15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav opdateringer selv – en afslappet hårbanantype “French Twist”

updo-bryllup-let-casual-blonde-smuk-gør-det-selv

Det franske twist har altid været et populært valg til en DIY updo til bryllupper og andre formelle lejligheder. Denne smukke og enkle frisure kan bæres af kvinder i alle aldre, men håret skal være lidt længere. Gør frisuren lidt mere afslappet og rodet for at få den til at se endnu bedre ud. Vi kvinder er altid lidt mere bekymrede, når det kommer til den rigtige make-up og den rigtige frisure. Men hvis vi forlader håret med sin naturlige tekstur og flaver dets ufuldkommenheder i stedet for at style det perfekt, får vi et naturligt look og en afslappet frisure, der stadig ser elegant ud. En guide til Naughty Twist Updos gør det selv kan findes herunder.

Lav selv opdateringer til et bryllup

updo-bryllup-hår tilbehør-krystaller-perler-attraktive-smuk-enkel

Den afslappede DIY updo French Twist er en frisure, som du kan gå løst rundt med, og som du vil se afslappet ud af, mens du stadig kan vise din stil med perfektion på samme tid. Det kan dog være sådan, at kvinder med ensformigt hår ikke får perfekt styling med denne frisure. I stedet kan du prøve højdepunkter for at gøre frisuren lidt mere attraktiv. For frisuren er det en fordel, hvis håret er glat, men det skal ikke være for blødt, da dette kan blive en forhindring. Da du vil have opdateringen til at have et rodet udseende, er det bedre, hvis håret har en kedeligere tekstur. Men det skal stadig være overskueligt.

Updo “French Twist”

updo-bryllup-delikat-eksotisk-let-afslappet-sommer-ukompliceret

Til med For at begynde at lave opdateringer selv, er det første du har brug for en surfspray. Bumple og Bumple Surf Spray blev brugt til disse instruktioner. Efter påføring af sprayen skal du føntørre dit hår på kold Sruf. Tør dem bare med fingrene, og arbejd derefter Bumble og Bumble Dry Spun Finish i dit hår for at blødgøre spidserne. Næste op er den lidt sværere del, som indebærer at drille håret til en krone til DIY updo. Brug en kam til at starte dette trin og for at gøre dette, del håret lidt til den ene side i stedet for lige tilbage. Dril hårspidserne godt, så de får en perfekt form. Brug fingrene til at kam håret baglæns, som om du forsøgte at binde det tilbage i en hestehale. Den retning, hvor du vil vride dit hår, er helt op til dig. Du kan enten løbe til venstre eller til højre. Med denne updo vælges normalt retningen til venstre, og frisuren er også designet på denne måde.

Sildebensfletning Instruktioner til et afslappet, ugjort look

Rockabilly frisurer – smukke varianter og DIY instruktioner

Lav dine egne gradueringsfrisurer – 17 enkle ideer med instruktioner

Gør din egen opdatering – drille og pin -up

updo-bryllup-rødhåret-let-gør-selv-smuk-let

Tag nu enderne af håret i din hånd og begynd at vride dem i den retning, du ønsker. Når du er færdig med at krølle og er kommet til hovedet, skal du kontrollere formen og kronen, og hvis der er noget, du ikke kan lide, som du vil ændre. Skulle du være villig til at beholde frisuren, som den er, skal du bruge bobby pins til at fastgøre den snoede del til håret på hovedet. Når du klemmer bobby -stifterne på plads, skal du passe på ikke at flade hårbananen. Brug nok hårspray, så updo er godt sat i denne form. Og det er du færdig med. DIY updo er ikke så svært at gøre, er det?!

Updo med ekstravagant hårtilbehør

updo-bryllup-sten-krystal-hår tilbehør-blond-volumen-interessant

Lav en afslappet opdatering selv – instruktioner og video

Lav selv hårfletninger

Updo frisurer-snoet-hår-banan-bryllup-frisure-ideer-gør det selv

Updo frisurer bryllup-frisure-klassisk-hår-banan-afslappet-sammensat-vejledning

DIY-afslappet-updo-fransk-twist-hår-banan-billeder-tutorialvia: En gang gift

snoet-hår-brude frisure-ideer-klassisk-frisure-tilbehørUpdo-med-fransk-flair-let-tousledhår-banan-gør-det-selv-fransk-twist-dobbelt-updo-ideerDIY-updo-til-bryllupper-fransk-twist-med-fletning-instruktionerDIY brudefrisure – fransk twist med fletningflettet-brude-frisure-fastgjort-op-fransk-twist-billeder-instruktioner-gør-selv 

Previous Post
Præfabrikerede huse opfylder levende ønsker: drømmehuset i præfabrikeret byggeri
Next Post
Dværge laver kunsthåndværk med børn – 10 spændende projekter for hver aldersgruppe