15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fremme af mental sundhed: 5 tips til forebyggelse af udbrændthed

Flere og flere mennesker lider af psykiske problemer. Mange menneskers liv er blevet betydeligt mere stressende på grund af digitalisering og stigende pres for at præstere. Mange ser sig selv ved den psykiske grænse på grund af det høje pres.

Promover mental sundhed 5 nyttige tips

Hvis nogen permanent lider af høj psykologisk stress, kan dette føre til en depression at lede. På grund af udbruddet af den meget smitsomme SARS-CoV-2-virus er stress og frygt i hverdagen steget markant, hvorfor det er særlig vigtigt at fremme mental sundhed i øjeblikket. Selv et par små ændringer i dagligdagen kan gøre hverdagen meget mere værd at leve. Fokus her er på at reducere stress.

Fremme mental sundhed: øv mindfulness

Fremme mental sundhed. Reducer stress gennem yoga og meditation

I tider med høj stress er det vigtigt at øve mindfulness og aktivt håndtere stress, frygt og bekymringer. Afslapningsøvelser som meditation og yoga er de bedste midler her. Under øvelserne er det muligt at reducere daglig stress og frygt. Blot 10 minutters afslapningsøvelser om dagen kan hjælpe med aktivt at reducere angst.

Fremme mental sundhed: sund livsstil

En sund kost og masser af motion hjælper mod stress

En sund livsstil styrker fysisk og psykisk sundhed. Det er især vigtigt at spise en afbalanceret og sund kost og drikke mindst 1 liter vand om dagen. En sund livsstil forhindrer sygdomme i alderdommen, forbedrer kropsbevidstheden og gør dig glad. Mental sundhed kan forbedres betydeligt med små ændringer i livsstil.

Fremme af mental sundhed: At tale om problemer

At tale med venner fremmer mental sundhed

Det er bevist, at bare at tale om specifikke problemer kan være med til at gøre dem mindre vanskelige. Selv i tider med begrænset kontakt er regelmæssig udveksling med venner og familie afgørende for dit eget mentale helbred. Når du taler om stressende emner, kan du aktivt modvirke frygt og bekymringer. Det er vigtigt også at lytte til andres problemer. At hjælpe venner og familie kan udløse positive følelser og dermed også reducere stress.

Fremme mental sundhed: hold fast i positive følelser

Gem en følelsesdagbog som hjælp til depression

For at fremme mental trivsel kan det være nyttigt at have en At føre en følelsesdagbog. Hvis du er særligt stresset, kan du prøve følgende: Skriv hver dag ting ned, som du er stolt af, eller som gjorde dig glad. Så du håndterer aktivt dine positive følelser og understreger dem igen.

Fremme af mental sundhed: lære at give slip

Fremme mental sundhed og lær at give slip

Det er særligt vigtigt ikke at gå stresset, trist eller deprimeret i seng. Du bør også prøve at lære at slukke ved hjælp af ovenstående tip. Tankerne om det stressende job eller de mange opgaver den næste dag er normalt ikke nyttige, men øger snarere stressniveauet. Så det er vigtigt at lære at slukke og tage lidt tid for sig selv hver aften. Dette samler ikke kun styrke til de opgaver, der venter, men forhindrer også aktivt mental sundhed.

Previous Post
Den muntre, farverige designer lænestol fra Fuiano sætter tonen
Next Post
Ideer til hjemmet – renover dit hjem i trendfarverne fra 2014