15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hårtrends 2021: Disse frisurer har domineret catwalksne i år!

Uden tvivl er september den vigtigste måned i modebranchen, og alle, der er interesseret i mode, ved hvorfor. Modedesignere og mærker fra hele verden præsenterer deres nyeste kollektioner for os under modeugerne i Paris, London, Milano, Berlin og New York og bestemmer dermed de største modetrends, som vi kan forvente for den kommende sæson. Modehusene bør dog tilpasse deres shows for i år til den globale COVID-19-pandemi og har hovedsageligt valgt live præsentationer og digitale produktioner. Selvom efteråret kun lige er begyndt, betyder det ikke, at vi ikke kan se frem til de nyeste hårtendenser fra catwalks i 2021! I vores artikel vil vi fortælle dig, hvilke frisurer og snit, der er særligt attraktive for os, og hvad der vil være meget populært! Bliv inspireret af vores billedgalleri, og ring til din frisør for at være et skridt foran alle dine venner!

Hair Accessories Trends 2021 Hair Trends Spring Milan Fashion Week Frisurer

Heldigvis kunne vi også se frem til de spektakulære modeshows af luksusdesignere og modehuse som Versace, Fendci, Dior eller Chanel i corona -tiden. De digitale præsentationer gav os et indblik i en glamourøs verden, der ellers er forbeholdt kun få mennesker. Det er beundringsværdigt, at selv pandemien ikke kunne forhindre designerne i at fremvise deres nyeste kollektioner med nogle fantastiske frisurer. I betragtning af at modetrends altid er inspireret af verden omkring os, er det ikke nogen stor overraskelse, at frisører har bevæget sig mod et naturligt og simpelt udseende efter hårtendenser i 2021.

Hårtendenser i 2021: Balerina -bollen gør et stort comeback

Hurtige opdateringer til hårtrends med langt hår 2021 Catwalk Idéer

Hvad er så specielt ved en bollefrisure, vil du sikkert undre dig over. Uanset om den er høj, lav i nakken, streng eller afslappet – bolle er en tidløs klassiker, der passer til enhver lejlighed og aldrig vil gå af mode. Det nye look fra catwalks minder os dog om 80’ernes frisurer og charmerer os med et strejf af nostalgi og dets enkelhed. Men i stedet for et hårnet som den klassiske balerinabolle, er håret i år fastgjort med en strømpe. For at give det hele endnu mere glamour og et moderne præg, er det bedste at bruge en strømpe med et trendy logomønster. Og det bedste ved det er, at du selv kan sammensætte frisuren på mindre end 10 minutter. Stil simpelthen dit hår ind i en hvilken som helst bolle, placer strømpen omkring det og fastgør det med et tyndt hårbånd. Skjul stofresterne under hårelastikken og voilà – du er færdig! Er det ikke den bedste og letteste updo til de dage, hvor du har travlt?

Udsmykkede hårtilbehør var overalt på catwalks og er stadig meget populære

Hårbånd frisurer trend hår tilbehør hårtendenser 2021

Uanset om det er dekorerede hårbånd, scrunchies eller frisurer med hårspænder – hårtilbehør i alle tænkelige varianter og med forskellige dekorationer er den nemmeste måde at pifte vores hår og endda de enkleste frisurer op uden særlig anstrengelse. Fra dramatiske, glamourøse fjer på Yohji Yamamoto til sarte pandebånd med perler og rhinestones i Chanel, handlede denne sæsons mode uger om smukke hårudsmykninger. Den stærke kontrast mellem de minimalistiske sorte sløjfer, som vi så på Giambattista Valli, og det skulpturelle hovedbeklædning på Vivienne Westwood betyder kun én ting – vi kan lade vores kreativitet løbe frit med hårtendenser 2021. Alt, hvad der behager, er tilladt!

Må vi præsentere dig for “Fendi -rollen”?

Fendi Updo Fashion Week 2021 Hair Trends Women

Da hårtrends i 2021 lægger større vægt på naturlighed og lethed, burde det ikke komme som en stor overraskelse, at opdateringer overvejende var i søgelyset. Den såkaldte “Fendi Rolle” er en sej fortolkning af den klassiske bollefrisure og blev skabt af frisøren Sam McKnight. Frisøren har været ansvarlig for de vidunderlige frisurer på “Fendi” modeshows i flere år. Utrolig smart, superfrisk og inspireret af de rullede frisurer fra 30’erne – “Fendi roll” er en frisure, som enhver fashionista bør prøve mindst en gang i den næste sæson. Umiddelbart ser udseendet totalt kompliceret og skræmmende ud, men med vores hurtige guide vil du også kunne gøre det derhjemme. For at updoen virkelig kan komme til sin ret, skal dit hår være mindst skulderlængde. Det er så let:

  • Først og fremmest kam håret godt, del i midten og styl det strengt baglæns.
  • Påfør lidt hårvoks eller mousse for at få det såkaldte “slanke look”.
  • Afhængigt af hvor mange roller du vil style, skal du binde dit hår i flere hestehaler og fikse dem dybt i nakken.
  • Og nu bliver det lidt besværligt – krøl langsomt hestehaler og fastgør rullen til hovedet med en lås.
  • Påfør masser af hårspray for at holde alt på plads, og du har en moderne banefrisure!

Den evige kamp: mellem versus sideskillelse – hvad skal det være?

Bob -haircut -stil hårtendenser 2021 dyb side -afskedstrend

En afsked kan bæres på mange måder, og afhængigt af hvordan det er stylet, ser frisuren altid anderledes ud. Kan du ikke bestemme mellem midter- og sideskillet? Godt, vi har gode nyheder til dig – de to looks er blandt de største hårtendenser i 2021. Modeverdenen har længe omfavnet midterafskeden og i år er ingen undtagelse. Det overraskende kantede look blev set overalt på catwalksne fra Burberry til Prada til Ulla Johnson. Dybe sideskille har derimod sikret et fejlfrit, perfekt kig på Hermès og Louis Vuitton. Chanel holdt tingene enkle og feminine og valgte en blid sideskilning og hår kæmmet tilbage. Men det var Miu Mius modeller med hår fra frisøren Guido Palau, der gik et skridt videre med flere sideskille til en lækker, flerdimensionel opdatering.

Hårtrends 2021: Det stumpe snit til et kantet look

Hair Trends 2021 Prada Pony Hairstyle Fashion Week

Hvis du tænker på en ny frisure til den kommende sæson og ønsker at friske dit look op, så er du i gode hænder med stumpe pandehår. Det præcise snit giver hver frisure et moderne twist og fungerer på absolut alle hårlængder. Da de stumpe kanter får håret til at se lidt mere fyldigt ud, er trenden særligt fordelagtig for kvinder med fint hår. Til det ”Prada” digitale modeshow valgte frisøren Guido Palau en frisk frisure med lange, stumpe pandehår, der nåede under øjnene eller kindbenene.

Ponyer i alle mulige former og former kunne ses overalt

Hair Trends 2021 Bangs frisurer til kort hår Bob Haircut Trend

Lang, kort, krøllet eller en skrå pony – pony frisurer i alle mulige variationer var blandt de mest populære hårtendenser i 2021 på catwalks i Milano og Paris. Vi så lange ponyer hos Paco Rabanne, mens Balenciaga og Louis Vuitton fortryllede os med deres franske pigeversioner. Men det mest populære look var utvivlsomt Prada -ponyen, som kan bæres i tre forskellige variationer. Uanset om det er et pandehår, der går langt over øjenbrynene og let hviler på øjnene, kantet eller som et blokklip, der giver hele frisuren et kantet strejf, var alt der!

Enkelt og smart på samme tid – i næste sæson vælger vi alle det “våde hårlook”

Vådt hår look trend hårtendenser 2021 ideer fra catwalk stil pony sidelæns

Ja, “vådt hårlook” er faktisk ikke noget nyt, og vi kender alle frisuren, men udseendet er så elegant og forførende, at det forbliver trendy i den næste sæson. Men på catwalksne i år handlede det ikke kun om det tilfældigt kæmmede ryghår, men om alle de vendinger og stylingsmuligheder, der kunne gøres med denne ellers dristige frisure. Fra gennemblødt til svedigt – hårtrenderne 2021 har givet det klassiske look et forfriskende og spændende touch. Givenchy har valgt den klassiske variant af det skinnende våde hårlook – elegant og med strømlinede, kammede krøller. Med “Chloè” så den trendy frisure temmelig afslappet og afslappet ud, og modellerne så ud, som om de lige var kommet ud af bruseren.

Modetrends forår Milan Fashion Week vådt hår look gør det selv

Versace Spring / Summer 2021 -kollektionen var faktisk en hyldest til Gianni Versaces “Trèsor de la Mer” -kollektion fra 1992, og modellerne er blevet til rigtige havfruer. For at genfortolke den oceaniske underverden valgte frisørerne naturligvis det “våde hårlook”. Og selvfølgelig, som altid, er djævelen i detaljerne. Så at tilbehøret virkelig kom til sin ret, blev håret holdt tæt på halsen med forskellige halskæder. For at få den trendy “våde effekt” selv derhjemme, skal du kamme dit hår tilbage med en god portion gel eller voks med en fintandet kam, og du er færdig!

“Baby Bob” – den klassiske genfortolket

90'ernes frisurer Trend Bob Haircut Hair Trends 2021 Catwalk Ideas

Alsidig, interessant, let at pleje og alligevel utrolig elegant – bob er uden tvivl tidens trendfrisure. Mens den stumpe bob og den lurvede bob var mest i fokus i 2020, ser vi mere stumpe og ustrukturerede korte bobs i den næste sæson. Vi er glade for at kunne præsentere dig for den hotteste trend -frisure – baby bob! Dette er den korteste version af klassikeren og bæres hovedsageligt i det “fortryde look”. Og det bedste? Babyboben passer til absolut alle kvinder og passer fantastisk til enhver ansigtsform. Uanset om du vokser ud med et nisse -snit eller vil have lidt variation – kan du ikke gå galt med babyboben!

Frisurer til krøllet hår Hårtilbehør Trends Hair Trends 2021

Previous Post
Miljøvenlig bolig – tips til naturbeskyttelse og havedesign
Next Post
Vedligeholdelse af græsplænen: Med disse tips til det perfekte græsplæneområde