15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vinterhårpleje: Nyttige tips til sundt hår, selv i vintermånederne!

En festlig stemning, farverige dekorationer og lækre småkager – det er ikke for ingenting, at vinteren er manges yndlingssæson og en dejlig vintervandring er god for vores sjæl. Kombinationen af ​​lave temperaturer og stærk vind udenfor og tør opvarmet luft derhjemme sætter vores manke imidlertid en temmelig hård test. Vi ved alle, at den intense solstråling om sommeren understreger hårstrukturen. Farerne om vinteren skal dog ikke undervurderes, og ligesom vi forkæler vores hænder med håndcreme, bør vi også tilpasse vores vinterhårpleje til vejrforholdene og ændre den i overensstemmelse hermed. Så dit hår overlever de kolde måneder uskadt og forbliver skinnende og smidigt, afslører vi, at din hårplejerutine skal se ud!

Hårpleje om vinteren tips om, hvor ofte du skal vaske dit hår

Den konstante brug af hatte, den tørre opvarmningsluft og den kolde yderside trækker fugt fra håret og gør det mere sprødt og mere tilbøjeligt til spaltede spidser. Ligesom vores hud har vores skabninger brug for tilstrækkelig beskyttelse mod kulde for at forblive bløde og sunde. For at forhindre sprøde spidser, skællet hovedbund og kedeligt hår lige fra starten skal vi inkludere fugtgivende shampoo og balsam samt intensive hårbehandlinger i vores plejerutine. For eksempel er plejeprodukterne inkluderet essenza-nobile.de forsynet med mange vigtige næringsstoffer af høj kvalitet for at få dit hår til at skinne!

Vinterhårpleje: Hårolier giver håret masser af fugt

Undgå hårbrud Hjemmemedicin til splittede spidser Hårpleje om vinteren

Især varmeluften kan fjerne fugt fra håret, og det bliver derfor mere sprødt og stresset. Rige hårolier glatter de berørte områder og sikrer en sund glans og er derfor et absolut must for vinterhårpleje. Olier som kokos, jojoba eller arganolie til hår er særligt rige på nærende ingredienser og kan gøre underværker i de kolde måneder. Du skal blot arbejde et par dråber ind i spidserne umiddelbart efter vask eller føntørring og kam dit hår godt. Brugen af ​​de såkaldte leave-in conditionere, som ikke længere er vasket ud, er også ideel til bekæmpelse af de hårde vinterforhold.

Vask dit hår sjældnere og ikke for varmt

hvor ofte du skal vaske dit hår vinter tips til hårpleje

Hyppig hårvask om vinteren forstyrrer hovedbundens naturlige fugtbalance. For at undgå tørt og beskadiget hår bør du ikke vaske dit hår mere end to gange om ugen. Tørshampooer er perfekte til at bygge bro mellem dagene mellem vask og giver også håret en behagelig, forfriskende duft. Og selvom et varmt brusebad kan være ret fristende i de lave temperaturer, er det ikke særlig godt for dit hår. Varmt vand kan også tørre håret ud ved at ødelægge det naturlige fedtlag i hovedbunden.

Lad håret lufttørre sunde hårplejetip om vinteren

I vintermånederne bør du også undgå at føntørre for ofte og varmt og i stedet lade dit hår lufttørre. Fønerens varme tørrer håret unødigt ud, hvilket gør det skørt og kedeligt. Da du aldrig bør gå ud med vådt hår om vinteren og tørre det langsommere i koldt vejr, anbefaler vi at vaske dit hår om aftenen. Og hvis du har travlt, så glem ikke varmebeskyttelsen.

Valget af hat er lige så afgørende for vinterhårpleje

Hårpleje om vinterens tips Hjemmemedicin mod hårbrud og spaltede spidser

Tykke strikkede trøjer, varme tørklæder og strikkede hatte bliver vores mest loyale ledsagere i den kolde årstid. Men vidste du, at friktion også kan føre til hårbrud? For at undgå dette er det bedst at vælge hatte lavet af åndbare naturmaterialer. Disse holder dig varm og beskyttet mod sneen, men lader stadig din hovedbund ånde. Modeller med satin- eller silkefor er den perfekte løsning mod flyvende hår om vinteren. Hvis du foretrækker at bære din manke åben om vinteren, fremmer du hårbrud. Så nu ville være det perfekte tidspunkt at eksperimentere med dit look og prøve nogle interessante fletninger eller opdateringer.

Æteriske olier til hårhårpleje i vintertip

Previous Post
Interiør af træ og beton – Hyggeligt hus i Bayern
Next Post
Enkle og velsmagende starteropskrifter til enhver lejlighed