15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Pompadour frisure til mænd – Stylingideer til den populære frisure

Pompadour frisure mænd frisurer-lang-herre-frisure

det Pompadour frisure er en elegant, tidløs frisure til stilbevidste mænd, der har gjort sit comeback i de seneste år. For et moderne look har barberere videreudviklet det klassiske hårklipp og kombineret det med skæg og andre frisure -tendenser. Har du allerede turdet lave en pompadour, så finder du mange smukke stylingideer og tips til det ekstravagante snit i artiklen.

Hvad er en pompadour -frisure?

Pompadour frisure med-overgang-mænd-elegant

For dem af jer, der ikke er bekendt med denne trendige frisure til mænd, lad os se nærmere på det. Typisk for pompadour -frisuren er det ekstravagante snit, hvor det øverste hår og sidesektionerne har forskellige længder. I den mere ekstreme variant er sidearealerne endda helt eller delvist barberet af. Det længere øverste hår bliver normalt kammet tilbage eller til siden og stylet til en quiff.

Den klassiske pompadour -frisure

Pompadour frisure mænd-haircuts-trends-herre frisurer

De moderne fortolkninger af den ekstravagante mænds frisure er forskellige. Alle kommer fra den klassiske pompadour, der stadig blev brugt i 50’erne. I den klassiske variant er forskellen i længderne på siden og det øverste hår ikke så stor, og i dette tilfælde taler man om en mænds frisure med en overgang.

Frisure trends til mænd 2016/2017 – 20 inspirationer og tips

Underskåret mænds frisurer – et symbol på moderne maskulinitet og mod

Korte frisurer til mænd – 50 trendy ideer til hårstyling

Oprindelsen til det trendy hårklipp

Pompadour frisure klassisk-elvis-presley-frisure-fantastisk

Pompadour -frisuren stammer tilbage fra midten af ​​1700 -tallet og er opkaldt efter kong Louis XVs elsker – Madame de Pompadour. I løbet af denne tid blev frisuren udelukkende båret af kvinder. Manden, der ændrede dette, er ingen ringere end rock-n-roll-legenden Elvis Presley. Han lavede frisuren med “Elvis Tolle” populær blandt unge mænd.

Pompadour frisure som en populær haircut

Pompadour frisure mænd-david-beckham-top-lang-side-kort

Mænds frisurer med pompadour har været trendy igen i et par år og nyder stigende popularitet blandt mænd med stil. Pompadouren bæres af berømtheder, atleter, forretningsfolk, studerende og hipsters både og kan tilpasses din egen stil.

Hvem passer til trendfrisuren?

pompadour-frisure-mænd-underskåret-haircut-trend

Pompadouren er alt andet end reserveret og bidrager normalt til et slående udseende. Derfor bæres dette hårklipp mest af selvsikre mænd, der ønsker at gøre et stort indtryk med deres look. Ellers er hårklippet ikke for sofistikeret og passer til næsten enhver ansigtsform.

Pompadour -frisure efter ansigtstype

pompadour-frisure-barbermaskine-fade-underskåret-med-afsked-ideer-herre frisurer

Så at frisuren med pompadour passer til dig, kan hårlængden tilpasses dit ansigts form. En pompadour med mere volumen er bedst til mænd med runde eller firkantede ansigter. På den anden side går det store ikke godt med en aflang ansigtsform, fordi det får ansigtet til at fremstå endnu længere. I dette tilfælde anbefales kortere pompadour -haircuts.

Klassisk pompadour som en herres frisure

pompadour-frisure-underskåret-side afsked-moderne-skæg

Pompadouren er den perfekte frisure for enhver herre. Det klassiske snit er slidt til siderne med længere hår, så forskellen med det øverste hår ser ikke så dramatisk ud. Dette får frisuren til at se mindre påtrængende ud og er også velegnet til det daglige look.

Pompadour -frisurer til mænd i hverdagen

pompadour-frisure-ideer-herre-frisurer-elegant

Når den er ordentligt stylet og ikke klippet for kort, er pompadour -frisuren til mænd perfekt til hverdagen. Til dette anbefales haircuts med en overgang fra kort til lang, som ikke ser for ekstravagante ud. Sådanne mænds frisurer er velegnede til både forretningsfolk og studerende.

Få en klassisk pompadour -frisure

pompadour-frisure-underskåret-med-afsked

Hvis du ikke er sikker på, om pompadouren er den rigtige frisure til dig, kan du få råd fra en professionel. Du skal også bemærke, at et sådant hårklipp kræver daglig vedligeholdelse, hvilket også tager en vis tid.

Pompadour -frisure med et strengt udseende

pompadour-frisure-herre-frisurer-underskåret-afsked

Selvom pompadour -haircutet også bæres afslappet, kræver den klassiske variant et strengere look. Til dette kan håret enten kæmes tilbage eller styles opad. En lang quiff får også manden til at virke højere.

Moderne pompadour mænds frisurer

pompadour-frisure-mænd-underskåret-haircut-stil snit

De moderne fortolkninger af trendfrisuren er forskellige og kan tilpasses ansigtets form, tøjets smag og livsstil. I den moderne version kombinerer pompadouren perfekt med en frisure med en underskæring.

Underklippet frisure med pompadour

pompadour-frisure-underskåret-haircut-store-mænd-frisure

Herrefrisurer med et underskåret look ser virkelig elegant og velplejet ud, men de har brug for regelmæssig pleje. Håret på siderne og bagsiden af ​​hovedet skal trimmes ofte for at få frisuren til at se pæn og velplejet ud.

Pompadour frisure til mænd med 3 dages skæg

pompadour-frisure-mænd-fade-top-hår-til-ryggen

Pompadour -frisuren kombinerer perfekt med forskellige skæg og overskæg. Det populære tre-dages skæg, der har en maskulin effekt og ikke kræver for meget pleje, er særligt velegnet til det moderne look.

Trendy mænds frisurer: Razor Faded Pompadour

pompadour-frisure-barbermaskine-falmede-mænd-frisurer-side afsked

En fræk og fancy variant af snittet er den såkaldte Razor Faded Pompadour-frisure. Dette er en kombination af en underskæring med en fade og en barberet del og en pompadour, som er velegnet til særligt modige og eksperimenterende mænd. Særligt mærkbar med denne frisure er de ekstreme forskelle mellem det øverste hår og sidesektionerne. Den nederste del af sidearealerne er barberet helt skaldet, og der observeres en glat overgang til det øverste hår.

Barberingsafsked er trendy

pompadour-frisure-afsked-barbering-trend-frisure-mænd

Afskeden spiller en vigtig rolle i Razor Faded Pompadour -frisuren. Den trækkes med en kam og sidder på øjenbrynens højeste punkt. For et endnu mere trendy look barberes afskeden, så accenten er helt indstillet på pompadouren. En anden populær haircut -idé til mænd er en anden linje under afskeden.

Moderne frisurer og frisurer til stilbevidste mænd

pompadour-frisure-herre-frisurer-afsked-underskåret-fade

Pompadour -frisuren kan styles på mange forskellige måder. Med en underskæring med afsked skal det øverste hår styles på den modsatte side eller bagud for at understrege afskeden. Disse herrefrisurer findes hovedsageligt i brancher, hvor arbejdsmiljøet er mere afslappet.

Pompadour -frisure til en falmende underskæring

pompadour-frisure-mænd-fade-underskåret-skæg-mænds frisurer

Mænds frisurer med en overgang er særlig populære hos unge mænd og kombineres godt med en pompadour. Med den såkaldte fade-underskæring barberes siderne helt af fra bund til top og bliver længere og længere mod det øverste hår. I slutningen smelter siderne ind i det øverste hår, som derefter kan styles med en pompadour.

Style pompadour -frisuren selv

pompadour-frisure-gør-din-egen-hår-kam

Hvis du har et hårklipp med længere tophår og kortere sider, kan du selv style en elegant pompadour med det rigtige udstyr. Til dette har du brug for en kam, hårvoks eller pomade, hårspray og en føntørrer. I det første trin vaskes håret som normalt.

Modelhår med hårprodukt

pompadour-frisure-barbermaskine-falmet-stil-dig selv-hår-voks

Så skal du beslutte dig for en stylingsretning. Uanset om det er baglæns eller med siden skilt, skal håret nu kæmmes med kammen i den valgte retning for at give frisuren mere volumen. Derefter styles håret med hårvoksen.

Lav selv en pompadour -frisure

pompadour-frisure-styles-quiff-hårtørrer-afsked-fade

Endelig formes håret med en quiff -rulle og blæses tørt. Derefter skal du blot kam håret igen i stylingsretningen og fikse med hårsprayen.

Herrefrisurer med højdepunkter

pompadour-frisure-underskåret-store-højdepunkter-mænd-frisure

Hvis du vil gøre din pompadour-frisure endnu mere iøjnefaldende, så kan du eksperimentere med hårfarver. Den blonde pompadour er en fræk beslutning for mænd, der kan lide at eksperimentere. Et par tråde i en lidt lysere farve kan derimod fremhæve frisuren og give den mere struktur.

Stylingideer til trendfrisuren

pompadour-frisure-sidelæns-styles-underskåret-herre-frisurer-skæg

Frisurer til mænd med længere tophår er meget populære blandt stilbevidste mænd, fordi de kan styles til enhver lejlighed. Uanset om det er en streng herrefrisure for dagen på kontoret eller et afslappet look til weekenden, tilbyder Pompadour -herrefrisurer til længere hår mange muligheder.

Kombiner pompadour -haircut med fuldskæg

pompadour-frisure-afslappet-haircut-hipster-stil

Den populære trendfrisure kombinerer særligt smukt med fuldskæg. Du kan justere længden af ​​sidedelene til skægets længde og få en direkte overgang mellem de to. Det koordinerede look bæres hovedsageligt af mænd med en elegant stil eller af hipsters.

Hipster frisure med pompadour og skæg

pompadour-frisure-underskåret-hipster-frisure-skæg-stil

Hipster -livsstilen har nydt stor popularitet i de seneste år og er kendetegnet ved en særlig mode, frisurer og skæg til mænd. Pompadour -frisuren kan kombineres perfekt med et langt fuldskæg og er blevet en trendfrisure selv blandt hipsters.

Vådt look pompadour frisure

pompadour-frisure-mænd-haircuts-undercut-store

Frisuren med pompadour kan også kombineres med kortere skæg, såsom overskæg og bakkebær. Med passende hårprodukter kan pompadouren også styles i det såkaldte “wet look”, som også er særlig populær blandt stjernerne i Hollywood.

Trendy haircuts til mænd

pompadour-frisure-top-lang-side-kort-herre frisure-moderne

Den samtidige variant af pompadour-frisuren kan også styles opad med mere volumen og dermed straks blive et blikfang. Jo større forskel i længden af ​​sidesektionerne og det øverste hår er, desto mere mærkbar vil frisuren for mænd være.

Formet pompadour til mænd

pompadour-frisure-fade-undercut-nutidige-herre-frisurer

Pompadour -frisuren kombinerer lige så smukt med en stil til mænd. Håret klippes længere og længere fra nakken og opad, hvilket skaber en frisure med en overgang. Hårets længde på bagsiden af ​​hovedet er således på linje med pompadourens.

Pompadour -frisure til fint hår

pompadour-frisure-mænd-frisurer-overgang-afsked

Har du fint hår og kan du ikke style pompadour -frisuren med succes? Hvis dette er tilfældet, skal du style pompadouren til siden mod hårvækstens retning. Dette lille trick får håret til at se mere fyldigt og med mere volumen ud.

Afslappede herrefrisurer med pompadour

pompadour-frisure-langt-ydre-hår-underskåret-skæg

Hvis du vil have pompadour -frisuren til mænd tilfældigt, kan du ikke kam det øverste hår lige, men lad det være lidt løsere. Dette fungerer bedst på krøllet hår, fordi det naturligvis har meget volumen.

Previous Post
Modulært husdesign til en ferie midt i skoven
Next Post
Balayage brown vs balayage blonde – det store hårfarve spørgsmål