15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Indie negle er den farverige søm trend, som du bør prøve!

Ny sæson, nye negle – og foråret 2021 ser ud til at være særligt farverigt og mangfoldigt. En smuk og farverig manicure er uden tvivl den letteste måde at sige farvel til de kedelige vintermåneder og hilse på det solrige vejr! Selvfølgelig vil minimalistiske og klassiske designs som pastelfranske negle altid forblive i trend. Men i den kommende sæson kan tingene være lidt mere iøjnefaldende og muntre. Måske er det fordi vi er blevet så kede herhjemme på det sidste, at vi længes efter lidt spænding. Men uanset hvad årsagen er, er en ting sikker: Vi lader vores kreativitet løbe frit, og vi vil ikke være tilfredse med blot at påføre en simpel lak på vores negle! Gælder det også dig? Så vil du blive helt overrasket over den seneste sømtrend! Utroligt sjovt, alsidigt og dekoreret på alle mulige måder – indie -negle er alle raseri i modeverdenen! Men hvad er det egentlig, og hvordan opnås det trendy look? Du finder alt dette samt de smukkeste ideer til din næste mani hos os!

farverige sømdesigner indie negle sømtrends 2021

Uanset om det er æggeskallenegle eller elegante blå sømdesigner – de fleste sømtrends ser utroligt smarte og lette at efterligne. Desværre er virkeligheden meget anderledes for mange af os, og uanset hvor hårdt vi prøver, er resultatet ofte katastrofalt. Men det er slut nu, for Indie Nails handler kun om én ting: Kreativitet! Der er ingen specifikke motiver, du skal spore eller farver, som du absolut skal bruge – absolut alt, hvad du kan lide, er tilladt! Negletrenden vil gøre manicure derhjemme til et rigtigt eventyr, der er meget sjovt!

Indie -negle: hvad er der egentlig bag sømtrenden?

Blå negle design indie negle sømtrends 2021

Du undrer dig sikkert over, hvad indie -negle handler om? Nå, faktisk er der ikke noget specifikt navn på udseendet, for designet kan være hvad du vil. Og nej, “indie” har intet med Indien at gøre. Dette er den korte form for det engelske ord “uafhængig”, som betyder “uafhængig” på tysk. Og som navnet antyder, er der ingen regler på Indie Nails, og hvert søm står for sig selv. Målet? De farverige og varierede designs skal lette vores humør. Ifølge de seneste Pinterest -trendrapporter er søgen efter ideer til indie -negle steget med hele 21 procent i de sidste 2 måneder, og vi kan godt forstå hvorfor. Efter det mærkelige år kan vi alle bruge lidt glæde og farve i vores liv.

Negletrenden er ideel til alle, der ønsker at lave deres egne negle

korte negle maleri indie negle sømtrends forår 2021

Kunne du tænke dig at male dine negle selv, men føle dig syg ved tanken om komplicerede designs og mønstre? Det er her indie -negle kommer ind, fordi de bogstaveligt talt kan være alt, hvad du vil have dem til at være. Kan du ikke vælge mellem et sødt smiley eller en farverig regnbue? Så hvorfor ikke kombinere begge dele og skabe dit eget kunstværk? Det, der er vigtigt med trenden, er, at du ikke maler neglene efter et bestemt skema, der ser ens ud på alle negle. Lad dig inspirere på ny med hvert søm og udvikle din kreativitet for at ende med en slags “mix-and-match manicure”.

sjove søm designs indie negle søm tendenser 2021

Der er nu mere end 155.000 indlæg på Instagram under hashtagget # Indiaails, som giver os masser af inspiration og er et klart bevis på, at udseendet vil blive set overalt i de kommende måneder. Selv stjerner som Kylie Jenner, Dua Lipa og Chiara Ferragni er allerede hoppet på indie -toget og dekoreret deres negle på en sjov og farverig måde. Det vigtigste kendetegn ved Indie Nails er, at de normalt bruger farvestrålende og iøjnefaldende, originale og unikke designs og gør dine hænder til levende kunstværker.

Jo flere stilarter, farver og motiver du kombinerer med hinanden, desto mere vellykket bliver resultatet. Med andre ord: det handler om at opnå et alsidigt look med uventede kombinationer. Ved første øjekast kan det virke som om indie -negle er meget vanskelige at replikere. Men sandheden er, at du nemt kan få det sjove look derhjemme med enkle designs eller sømklistermærker og dekorationer som perler. Du kan behandle hvert søm individuelt og vælge 10 forskellige designs eller holde dig til et bestemt farveskema – det er helt op til dig.

De trendy indie -negle kan vidunderligt tilpasses enhver smag

brune negle ideer indie negle sømtrends forår 2021

Farverige negle og sjove dekorationer er for barnslige for dig, og du foretrækker en simpel manicure, som du kan bære på kontoret? Som allerede nævnt er alt tilladt med indie -negle, og udseendet ser smukt og trendy ud selv i dæmpede farver som brun og beige.

Neon negle trend indie negle

Uden tvivl kræver implementering af sømtrenden en vis dygtighed og en masse kreativitet. Men manglen på regler giver os mulighed for at lege med farver og designs og prøve, hvad vi har lyst til. Slutresultatet er dog ikke så perfekt, som du gerne vil have det, og du har ikke tid til et nyt look? Det er helt fint, og du kan altid hævde, at det var præcis det, du ønskede at opnå.

Indie Nails: En oversigt over de smukkeste looks til re-styling

Indie Nails Negletrend, lange mandelformede negle

Hvis du ikke er bange for en lille udfordring, kan frihåndssømdesign give dig et forsøg

Indie Nails Nail Trends 2021 Blue Nails Ideas

Farverige og utroligt sjove – Indie Nails får dine korte negle til at skinne

Indie Nails sømtrends 2021 ideer til korte negle negle

Det er vigtigt med sømtrenden, at designene er varierede og interessante

Cherries Nail Design Indie Nails Nail Trends 2021

Fra hjerter til søde smileys – alt hvad du kan lide er tilladt

Negleklistermærke design indie negle sømtrends 2021

Indie -negle er ægte humørløftere

Negle designs til korte negle Indie negle

Hvorfor gå efter et specifikt sømdesign, når du kan få det hele?

Negletrends 2021 hvad er indie -negle

Jo flere farver og motiver du kombinerer med hinanden, desto smukkere og mere spændende bliver resultatet

Smiley søm designs til korte negle indie negle

Indie -negle vil være overalt i de kommende måneder

Hvad er Inide Nails neon negle design ideer

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?