15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kulsyreholdige drikkevarer og deres negative virkninger

Kulsyreholdige drikkevarer-deres-negative effekter

Det er kendt, at det ikke er sundt at drikke kulsyreholdige drikkevarer. Men som forskere ved University of San Francisco, Californien nu har opdaget, er vægtøgning ikke den eneste negative konsekvens af kuldioxidforbrug. Til undersøgelsen blev over 5000 mennesker observeret og effekten af ​​at indtage kulsyreholdige drikkevarer på deres DNA. Sådan Kulsyreholdige drikkevarer kan endda være lige så farligt som rygning, hvis du indtager omkring 500 ml hver dag. Dette skyldes, at der sker ændringer i kroppen eller i DNA’et. Disse kan sammenlignes med ændringerne hos en person, der er 4,6 år ældre.

Hvorfor undgå kulsyreholdige drikkevarer?

drikkevarer-luftede-sygdomme-tænder-skader

Men med alt dette er der også gode nyheder. Dem, der ty til diætdrikke, kan nemlig stoppe disse konsekvenser. Ifølge forskerne beviser dette, at mængden af ​​sukker også spiller en vigtig rolle. Set på denne måde er det endda udløseren for de ændringer, der sker. Så du burde få det almindelige Kulsyreholdige drikkevarer Spæn eller reducer dem i det mindste på grund af deres sukkerindhold.

Kulsyreholdige drikkevarer og relaterede problemer

Kulsyreholdige drikkevarer forårsager mavepine

Disse bidrager også til udviklingen af ​​sygdomme i kroppen. Det skyldes, at de sødede drikkevarer udøver kontrol af stofskiftet på zacharinen. En anden effekt af Kulsyreholdige drikkevarer er, at cellerne ældes hurtigere.

drikker-med-gas-negative-effekter-på-kroppen-celler-ældning-hurtigere

det Kulsyreholdige drikkevarer få dig ikke til at ældes synligt hurtigere. Du bør dog ikke overdrive det med deres forbrug. Som du måske ved, har tidligere forskning vist, at sådanne drikkevarer endda kan få dig til at udvikle kræft. Og det er meget sikkert, at de skader dine tænder, uanset om de er slankedrikke eller almindelige Kulsyreholdige drikkevarer handlinger.

børn-drikke-drikke-med-gas-kulsyre

Previous Post
Skulle du ikke spise noget efter kl. 18 og hjælper det dig med at tabe dig?
Next Post
Tinker efterårsvindue billeder – søde ideer og motiver