15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Trendsport 2020: trail løb, fitness træning og rulleskøjter er alle raseri lige nu!

“Jeg dyrker mere sport i år!” Dette er et af de mest populære nytårsforsætter ved årsskiftet. Men i år blev denne beslutning en reel udfordring på grund af Corona -krisen. Ikke desto mindre har mange ikke opgivet deres sportsaktiviteter, men blot tilpasset sig den aktuelle situation. Vi viser, hvilke trendsporte i 2020 og hvordan de blev påvirket af epidemien. Fra trailløb til rulleskøjter til spændende træning derhjemme, året havde meget at byde på. Bliv inspireret, måske kan du også tjekke disse sportstrends næste år!

Corona -pandemien har haft stor indflydelse på trendsporten i 2020

Trendsport 2020 stærkt påvirket af Corona -krisen

COVID-19 har haft en stor indflydelse på vores aktiviteter i år. Du måtte ikke gå på restauranter og barer i flere uger, ansigtsmasken blev en vigtig del af vores udseende, og større begivenheder blev aflyst. Vores fysiske kondition har også lidt under begrænsningerne på grund af pandemien, da sportshaller og fitnessstudier også var lukket i lang tid.

Corona -krisen har også stor indflydelse på trendsporten 2020. I år er sportsaktiviteter, der kan udføres enten udendørs eller hjemme, de mest populære. Udendørs sport og hjemmetræning nyder i øjeblikket enorm popularitet.

Trail løb er trendy lige nu. Tips til trendsport

Men hvad menes der egentlig med trendsport? Er det en innovativ videreudvikling af en traditionel sport, eller er det en ny form for bevægelse? Faktisk begge. Både en ny type sport og på samme tid populære sportsaktiviteter kan beskrives som en trendsport. Blandt andet kan sport, der i øjeblikket er ved at blive kendt via sociale medier, beskrives som trendsport. I dette indlæg har vi samlet de sejeste ting at lave i år.

Udendørs trend sport 2020

Udendørs trend sport 2020 trail løbsti

For mange var træning udendørs den eneste mulighed i år. Men der er stadig tid til at prøve nogle af 2020 udendørs trend -sportsgrene. Uanset om du kører på et sted, flyver over pisterne på et airboard eller kører på de gode gamle rulleskøjter, er valget dit.

Trail løb – løb i naturen

Trailløbetrend 2020 tips jogger over bakke og dale

Er du allerede blevet ekstremt ked af de velkendte bybaner? Prøv derefter at gå i hjertet af naturen. Trail løb er en ekstremt alsidig sport, der kombinerer jogging med vandreture og dermed træner dine ben og overkrop på samme tid. Sorten træner bevægeapparatet, idet det ujævne terræn kræver stor koncentration og opmærksomhed.

Du behøver ikke at være oppe i bjergene for at løbe trail. Det er vigtigt at vælge stier, der er så naturlige som muligt, som er kendetegnet ved stigninger og fald samt naturlige forhindringer. Forskellige apps til udendørs atleter kan bruges til at finde en passende rute.

Trend sport 2020 vintersti løber i sneen

Trail løb er faktisk mere end en fysisk anstrengelse. Du lytter til din krop og dine fornemmelser, du har det godt, og du sætter pris på stedet, hvor du løber. Alle disse forskellige følelser gør det muligt at træne i harmoni med det naturlige miljø.

Trendsport 2020 for vintersportsentusiaster: airboarding

Vintersportstrends 2020 airboarding hældning

Er du en lidenskabelig skiløber eller snowboarder, men vil prøve noget nyt? Hvorfor ikke glide ned ad skråningen med forsiden nedad på din næste vinterferie? Airboarding er vintersportstrenden for alle vintersportsentusiaster, der ønsker at få deres adrenalin til at pumpe. Da dette er en vintersport, kan du prøve trendsporten i de resterende måneder af året.

Airboarding er faktisk ikke en ny sport, men det vinder stor popularitet lige nu. Du ligger på en slags luftpude med håndtag (kaldet et airboard) og glider ned ad skiløjpen. Koncentration er meget vigtig ved airboarding, da airboardet når en hastighed på mere end 100 kilometer i timen. Så ikke for sarte sjæle!

Rulleskøjter vs. inlineskøjteløb

Rulleskøjter Trensport 2020 rulleskøjter

Alt fra fortiden er trendy lige nu og det gælder selvfølgelig også sportens verden. Både rulleskøjterne fra 80’erne og deres efterfølger, inlineskøjterne fra 90’erne, fejrer et comeback i år. Ud over de nostalgiske følelser, de fremkalder hos os, bringer den tilhørende sport en masse positive effekter for vores helbred.

Ligesom med mange andre tendenser kommer hypen med rulleskøjter fra sociale medier. Efter tiktoker viste Ana Coto fra USA, hvordan man rulleskøjter korrekt, gik verden amok efter trenden fra 80’erne. Udover at være på mode, er rulleskøjteløb også en god træning for lår og balder.

Udendørs sport inline skating er tilbage i 2020

Det samme er tilfældet med inline skating. En maksimal effekt opnås med lille indsats. Hvis du leder efter god træning til dine balder og ben, der også er meget sjov, kan du tage de gamle inlineskøjter ud af skabet og ramme scooterne!

Træn derhjemme – træningsmetoden i 2020

Træning i hjemmet balletdans træning

Hjemmetræning – enhver sportsentusiast har prøvet dem i 2020. Coronakrisen fangede os uforberedte, og efter den fuldstændige lockdown i foråret måtte alle alternative sportsgrene vælge at forblive i form. Men dette har resulteret i nogle af de sejeste trendsportsaktiviteter i 2020.

Træning med hulahop

Hula Hoop Workout Trend Sport 2020

Vidste du, at de farverige hula-bøjler, som vi kender fra barndommen, er perfekte til en effektiv seks-pack-træning? Selvfølgelig bruger du ikke de små hula bøjler til børn fra legetøjsbutikken, men specielle hula bøjler, som normalt er fyldt med sand eller vand for større anstrengelse.

Når det kommer til træning, er det vigtigt at finde en træningsmetode, der er sjov, så fysisk aktivitet bliver en fast del af din rutine. Hvis en træning er sjov, og du glæder dig til det, er du mere tilbøjelig til at holde fast i den og blive motiveret til at blive ved med at forbedre dig. Dette er hvad hula hoop -træningen bringer dig. Det tilbyder øvelser til en slank talje, tonede lår, ryg, arme og kernemuskler. Prøve det!

Hold dig i form med en trampolin -træning

Trend sport 2020 hjemmetræning mini trampolin

En god træning på minitrampolinen er mere effektiv end at jogge! Forskere beviste dette allerede i 1980’erne. Siden i år har trampolinen også fundet et sted i dit eget hjem i et lille format. Det er fantastisk, hvor nyttig sådan en lille enhed kan være. Det forbedrer ikke kun udholdenhed, men styrker også hele kernemusklerne. Sjov er også garanteret.

Mini trampolin træning trend sport øvelser

Men før du køber en minitrampolin til dit hjem, skal du sørge for, at din plads er passende. At hoppe på trampolinen kan være ret støjende, hvilket naboerne bestemt ikke ville lide. Du har også brug for en bestemt rumhøjde for at kunne udføre øvelserne korrekt. Det er bedre at få gode råd, før du køber for at undgå dårlige køb.

Trendsport 2020: HIIT yoga

HIIT træningstrendstræning til derhjemme

En kombination af spænding og afslapning er den hotteste trend blandt yoga -fans. HIIT yoga tilbyder en afbalanceret blanding af krævende stræk og intense HIIT øvelser, der træner alle muskelgrupper på samme tid. Når yoga møder styrketræning, oprettes et alsidigt træningsprogram, der sikrer balance og afslapning og samtidig forbrænder mange kalorier ved maksimal anstrengelse.

Og hvordan fungerer det egentlig? Intervalstræning med høj intensitet (HIIT for kort) skubber dig til det yderste. Denne trendsport er meget krævende og derfor meget effektiv. Du behøver ikke vente længe på gode resultater. Yoga derimod virker og strækker musklerne, hvilket reducerer stress og forbedrer humøret.

Trend sports 2020 HIIT yoga håndvægte yogamåtte

Den innovative HIIT yoga er en intervaltræning – du starter med et HIIT interval, hvor du træner og udøver dine muskler, og dette efterfølges af yogaintervallet, der bringer pulsen til ro og de stressede muskelgrupper fra den foregående Strækker forsigtigt intervallet. Denne trend -træning er fantastisk velegnet til alle yoga -elskere, der gerne vil prøve noget nyt.

Ballet dans træning

Balletdans træning til ben og balder

I løbet af de lange dage med lockdown ledte alle efter aktiviteter, der ville holde dem i god form uden at være kedelige. Som følge heraf har dansetræning også vundet stor popularitet. Alle kan prøve det så let: bare se efter en passende video på YouTube og deltag.

Uanset om det er hip -hop, salsa eller zumba – mulighederne er mange. En af de nyeste danstræninger til hjemmet i år er balletdans træning. Dette forbedrer kropsholdning og træner dine balder og ben. Og bedst af alt – der kræves ikke noget specielt udstyr: øvelserne kan let udføres på stolen.

Fitness træning stiger igen efter genåbning

Fitness træning gruppe tips Corona

Inden udbruddet af pandemien og efter den genåbnede, tilbød fitnesscentrene mange spændende træninger. Nogle af dem, såsom danstræning, kan også udføres i dine egne fire vægge, mens andre, såsom spinning, kræver dyrt fitnessudstyr. Derudover er motivationen større i en gruppetræning. Hvis du allerede har genstartet dit besøg i fitnesscentret, kan du også selv prøve de populære fitness -træninger. Bemærk, at koronareglerne er forskellige fra stat til stat og informer dig selv på forhånd om den aktuelle situation i dit område.

Spinning som en populær fitness trend

Trendsport 2020 spinder i gymnastiksalen

Hvis du leder efter en effektiv gruppetræning, så er spinningkurser noget for dig. I dag er der mange fede alternativer til klassisk indendørs cykling til rådighed. Hvad med for eksempel en roterende klasse i mørket og med høj musik? Den sorte cykeltræning er en fitness -trend fra USA, som du allerede kan prøve i Tyskland. Han tager cykling i gymnastiksalen til det næste niveau. Værelset er mørkt, cool musik spiller overalt, og du træner i en klubatmosfære. Lyder fantastisk, ikke sandt?

Previous Post
Oprettelse af en tør strøm i haven – instruktioner og tips til plantning
Next Post
Varme smoothies til de kolde dage – 20+ opskrifter perfekte til efterår og vinter