15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hårfarvetendenser 2019: Vi kan hente inspiration fra disse berømthedsdamer

De smukkeste hårfarvetendenser for 2019 for kvinder

Nyt år, nyt dig! Hvilken bedre måde at hilse på 2019 end med en ny hårfarve? Når det kommer til skønhedstendenser, er der ikke rigtig noget ude, især når det kommer til hårfarver. Takket være de sociale medier er det let at se, hvilke nye nuancer eller farveteknikker der bliver mere og mere populære hos influencers, berømtheder og endda almindelige mennesker. Sådan opstår tendenser: alle kopierer dem for at være en del af det. Så vi kiggede rundt på nettet efter de seneste hårfarvetendenser 2019. Heldigvis er disse trendige hårfarver ekstremt bærbare. Nogle er lettere at komme til end andre, men de ser alle fantastiske ud. Eventyrlystne damer kan være glade for at bære stærkere farver til det næste år, der vil skille sig ud og tiltrække opmærksomhed.

Hårfarvetendenser 2019: Living Coral

hårfarver tendenser 2019 kvinder koral glat hår

Farveekspert Pantone har netop annonceret sin længe ventede årets farve for 2019, og det får os til at begejstre over det. Vi siger farvel til sidste års lilla nuance og siger hej til “Living Coral”, en livlig ferskenrosa nuance. Pantone beskrev dette års farve som “en forfriskende koralfarve med en gylden undertone og en blød side”. Det er varmere end det lyserøde, med et strejf af orange-rødt. Forestil dig bare, hvor smuk koralhårfarven ville smigre din let solbrune sommerfarve.

Levende koralhår – sådan bærer vi trendfarven om sommeren!

Kobberhårfarven – den tilbagevendende trend i 2019!

Opal Hair and Gem Roots – sæsonens nye trend hårfarver!

hårfarvetendenser 2019 kvinder fersken pink koral

“Living Coral” som hårfarve er blød, let at have på og alligevel kraftfuld og iøjnefaldende. Det får alle øjenfarver til at skinne og passer til alle hudtoner. Skyggen er bedst til hudtyper med en varm undertone, men den kan justeres ved at tilføje mere pink til afkøling eller orange til at varme op.

hårfarvetendenser 2019 kvinder koralrosa

hårfarvetendenser 2019 kvinder koralorange 80'ere

Hårfarve trend ferskenkoral Marc Jacobs forår 2019

Snow Bunny Blonde / Ice Blonde

hårfarver tendenser 2019 kvinder kort hår blå øjne isblond

En stor trend for blondiner i det nye år er “snehare blond”. Dette er ligesom den køligere version af platinblondine. Det er en meget lys blond skygge med et lille strejf af babyblåt. Det er mere hvidblond end asblondine.

Denne hårfarve ser bedst ud på en bleg hudtype med en varm undertone (gullig eller rosenrød). Nuancerne kan dog variere fra isblond til smørblond, afhængigt af hvad der er bedst for din hudtone.

hårfarvetendenser 2019 kvinder isblonde Hilary Duff

Hilary Duff, Kylie Jenner og Khloé Kardashian er allerede iført den trendy hårfarve. Det er selvfølgelig ikke kun berømtheder, der er begejstrede for det. Antallet af Pinterest -søgninger efter “isblondine” er steget 45 procent i den sidste måned.

Trendy isblond hårfarve på Kylie Jenner 2019

hårfarvetendenser 2019 kvinder isblondine med grå undertone bob

hårfarver tendenser 2019 kort hår isblondt med en grå støbning

Trendy hårfarve kobber

Zoey tysk

hårfarvetendenser 2019 kvinder kobber kanel

Hver variation af røde nuancer, fra jordbærblond til rig mahogni -rød, vil gøre en storslået indgang i 2019. Søgeordet “kobberhår” steg 30 procent på Pinterest -søgninger, og frisører forudser, at denne farve vil blive endnu mere populær i det nye år.

Selvom rødt hår altid er fantastisk, viger mange kvinder væk fra skyggen, fordi de synes, det er for “brændende”. På bagsiden har “dæmpet kobber” stadig den smukke røde nuance, omend lidt nedtonet. Denne farve er varm, men ikke over toppen.

Madeline Brewer

Trendy kobberhårfarve til Madeline Brewer's slanke frisure

Mens kobberhår stadig var populært i 2016, har flere og flere berømtheder for nylig valgt at følge trenden. Vi kan især godt lide denne mørke kobberskygge fra Madeline Brewer. Varianten fra Zoey Deutch passer fantastisk til din lyse hudtype og kan også kaldes kanelbrun.

Madelaine Petsch

rødt hår 2019 kobberskyggen af ​​Madelaine Petsch

Riverdale -skuespillerinden Madelaine Petschs lyse kobberhårfarve får hendes lange hår til at se friskere og luftigere ud.

Vi er vant til at se Kate Bosworth med lyst blondt hår, men denne støvede kobberfarve er en frisk ændring.

Kate Bosworth

Kate Bosworths kobberhår blev bundet i en hestehale

Emma Stone

hårfarvetendenser 2019 kobber kanelbrun Emma Stone

Amanda Stenberg

Hårfarve kobber 2019 kruset hår kort Amandla Stenberg

Hårfarve 2019 – brun med kobberhøjdepunkter

hårfarvetendenser 2019 kvinder brunette hår med kobberhøjdepunkter

Vil du ikke have dit hår farvet helt orange-kobber? Med nogle strategisk placerede højdepunkter, som denne fra Kerry Washington, kan du stadig følge kobbertrenden.

Med mørkebrunt hår ser gulblonde højdepunkter ofte unaturlige ud. Hvis du er brunette, kan du hellere vælge messing- eller kobberfarvede højdepunkter. Disse er endnu mere effektive, når håret er bølget eller krøllet.

hårfarvetendenser 2019 Kobberhøjdepunkter på Jourdana Phillips

Du kan også bruge striber i forskellige nuancer af kobber, såsom: B. Guld, sat i håret for at tilføje yderligere dimensioner (som med Jourdana Phillips her). Brunetter bør hellere kun få et par højdepunkter udført i håret som accenter og ikke overdrive det, men deres naturlige hårfarve vil hurtigt gå tabt.

hårfarvetendenser 2019 kvinder kobber fremhæver babylights Ciara

hårfarvetendenser 2019 damer kobberhøjdepunkter på brune hårkrøller

Kobber fremhæver på mørkebrunt hår Shag haircut mellemlangt

Babylights / en tone lysere eller mørkere

Hair Contoring Highlights kærtegner Gemma Chans ansigt

Selvom du elsker din naturlige hårfarve, kan du fremhæve den med en lignende farvenuance og dermed modellere dit ansigt perfekt. Det er vigtigt, at gradienten er passende. Her kan du se, hvordan højdepunkterne indrammer Gemma Chans ansigt smukt. Den bedste måde at opnå denne effekt på er med den populære frihåndsteknik, balayage.

Babylights til brunt hår Kaia Gerber

Model Kaia Gerbers højdepunkter ser ud til at være født med dem. For at opnå hendes udseende skal fokus være på enderne af dit hår samt de dele, der indrammer dit ansigt.

hårfarvetendenser 2019 kvinder Jennifer Garner babylights

Nøglen til et naturligt look er at beholde højdepunkterne i nuancer af basisfarven. For eksempel kan kvinder med lysebrunt hår vælge karamelhøjdepunkter. Chokoladebrun passer perfekt til mokka hårfarve.

naturligt udseende babylights til brunt hår

Hårfarvetendenser 2019: lyse pastelfarver

hårfarvetendenser 2019 kvinder platinblonde med pastelfarver Lady Gaga

Pastelhår var allerede et vigtigt emne sidste år. I 2019 vil de forblive på mode, kun denne gang er det mere et strejf af farve. Det ligner lidt rødme på dit hår. En hårfarve er perfekt til dette. Selv frisører og frisører er imponeret over, hvor meget produkterne i denne kategori er forbedret i løbet af de sidste par år.

Frisør Andrew Fitzsimons har behandlet Khloe Kardashians platinblonde hår med en midlertidig farvespray i denne lyserøde nuance. Hun var helt vild med udseendet!

khloe kardashian lavede håret lyserødt

Opal Hair: et strejf af pastelfarve

hårfarvetendenser 2019 kvinder pastel opal shimmer

En anden pasteltrend er “Opal Hair”. Pastel, skinnende farver som denne har overtaget Instagram. Det er en dejlig opdatering af Unicorn Hair -trenden, vi så i 2017, bortset fra at farverne ser meget lysere og let falmede ud. Disse støvede toner ser mere ædle og elegante ud.

hårfarvetendenser 2019 opal hår pastelfarver

Opalfarven er så smuk og er fantastisk til nogen, der allerede har platinblondt hår og vil krydre det. For at disse farver skal se så reflekterende ud, skal grundfarven naturligvis være sølvblond. Hvis der forbliver for meget gult i håret, vil effekten blive forstyrret.

Hårfarver tendenser kort hår sølvblondt opalhår

Champignon Blond / Champignon Brun

Champignon brun lys blond askeblond hårfarve trend 2019

Gigi Hadids hårfarve har fået en naturlig asketone på det seneste – og det ser også meget godt ud. Maryland-baserede kolorist Yokasta Perez fandt på navnet “champignonblondine”, efter at hun bragte svampens seje toner ind i håret på en af ​​hendes kunder. Det er en overraskende god måde for brunetter at bære noget lettere og for blondiner at blive mørkere.

hårfarver trends 2019 kvinder Svampebrunt hår

hårfarvetendenser 2019 kvinder Svamp blond lysebrun

Champignon brun askebrun hårfarve 2019

hårfarvetendenser 2019 kvinder svampehårgradient

Champignon brun hårfarve trend 2019 mørkere tilgang

Trend hårfarve 2019 Creamy Blonde / Champagne Blonde

Amanda Seyfried viser, hvordan smukt champagneblondt hår ser ud på mørkt hår

Denne hårfarve får os til at tænke på “gammel Hollywood -glamour”. Den bløde blonde tone får farve af champagne takket være en blanding af varme og kølige toner. Det er lidt mere beige end isblond, men lige så fantastisk. Champagneblondine går bedst med lys hud og lyse øjne. Nuancen kan dog justeres til alle hudtoner. Da hårfarven har en kølig undertone, er hårfarven perfekt til varmere hudtyper.

Amanda Seyfried

Champagneblond med et køligt undertone langt hår Amanda Seyfried

Champagne blond cool blond nuance som en trend i 2019

Champagne blond trendfarve til kort hår 2019

Elsa Hosk

hårfarvetendenser 2019 antik guld champagne blond Elsa Hosk retrobølger

hårfarvetendenser 2019 champagne blond Elsa Hosk

hårfarver tendenser 2019 kort hår mellemlang champagne blond

Andreja Pejic

Champagne blond hårfarvetrend 2019 Andreja Pejic

Hårfarve 2019 dyb sort

Dua Lipa bærer en hage i længden med en midterskille i 2019

Sort er en anden fed trend hårfarve 2019, perfekt til vinteren. Den er rig og dyb, med et strejf af blå. Denne farve passer meget godt til Glass Hair -trenden, da sort giver håret en særlig glans.

På grund af sin kraftige nuance kan de fleste hudtoner se udvaskede ud. Derfor er den ideel til oliven og mørk hud. Hårfarveeksperter anbefaler at bruge selvbruner eller bronzere for at tilføre huden varme.

Camila Mendes

hårfarvetendenser 2019 dyb sort midterskille

hårfarver trends 2019 kvinder sort hår

Previous Post
Miljøvenlig bolig – tips til naturbeskyttelse og havedesign
Next Post
Vedligeholdelse af græsplænen: Med disse tips til det perfekte græsplæneområde