15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilke altanblomster blomstrer længst? 25 permanente blomstrere til kar og blomsterkasser

Uanset om det er i haven eller på balkonen: Hver hobbygartner ønsker en pragt af blomster, der vil glæde øjnene hele sommeren. I haven og på terrassen er der plads nok til blomstrende stauder og buske, men pladsen er begrænset på altanen. Men du kan også finde passende blomster til dette udendørs område. Vi ser nærmere på spørgsmålet “Hvilke altanblomster blomstrer længst?”.

Hvilke altanblomster blomstrer længst? Populære langblomstrende altanblomster

hvilke altanblomster blomstrer den længste Angelonia

1. Engle ansigt

Engle -ansigtet er en sand sol tilbeder. Disse sommerblomster foretrækker et sted i fuld sol, der er godt beskyttet mod vind og regn. De er særligt velegnede til den sydvendte altan og har med god pleje lilla blomsterknopper fra begyndelsen af ​​maj til slutningen af ​​oktober.

langblomstrende fuchsias altanblomster fra maj til september

2. Fuchsier

Lige omvendt trives fuchsier bedst i skygge eller halvskygge. Til altanen bruges de primært som klatreplanter. Når du vælger gryden, skal du sørge for, at den ikke er for stor. Undgå også at varme rødderne op. I tørre perioder om sommeren bør du også sprøjte blomsterne med vand hver 2-3 dag.

hvilke altanblomster blomstrer alle sommergerberaer

3. Gerbera

Gerberaerne fås i alle regnbuefarver og nuancer. Altanblomsterne foretrækker en skyggefuld placering, der er i solen om morgenen og i skyggen om eftermiddagen. En veldrænet og næringsrig, frisk til moderat fugtig jord giver de bedst mulige betingelser for en lang blomstringsperiode.

lange blomstrende sommerblomster til altanhortensiaer

4. Hortensiaer

Hortensiaerne blomstrer i hvid, lilla og lavendel. De bliver ret høje og er den perfekte snitblomst til buket. Som altanplante trives de på skyggefulde steder med en veldrænet jord.

langblomstrende altanblomster med plejetips clematis

5. Clematis

Clematiserne er de perfekte hulfyldere i blomsterkassen. Du har brug for mindst 6 timer i fuld sol. Clematiserne har brug for lidt mere jordmængde – mindst 30 liter. Gød substratet hver anden uge for at forlænge blomstringstiden.

Hvilke blomster blomstrer indtil efteråret? Enestående altanplanter

Langblomstrende rosenhøg til vejledning om sommerpleje

6. Hibiscus

Hibiscus, stadig kendt i Tyskland som rose hibiscus, er en populær stueplante, der kan bruges på den solrige altan i midsommeren. Regnbeskyttelse og justering er vigtige. Steder i halvskygge viser sig at være optimale.

langblomstrende planter til altaner og steppe salvie i halvskygge

7. Steppe salvie

Steppe salvie er en flerårig, der er kendetegnet ved sine små, men meget smukke blomsterlys. Blomsterfarven varierer fra ildrød til lilla.

langblomstrende altanblomster hvid yarrow til kar

8. Ryllike

Gyllen giver balkonen et elegant touch. God dræning er et absolut must, fordi blomsten ikke kan tåle råd.

Plant langblomstrende altanblomster foxhandsker

9. Fingerbøl

Mange hobbygartnere betragter fingerbøl som en blomst til haven. Men det føles også godt på altanen og kan sikre blomstring hele sommeren.

langblomstrende sommerblomster til altaner og krukker med nelliker

10. Nelliker

Nelliken er en af ​​de smukkeste permanente blomstrere til altanen derhjemme. Hobbygartneren har en lang række varianter at vælge imellem. Nelliker findes i alle regnbuens farver.

Hvilke altanblomster blomstrer hele sommeren? Rigtige blikfang

Hvilke altanblomster blomstrer liljer hele sommeren

11. Liljer

Liljerne er dronningerne blandt de afskårne blomster. Men de ser også godt ud i urtepotter. Liljesorter, der forbliver små, er velegnede til altanen. Så længe stedet er fuld sol og jorden er moderat fugtig, vil liljen blomstre fra maj til august.

Langblomstrende altanblomster til blomsterkasser og baljer af gladioli

12. Gladiolus

Gladiolerne har normalt en kort blomstringstid. De danner blomster i juli og august. Men hvis du ikke planter dem i karret før i slutningen af ​​maj, forlænges blomstringstiden med en måned. Derfor er gladioli den perfekte partner til forårsblomster.

Hvilke blomster blomstrer i sommer gul coneflower

13. Gul solhat

Afhængig af sorten er den gule coneflower en langblomstring, der danner små gule blomster hele sommeren. En veldrænet jord og masser af sollys – det er alt blomsten har brug for for at glæde os med sin pragt.

hvilke langblomstrende blomster til sommer sydvendte begonier

14. Begonias

Blandt sommerblomsterne er begonierne simpelthen den permanente blomstrer. Fra april til oktober er der et hav af blomster på balkonen. Blomsterne trives bedst i halvskygge, selvom der er mere end 1000 sorter, og nogle af dem kan trodse fuld sol.

langblomstrende altanblomster i rød rævehale

15. Rævehale

Rævehalen danner mange små lilla blomster i begyndelsen af ​​sommeren. Denne sommerblomst blomstrer indtil oktober og når en højde på 1,5 meter. I spanden bliver den væsentligt mindre og har en kompakt vane. Rævehalen foretrækker fuld sol og en veldrænet humusjord.

16. Edderkoppeblomst

Edderkoppens blomstringstid begynder i juli og slutter i oktober. Prydplanten kommer fra Sydamerika og er en sand soldyrker. I blomsterkassen overstiger den sjældent 80 cm.

Hvilke altanplanter blomstrer længst? Solister i planter og blomsterpotter

Hvilke sommerblomster er flerårig bunke

17. Fjerplume

Plommen bringer et strejf af det eksotiske til balkonen med sine lyserøde, ildrøde eller gule blomster. Den korrekte plantetid er i slutningen af ​​maj. I havecentrene sælges tidlige blomster, som derefter får lov at gå på altanen efter en uges tilvænning. Sommerblomsten giver blomst fra juni til begyndelsen af ​​oktober. For at forlænge blomstringstiden skal du regelmæssigt skære de visne blomster.

langblomstrende altanblomster til californiske valmuer med solskin

18. California valmue frø

Den valmue i Californien blomstrer vedholdende hele sommeren. Det gør det bedst i dårlig tør jord og foretrækker direkte sol. Blomsten er giftig for mennesker og dyr og derfor ikke egnet til familier med kæledyr og små børn.

Permanent blomstrende sommerblomster til badekar og altankasser, Wandelroeschen

19. Cabriolet roser

Cabrioletrosen kommer fra Mellemamerika og foretrækker en placering i fuld sol. Sommerblomsten er flerårig, men ikke hårdfør. I april tages blomsterne fra vinterkvarteret og holdes varme. De kan også tages udenfor efter ishellige. En moderat frisk jord og regelmæssig befrugtning sikrer blomstring fra maj til oktober.

20. Husar knapper

Husar -knapperne blomstrer i lysegult fra juni til begyndelsen af ​​efteråret. Bunddækslet er ideelt til plantning af altankasser og hængende kurve. Sommerblomsten kan trives i den lyse skygge, men den tåler ikke vandlogning.

Hvilke containerplanter blomstrer hele sommeren? Disse sommerblomster skaber et hav af blomster

Hvilke containerplanter blomstrer petunier hele sommeren

21. Petunier

Petunia kommer i alle regnbuens farver og blomstrer fantastisk i hele sommersæsonen. Fjern det, der er falmet for at tilskynde til blomstring. Det eneste de små petunier ikke kan tåle er høj luftfugtighed og regn. De egner sig derfor bedre til den overdækkede altan i vest eller syd.

22. mexicansk solsikke

Den mexicanske solsikke begynder ikke at blomstre før i juli og blomstrer derefter ind i oktober.

Containerplanter, der blomstrer i lang tid, er zinnias

23. Zinnias

Zinnias pryder også blomsterkassen indtil oktober. De er lette at passe og blomstrer fantastisk, så længe de er i solen og har næringsrig jord.

langblomstrende altanblomster til sommersolsikkevarianter

24. Solsikker

Solsikken er ikke kun velegnet til sommerhushaven, men klipper også en fin figur på balkonen. Der er flere sorter, der blomstrer over 6 måneder. Solrige til delvist skyggefulde steder er bedst. Solsikken har brug for meget vand og næringsstoffer.

Balkonblomster, der blomstrer fra juni til oktober Marguerite

25. Margueritter

Margueritten blomstrer fra april til oktober. Den bruges som altanblomst og plantes normalt i krukker. De flerårige sommerblomster skal også vandes meget i løbet af sommeren, fordi dette fremmer blomsterdannelsen.

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?