15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Board balayage: hvad handler den nye hårtrend egentlig om?

Selvom lockdown ikke er slut endnu, kan vi i det mindste endelig besøge vores yndlingsfrisør igen! Og hvad betyder det? Det er på høje tid at tænke på et nyt hårklipp eller endda en ny hårfarve. Da vi for det meste var låst hjemme sidste år, var flere naturlige hårfarver og udseende stigende. Heldigvis vil dette ændre sig, fordi hårfarvetendenserne for 2021 er mere forskelligartede end nogensinde, og vi er sikre på, at enhver kvinde finder den perfekte nuance til sig selv. Selv dem, der ikke er klar til en komplet frisure, får deres penge værd. Når det kommer til farvningsteknikker, er board balayage uden tvivl timens hårtrend, der har fanget sociale medier og alle fashionistas hjerter! Og det overrasker os ikke – udseendet er perfekt til alle hårtyper og giver et smukt, men naturligt look. Kan du ikke gøre noget med udtrykket? Derfor er vi her for dig – i dagens artikel forklarer vi alt, hvad du bør vide om hårtrenden og viser dig det smukkeste udseende.

Board balayage teknik Blondt hår med højdepunkter

Balayage, ombré, ansigtsramme, folie osv. – det er let at miste overblikket over alle disse vilkår, ikke? Balayage er en hårfarvningsteknik, hvor hårfarverne trylles ind i håret i hånden. Navnet balayage kommer fra det franske ord “balayar”, som betyder “at feje” på tysk. Med andre ord – farverne “fejes” frit ind i håret med en børste. Resultatet er et harmonisk og naturligt look, der umiddelbart får vores manke til at se meget friskere, mere moderne og mere interessant ud. Uanset om det er blondt, brunt eller endda det trendy grå hår – farveteknikken er fantastisk velegnet til alle hårfarver og typer og er ideel til alle, der ønsker at krydre deres frisure lidt.

Board balayage: hvad er der egentlig bag den nye trend?

Hårtrends 2021 hvad er board balayage

Board balayage er den seneste hårtrend, der har taget de sociale medier med storm. Hårfarvningsteknikken er perfekt til alle, der ønsker en større ændring i deres hår, men ikke ønsker at forpligte sig til en helt ny hårfarve. Trenden giver et intens lysende resultat, men ser stadig super naturligt ud. Som navnet antyder, med Board Balayage, er håret bleget på et træplade dækket med folie. Tavlen er et nyt og innovativt værktøj i frisureverdenen, og det dukkede op for første gang på frisør Philip Forestos Instagram -profil.

hvad er board balayage hårtrends 2021 blonde hårtrends

Balayage boardet er faktisk ret let at bruge. Kæm bare dit hår godt, læg et ekstra langt stykke folie på brættet og skub det opad, så det er så tæt som muligt på hovedbunden. Det giver et bedre hold og hjælper med at opnå et jævnt resultat fra rødderne til hårets ender. Selvom håret lysner ret intenst, er farveovergangen blød, og udseendet ser stadig meget naturligt og harmonisk ud.

Hårtrenden for et naturligt og moderne look

Board Balayage Hair Trend Blonde hårfarvningstip

Board balayage er ideel til alle kvinder med lyst til mørkebrunt hår eller til dem, der har en mørk hals på mindst 10 centimeter. Og lad os være ærlige – at farve vores eget hår er ikke en let opgave, og de fleste af os har allerede gået rundt med rødder vokset alligevel. Trådene ligner ikke kemisk blegede og kommer til deres ret med både åbent og bundet hår.

Brunt hår med blond fremhævningstavle balayage hårtrimmer

En anden fordel ved board balayage er, at tilgangen ikke behøver at blive farvet igen hver 3-4 uge, og vi kan spare os selv for et besøg hos frisøren i de næste 3 måneder. Og i disse usikre tider, vi alle lever i, lyder det ret fristende, ikke sandt? Afhængigt af hvor stærk kontrasten til den originale farve er, får farveteknikken vores manke til at se mere omfangsrig og fyldig ud. Kvinder med tyndt hår kunne især drage fordel af denne flotte bivirkning.

Board balayage er bare perfekt til alle!

Blondt hår med højdepunkter board balayage hår trend

Og her er den gode nyhed. Uanset om du er brunette, blond eller rødhåret – Board Balayage passer til alle hårfarver og kan krydre enhver nuance. Du kan enten give den naturlige hårfarve et friskhedskick eller turde en helt ny farveblanding – det er helt op til dig! For at opnå et harmonisk helhedsbillede bør frisøren dog tilpasse farven til dit tidligere farvemønster, hårstruktur og snit. Øjenfarve og hudfarve spiller også en afgørende rolle. Hårtrenden er naturligvis mest livlig med længere hår, da du kan eksperimentere mere med udvalget af nuancer og tråde. Lyse strandbølger er en vidunderlig måde at sætte højdepunkterne i rampelyset.

Board balayage: en oversigt over de smukkeste looks til re-styling

Blondt hår med tråde af billeder bestyrelse balayage hår trend

Askeblond, platinblond eller honningblond – hårtrenden er utrolig alsidig og kan tilpasses enhver smag

Blondt hår tendenser hvad er board balayage

Udseendet er forfriskende og moderne 

Blondt hår med mørke højdepunkter Board balayage hårtrends 2021

Højdepunkterne kommer til sin ret med fine strandbølger

Board balayage frisure tendenser 2021

Hvis du vil have en mere drastisk ændring, så er board balayage stedet for dig

Board Balayage Hair Trend Blondt hår med mørke tråde

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?