15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Få din altan til at ligne forår – Disse blomster blomstrer om foråret

Vindueskasser i forårsplante påskeliljer hyacinter

Så snart solen begynder at skinne varmere og sneen forsvinder fra haver, parker og grønne områder, er dette et tegn på, at foråret kommer. Inviter foråret ind i dine egne fire vægge, og gør altanen fjederagtig. Løgplanter er meget velegnede til blomsterarrangementerne: druehyacinter, hyacinter, tulipaner, krokus, påskeliljer, stedmoderblomster, blomster og primulaer.

Få altanen til at ligne forår med løgplanter

Altan blomster forår balkon bord stedmoderblomst krokus påskeliljer påskeliljer

For at skabe en dejlig stemning på balkonen skal du vælge blomster og planter, der blomstrer på denne tid af året. Farver som gul, lilla og hvid ser smukke og indbydende ud. Her er nogle af de smukkeste typer blomster til foråret:

Tulipaner i en terracotta gryde fisse pil og vedbend

Tulipaner – Sortimentet af tulipanvarianter er meget imponerende. Fosteriana -tulipanerne blomstrer allerede i februar. Kaufmanniana tulipaner inspirerer os fra marts til april.

forårsblomster altan krokus i krukker

Krokus -Her kan du også vælge mellem mange sorter med forskellige blomsterfarver: fra snehvid til cremefarvet, gul, lilla, blå til orange. Nogle blomster er tofarvede eller stribede.

Forårsblomster på balkonen påskeliljer, tulipaner, hyacinter i keramiske krukker

Påskeliljer er blandt de mest populære blomster til forårsdekorationer, især små sorter med gule blomster som f.eks B. “Tête à Tête”, “February Gold”, “Carlton”.

Lyserøde hyacinter i krukker med mosfuglfigurer pynter altanen med prydgrus

Hyacinter imponere med duftende blomster i regnbuefarver. Disse løgplanter kan også plantes i krukker, kurve og andre beholdere. Hyacinter i et glas er en god dekorationside til foråret.

hvid druehyacint i lilla muscari -gryde

Drue hyacint (Muscari sp.) – For at skabe et smukt blomsterarrangement kan du bruge klassiske druehyacinter med blå blomster eller sorten ‘Alba’, der blomstrer i hvidt.

hvilke altanplanter fra marts påskeliljer og skakblomster

Skakblomst (Fritillaria meleagris) er også en tidlig blomstrer. De farverige blomsterklokker glæder sig fra slutningen af ​​marts til begyndelsen af ​​maj.

Forårssammensætninger med løgplanter

altankasse fjedertulipaner, hyacinter, påskeliljer i kontrastfarver

For at plante vindueskasser i foråret kan du bruge færdige planter i krukker, som kan købes hos blomsterhandlere, supermarkeder eller havearbejde. Men hvis du planlægger at dyrke løgplanterne selv, skal du huske på, at de stadig skal plantes om efteråret og kan efterlades udenfor om vinteren. Først da blomstrer de om foråret!

Forårsblomster ser godt ud både alene og i en gruppe. Du kan plante et dusin hyacinter i en enkelt beholder – for eksempel i en bred altankasse. Vælg bare en af ​​dine yndlingsfarver, eller frembring et flerfarvet arrangement af hvide, lyserøde og lilla blomster.

Balkon blomster forår store badekar stedmoderblomst grene mini påskeliljer

En interessant idé er en blanding af forskellige forårsblomster, f.eks. B. hyacinter, påskeliljer og tulipaner i en altankasse eller en kurv. Uanset om det er planter med blomster i samme farve eller i kontrastfarver – valget er dit. De gule påskeliljer ser godt ud i kombination med blå druehyacinter.

Forårsblomster på balkonen: primulaer, stemorsblomster, tusindfryd

forårsblomster på balkonen i hvide hyacinter rosmarin tusinde smukke primulaer

Udover løgblomsterne er primulaerne også perfekte til forårsens dekoration af altanen. Forskellige sorter kan kombineres, for eksempel pude primrose (Primula vulgaris), tæppe primrose (Primula juliae), rosen primula (Primula rosea) og kugle primula (Primula denticulata).

Forårsplanter fra marts Plante stedmoderblomster i store hvide kurve

Haveblomster er også dejlige blomster, som vi kan bruge til at få altanen til at ligne forår. De er hårdføre og kan plantes i krukker, kurve, kurve, vindueskasser, skåle og andre beholdere med interessante former! Stemorsblomsterne findes i forskellige størrelser og farver af blomster.

Få din altan til at ligne foråret dekorere Tusind smukke vedbendshøje plantager lavet af beton

Bellis perennis, også kaldet Tausendschön og Massliebchen, blomstrer fra marts og lyser med sit farvespil. Uanset om den er hvid, i forskellige nuancer af pink eller karminrød, ser Tausendschön særligt godt ud i kombination med påskeliljer, stedmoderblomster og tulipaner.

Urter giver endnu mere frisk grøn

Altan dekorere forårsgrå lerkrukker hylde stige urter vedbend

Nogle utålmodige drømmer om at plante urter på balkonen. Hvorfor ikke? Fra marts og frem kan urter som rosmarin, timian, basilikum, salvie, citronmelisse eller isop foretrækkes i vindueskarmen. Fra april kan disse allerede være udenfor.

Vi anbefaler ikke at lægge krydderurter, du har købt (f.eks. I supermarkeder) i små krukker på balkonen. Det handler for eksempel om basilikum, mynte og koriander, fordi disse blev dyrket i et varmt drivhus. I den friske luft vil selv et vindstød få deres blade til at krølle op og tørre ud.

Elskere af grøntsager kan også se frem til det kommende forår, for fra marts måned er purløg og forårsløg også tilladt udenfor. Der er også mange slags salat, der kan dyrkes og høstes tidligere.

lilla hyacinter og dalens liljer i et glas mos

Vil du dekorere din altan som forår? Nu ved du, hvilke blomster der er perfekte til dette. Tag et kig på de smukke ideer i vores billedgalleri, og lad dig inspirere!

hvide og lilla blomstrende stedmoderblomster i vindueskasser om foråret

forårsblomster altanhyacinter drue hyacint stedmoderblomst

altanplanter marcherer stedmoderblomster i metal dåser på rækværket

blomster planter march altan lerkrukker hyacinter mini påskeliljer

Balkonplanter springer påskeliljer i baljer på ruller

Balkonplantningsideer Planteskåle og spande

Urtepotter og lanterner i pastelfarver får balkonen til at ligne forår

Grå stearinlys skaber en fjederlignende altan og hvide pudsede spande

Få altanen til at ligne foråret træ møbelpuder i pastelfarver

Balkon deco fjeder hvid bænk patchworkpude lilla blomstrende stedmoderblomst

Previous Post
Revers krave skjorte til sommeren – tilbagevenden af ​​den afslappede trend for mænd
Next Post
Huller i græsplænen og i havejorden: hvilket dyr graver der?