15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

80 af de bedste haircuts til krøllet hår (kort, mellemlang og lang)

Uanset om du vil beskrive dit hår som krøllet, bølget eller kruset, så kommer det hele til det samme: de søde hårklipp, der ser meget stilfulde ud på dine venner med lige tråde, fungerer ikke nødvendigvis godt på hår med mere form og tekstur. Med andre ord står de, der har krøllet hår, over for en udfordring. For at finde dine krøller en velsignelse, skal du finde det rigtige hårklipp, der passer bedst til din krølletype og hårlængde. Ikke en let opgave – men det er netop derfor, vi har sammensat de bedste haircuts til krøllet hår til dig. Uanset om din krøllede manke er kort, mellemlang eller lang – læs med, og vælg en favorit blandt følgende krølleklipninger.

Korte hårklipp til krøllet hår

Haklængde bob med naturlige krøller

Vil du foretrække at holde dit hår kort? Her er seks af de bedste korte hårklipp til krøllet hår. Forresten kan du finde flere korte frisurer til naturlige krøller i denne artikel.

Lagdelt bob

Bob -haircut til krøllet hår med lag

En af de bedste måder at udjævne volumenfordelingen på dine krøller på er med et snit i et lag, og det bliver ikke mere klassisk end den haklange tierede bob. Bedst af alt, dette hårklipp fungerer med næsten enhver form for krølle, fra løse bølger til de strammeste spiraler.

lagdelt bob til gråt krøllet hår

Bob haircut hakelængde til krøller

Shaggy Bob

Shaggy bob i naturlige krøller med pandehår

Bare fordi du har krøllet hår, betyder det ikke, at du ikke også kan bære en kortere frisure! Men hvis du gør det, skal du sørge for at arbejde i lurvede lag, der jævnt fordeler dine krøllers volumen gennem dit hår. Shaggy trin er dybest set en boho -version af de klassiske, mere tilspidsede trin, som du måske er vant til.

Shag bob hage længde skåret med krøller og pandehår

frynset lang bob med pandehår og lag til tyndt krøllet hår

Shag bob med hager længde krøller

kort haircut til krøllet hår - lagdelt bob

Shag haircut med pandehår i krøller

Kort halsbob

Haklængde bob skåret kortere med krøller i nakken

På en omvendt bob er håret omkring hagen længere og smelter sammen til kortere tråde bag på hovedet. Denne fede tag på bob -haircut er let at passe og ideel til naturlige krøller.

Bob klipning til krøllet hår

Klassisk nisse -snit

Pixie kort klipning med pandehår

At sige farvel til dine låse og få en kort klipning kan virke skræmmende, men det behøver ikke at være. Et krøllet nisse -snit, der er længere i toppen, skaber et feminint, men sassy look, der også er super let at passe. Er det ikke en drøm?

Kort klipning til krøllet hår fra 50

Kort klipning til krøllet hår

Pixie haircut på naturlige krøller

Kort Pixie -hårklipp til kruset hår

Pixie Cut Short Haircut til kruset hår

Skulptureret nisse med kort hals (underskåret)

moderne underklippet haircut med krøller

En tilspidset pixie -haircut efterlader plads til omfangsrige krøller øverst, samtidig med at siderne holdes korte. Den kombineres ofte med en længere pony. Du kan finde inspiration til den seje underskæring med krøller i denne artikel.

Krøllet nisse i naturlige krøller med lange pandehår

Kort klipning på naturlige krøller

Krøller kort haircut med en kort nakke

Nisse med langt krøllet tophår

Udvokset nisse

vokset kort haircut med krøller

Takket være den smukke struktur af de naturlige krøller ser en vokset nisse også vidunderlig ud. Udseendet er meget moderne og ser rodet og elegant ud på samme tid. Så du kan foretage overgangen fra kort til bob i stil, kan du bruge forskellige hårtilbehør.

Overgangsfrisure fra kort haircut til bob med krøller

Udvokset nisseklipning med krøller

Frisurer til krøllet mellemlangt hår

Langt bob skulderlangt hårklipp med sideafsnit

Du kan ikke gå galt med et hårklipp, der ikke er for kort, men heller ikke for langt. Find den rigtige frisure til dig med en af ​​de syv mellemlange haircuts til krøllet hår.

Lang bob (ros)

Mellemlang bob -frisure med pandehår

Visse snit og stilarter er ikke egnede til naturlige krøller, men heldigvis er ros ikke en af ​​dem. Denne trendfrisure ser godt ud på stort set alle, inklusive krøllede hår. Ved hjælp af et par ansigtsindrammende tråde smigrer snittet også enhver ansigtsform.

mellemlangt krøllet hår i orange-brunt

omfangsrig lang bob med blonde spidser og mørke rødder

Lang bob med naturlige krøller

krøllet hår på skulderlængde

Asymmetrisk lang bob

Lang bob foran, lang bagtil, kort med krøller

Hvis en klassisk lang bob er for simpel til din smag, hvorfor så ikke gøre den asymmetrisk? Med andre ord: en ros, der er længere foran og lidt kortere bagpå. Denne super smarte snit har et sofistikeret look.

Lang bob af mellemlang længde til naturlige krøller med balayage

Spice bob med højdepunkter i naturlige krøller med A-linje

Bob frisure med naturlige krøller foran lang ryg kort

Bob med krøller foran, lang bagtil, kort bagpå

Frynset lang bob

Lang bobklipning til krøllet hår på skulderlængde

Denne opdelt version af den lange bob er perfekt til at understrege løse bølger. Hvis dit hår er mere bølget end krøllet, er dette stadig en mulighed at overveje – især hvis dit hår er på den tynde side. En frynset lap kan være det helt rigtige snit til tyndt, krøllet hår og fremkalder smuk volumen. Håret klippes i korte og ujævne længder og formes til små krøller med fjerlignende spidser.

Frynset lang bob til tyndt krøllet hår

Grown Out Bob Haircut Layered Golden Blonde

Skulderlangt hår med lag til at indramme ansigtet

Skulderlangt krøllet hår med et lagdelt snit

Lag af alle slags er gode til krøllet hår, men vi elsker især at kombinere ansigtsrammende tråde med et mellemlangt hårklipp. Dette look er tidløst og romantisk på samme tid, for hvad kunne være pænere end krøller, der rammer dit smukke ansigt?

Stablede lag

skulderlangt krøllet hår i brunt

Et andet lagdelt snit, der er meget smigrende på krøllet hår, er et mellemlangt lagdelt snit. Som navnet antyder, er Stacked Layers trin, der stables lodret oven på hinanden og skaber en jævn overgang mellem hårets for- og bagdel. Hvorfor vil du have denne frisure? Jo, fordi de giver mere volumen bag på hovedet og samtidig fremhæver ansigtet smukt.

skulderlangt krøllet hår med lag

klipning til krøllet tykt hår

Mellemlangt lagdelt snit til tyndt, krøllet hår

Udvokset bob

Grown Out Bob Haircut

Hvis vi tager det alvorligt, falder den fuldblæste bob lige mellem bob og lob. Dette snit sidder lige under hagen og ser særligt elegant ud med løse bølger og en dyb sideskilning.

Udvokset haklængde bob med krøller

Lagdelt afroklipning

kort hårklippning til krøllet kruset hår

Det vigtigste, når du klipper krøllet hår, er at tilpasse hårklippet til krølletypen. Hvis dine låse er stærkt krusede og stramme, kan en afrosnit være det perfekte valg til dine låse. Også her bør trin, der løsner volumen, arbejdes ind i håret.

Afrohår med et lagdelt snit og højdepunkter

Sløvt hårklipp

Stump klipning på bølget tykt hår

Den stumpe bob, på tysk stump bob, er i øjeblikket en af ​​de hotteste frisurer blandt berømtheder. I denne bobklipning klippes håret til en længde. Den stumpe bob er for det meste slidt lige, men fungerer også godt på bølget eller tyndt, krøllet hår. Tykt, krøllet hår kan skabe en uønsket trekantform.

kedelig bob med pandehår i krøller

stump bob på krøller

Frisurer til langt krøllet hår

langt krøllet hår lagdelt

Hvordan skal du klippe og style dine lange skinnende låse? Her har vi seks fede ideer til dig.

Shaggy frisure lang

langt krøllet hår med pandehår og et lagdelt snit

Nogle gange er det bedre at acceptere det faktum, at krøller kan være rodet og endda lidt oprørsk. Et shag -look passer derfor perfekt til krøllernes livlige, rodede tekstur. Lange pandehår, også kendt som gardinstang, som bare er lidt kortere end de tråde, der indrammer dit ansigt, kan være lige noget for at vise dine smukke låse frem! Tjek denne artikel for flere ideer til en krøllet pandehårskombination.

Shag frisure med pandehår på tyndt krøllet hår

Frisure til krøllet hår og rundt ansigt

klipning til krøllet tyndt hår

Stejle trin

Frisur til krøllet hår med pandehår og korte lag

Hvis klassiske, romantiske scener ikke er dine ting, skal du gå efter et mere dramatisk look. Stejlt skrånende trin er bare sagen for at tilføre volumen til tyndt, krøllet hår. I kombination med en lige mikroponi er udseendet endnu mere slående.

bølget langt hår med shag -frisure og pandehår

Lange skridt

naturligt krøllet hår med lange lag

Det er sjovt at eksperimentere med nye haircuts, men det er ikke altid nødvendigt. At spille det sikkert kan føre til et ret sødt, romantisk look. Gå efter et simpelt langt hårklipp med lange lag. Hendes ekstra lange hår hjælper dig med at fremvise dine krøller, mens lagene smigrer enhver ansigtsform.

langt krøllet hår type 4

langt krøllet hår med en midterskille

langt krøllet hår med lange lag og balayage -højdepunkter

V-snit til krøllet hår

V -snit til langt krøllet hår

V-cut går fantastisk med langt krøllet hår, når det gøres rigtigt. Disse faser ser nøjagtigt ud, som navnet forsøger at beskrive. Grundlæggende tager håret en V -form, set bagfra. Disse særlige V-formede snitstrin skaber en fantastisk balance mellem tekstur og volumen.

Frisur til langt tykt krøllet hår med kanelbalayage

V -snit til langt krøllet hår

Langt krøllet hår med lige frynser

Shag haircut med pandehår til krøller

Lige pandehår, der falder over panden som et gardin, skaber den perfekte kontrast til fjedrende krøller og passer til næsten enhver klipning, lang eller kort!

Shaggy frisure med naturlige krøller lagdelt skåret med pandehår

kruset, skulderlangt hår med pandehår

Skulderlangt krøllet hår med pandehår og masser af volumen på toppen af ​​hovedet

skulderlangt krøllet hår med pandehår

Shag frisure til langt hår med pandehår

Side pandehår

langt kruset hår med pandehår

Sideslidte ekstra lange pandehår ser fantastiske ud på langt krøllet hår og passer godt til enhver form for krølle. Husk bare, at det skal styles dagligt (lidt hårgel eller hårspray vil gøre).

Mellemlangt krøllet hår med sideskille og lagdelt snit

Lagdelt snit til krøllet langt hår, kanelfarve

Langt krøllet hår med et lagdelt snit

Step-cut-for-natural-curls-long

hårklippning tykt krøllet hår langt

klipning til krøller lang

Frisure til langt krøllet hår type 3

Previous Post
Miljøvenlig bolig – tips til naturbeskyttelse og havedesign
Next Post
Vedligeholdelse af græsplænen: Med disse tips til det perfekte græsplæneområde