15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Waft Fringe er årets letplejende hårtrend, som du bør vide om!

Frisørsaloner åbner måske snart igen! Og hvad ville være den perfekte måde at fejre dette på? Med en ny frisure, selvfølgelig. Med foråret lige om hjørnet, længes de fleste kvinder efter en lille ændring i deres udseende for at varsler årets smukkeste sæson. Alt fra fortiden kommer tilbage på et tidspunkt, i hvert fald når det kommer til mode- og hårtrends. Retrobølgen er helt hip og talrige ikoniske 70’er -frisurer, såsom shag cut og gardin bangs, fejrer et stort comeback. Kan du stadig huske skuespillerinden Farrah Fawcetts omfangsrige manke? Så har vi gode nyheder til dig – waft frynsen er tilbage og vil ifølge eksperter være en af ​​årets største hårtendenser. Hvis du altid har ønsket dig en pony, men aldrig har turdet gå efter den, så ville dette look være noget for dig! Hvad er Waft Fringe egentlig, hvordan er det stylet og til hvem er frisuren egnet – vi vil afsløre alt dette herunder!

Farrah Fawcett frisure lang pandehår stil waft frynser

Lange, korte, sidelæns eller korte frisurer med pandehår – pandehårene er utvivlsomt på trend og vil sandsynligvis aldrig gå af mode. Men det kræver meget mod og selvtillid at tage springet. Passer han mig? Hvordan er en pony stylet? Det er alle spørgsmål, som vi alle har stillet os selv mindst én gang. Klip på siden og med en jævn overgang til resten af ​​håret: waft frynser er det bedst mulige valg for at friske vores frisure op uden at skulle foretage en alt for drastisk ændring. Ikoner som Brigitte Bardot, Farrah Fawcett og Goldie Hawn imponerede os allerede med deres frisurer i 60’erne og 70’erne. Men selv i dag er mange stjerner og berømtheder som Jennifer Lopez bukket under for hårtrenden og viser os, hvor flatterende trendfrisuren faktisk er.

Hvad gør Waft Fringe?

Bangs frisurer 2021 Waft Fringe Hair Trend

Smukt storslået og utrolig omfangsrig: Waft Fringe, inspireret af 1970’erne, er simpelthen umiskendelig. Retro -silhuetten er typisk for det trendy look – pandehårene er delt i midten, skåret langt og lagdelt og kortere og kortere mod panden. Dette indrammer ansigtet vidunderligt og understreger perfekt vores ansigtstræk. Den glatte overgang gør frisuren perfekt til alle, der ikke er klar til at komme i pandehår eller bare ikke er sikre på, om en pandehårfrisure ville passe til deres ansigtsform. Waft Fringe har en elegant og samtidig legende note og ser vidunderlig ud på både langt og kortere hår.

Ponyfrisuren passer virkelig til alle!

Hilary Duff Hairstyles Hair Trends 2021 Waft Fringe

Er der en pandehårfrisure, der passer til enhver ansigtsform? Svaret er ja: Waft Fringe er utrolig alsidig og ser virkelig perfekt ud til enhver kvinde! Hårtrenden kan fuldt ud tilpasses med hensyn til længde, og den bløde overgang er ideel til at blødgøre de kantede linjer i et firkantet ansigt. Waft Fringe er meget praktisk og behagelig og ideel til både krøllet og glat hår. Desuden kan den styles på mange forskellige måder og tilpasses til din egen stil.

Waft Fringe er så let at style

lang pandehår trend waft frynser hår trend

Waft Fringe, der er karakteristisk opdelt i midten, er absolut let at passe og kan styles i det trendy “undone look”. Hvis dit hår er længere, kan du selvfølgelig skille det til siden. Masser af hårspray, en rund pensel eller krøllejern og 5 minutter af din tid – det er alt hvad du skal bruge til de trendy retro pandehår! Har du ikke tid eller lyst til det om morgenen? Lad bare waft -frynsen lufttørre og brug en fin kam til at dele den på midten. For at holde frisuren på plads, påfør lidt hårspray, og du er klar til at gå!

hvor lange pandehår stil pandehår 2021 waft frynser

Mens den waftede pandehår ser utrolig romantisk og stilfuld ud med løst hår med bløde bølger, er frisuren i en løs bolle eller en afslappet hestehale perfekt til hverdagen. Stilen er derfor helt fleksibel og kan bruges vidunderligt til enhver lejlighed. Et lille tip fra os: spaltede ender og vaffelkanter går ikke særlig godt sammen. Så hvis dit hår er tilbøjeligt til at splitte ender, bør du trimme pandehårene lidt tilbage nu og da.

Du kan selv få udseendet derhjemme?

Pandehår til langt hår Waft Fringe Hair Trends 2021

Da frisørsaloner var lukket i flere måneder, måtte vi tage alt i egne hænder og passe vores hår derhjemme. Og her er den gode nyhed for alle, der ønsker at prøve deres saks – Waft Fringe er et super let pleje, som du nemt kan få derhjemme. For at gøre dette skal du blot dele håret i midten og klippe de forreste tråde lodret til den ønskede længde – det er så hurtigt!

Waft Fringe er årets letplejende hårtrend

Shag frisure trend waft frynser

Det bedste ved den trendy frisure er, at den fungerer fantastisk på absolut alle hårlængder og ansigtsformer

70'er frisure waft frynser hår trend

Hårtrenden er ideel til alle, der ønsker en lille og subtil forandring

Waft Fringe 70'er Frisurer Hårtrends 2021

Storslåede og omfangsrige bølger giver Waft Fringe et subtilt retro -touch

Waft Fringe Hair Trend Bangs Frisurer til langt hår

Previous Post
Miljøvenlig bolig – tips til naturbeskyttelse og havedesign
Next Post
Vedligeholdelse af græsplænen: Med disse tips til det perfekte græsplæneområde