje til din hula hoop -træning for at hjælpe med at aktivere den laterale abs. Sid på gulvet og løft dine ben lidt op. Hold fast i dækket med begge hænder, og drej først til venstre og derefter til højre. Når du gør dette, skal du sørge for, at din ryg forbliver lige.
 • Hula Hoop Fitness til ryggen – Hvis du ofte kæmper med rygsmerter, bør du helt sikkert inkludere rygstrækninger i din træningsrutine. Den følgende bevægelse er ideel til at lindre spændinger i rygområdet. Stå hoftebredde fra hinanden, og hold dækket cirka 1 meter væk fra dig. Læn dig op ad den, hold ryggen lige, rul dækket fra side til side.

Hula Hoop Workout til vægttab Abs træningsøvelser

Previous Post
Udendørs loungemøbler – Sådan konverteres det udvendige område til en stue
Next Post
Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!