15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Sådan sys en simpel børns respirator med dette mønster

Intet emne er i øjeblikket så kontroversielt som at bære åndedrætsværn som beskyttelse mod vira og især mod Covid-19. Mens WHO og specialister erklærer, at disse kun bør bæres af syge og ikke beskytter de raske, gør mange regeringer endda det obligatorisk at bære en beskyttelsesmaske. Nogle af maskerne er endda blevet en modetrend og bæres frivilligt og med stolthed af flere og flere mennesker. Men hvad med vores børn? Når det kommer til at beskytte vores afkom, vil vi gøre alt rigtigt. I det følgende vil vi forklare dig, om en maske er egnet til børn, og hvordan du kan sy en åndedrætsværn til børn.

Sy en åndedrætsværn til børn – fornuftig og harmløs, eller ej?

Syning af åndedrætsværn til børn - Enkel idé med et mønster for begyndere

Hvis en maske ikke beskytter raske mennesker mod virussen, hvorfor anbefaler myndighederne at bære en beskyttelsesmaske? Årsagen er meget enkel: nogle, der får Covid-19, viser kun meget milde eller ingen symptomer. Det betyder, at de smitter uden at vide det. I sådanne tilfælde er masken designet til at beskytte andre.

Du har sikkert også hørt, at en beskyttelsesmaske kan være farlig for børn. Men dette er kun tilfældet med babyer og småbørn under tre år. Der er risiko for kvælning med dem, hvorfor en maske absolut ikke bør bruges. Generelt: Enhver, der har vejrtrækningsproblemer, er bevidstløs eller ikke er i stand til selv at fjerne masken, må om nødvendigt ikke bære en.

Vigtige hygiejnetip

Åndedrætsmaske til børn sy i bomuld med flotte mønstre og motiver

Også, hvis du vil sy eller købe et åndedrætsværn til børn, bør du ikke glemme korrekt hygiejne. Vask dine hænder grundigt i henhold til 20-sekunders reglen og regelmæssigt desinficering af huset bør ikke negligeres. Børn bør så sjældent som muligt forlade huset i disse tider. Selvom de ikke tilhører risikogruppen, og syge børn hidtil kun har haft milde symptomer, kan du stadig inficere den risikogruppe (f.eks. Bedsteforældrene). Lær også børnene ikke at røre ved deres ansigter. Selvfølgelig er dette ikke en let opgave, især for de små, men prøv stadig at være opmærksom på det.

Syning af åndedrætsværn til børn – idé med et mønster

Symaske til børn - tips til brug og syvejledning

Når du syr en respirator til børn, er det vigtigt at være opmærksom på den korrekte størrelse. Det må ikke være for stramt eller for løst. Flere lag stof anbefales, idet bomuld er det mest egnede. Du kan også genbruge den, forudsat at den kan vaskes ved 90 grader og derefter stryges.

Tip: Det er især svært at få yngre børn til at bære sådan en maske. Derfor er farverige stoffer, der appellerer til barnet, bedst egnet. Udvalget af stoffer er meget stort i disse dage, så du kan være sikker på at finde noget passende med lyse farver og interessante mønstre eller motiver.

Du mangler:

  • Bomuldsstof
  • 12 til 15 cm elastik
  • Synål
  • Stifter
  • Filtre (køkkenpapir, kaffefiltre osv.)

Sy selv åndedrætsværn til børn – Instruktioner:

Klip to bagsider og en front ud af stoffet

Udskriv det mønster, du kan finde i nedenstående link. Der får du to størrelser. Den mindre størrelse er bedst til børn under 5 år, og den større størrelse er bedst til børn fra 5 til 9 år. Hvis du gerne vil sy i en filterpose, skal du overføre to bagsider og en front (foran). Hvis du ikke vil have en filterpose, er to fronter tilstrækkelige.

Fold ryggen

Fold stoffets bagside, og pin det foran med pins

Sy tekstiler sammen

Sy stofferne sammen i højre side sammen og vend dem derefter udad

Fold ryggen på den selvsyede beskyttelsesmaske en gang på midten i midten. Læg de foldede stoffer med forsiden nedad, højre side sammen, og pin dem på plads med nåle. Sy nu en gang langs alle kanterne med symaskinen og vend stoffet ud og ud. Nu skal de smukke sider alle vende udad. De to korte kanter har nu brug for en søm, hvorigennem elastikken trækkes. Det eneste du skal bruge er en søm til venstre og en til højre, cirka 1 cm fra kanten.

DIY beskyttelsesmaske med lomme til at integrere et filter

Skær elastikken i halve, træk den gennem en passende nål, og før elastikken gennem din netop syede kant. Vær forsigtig så du ikke ved et uheld trækker elastikken ud af nålen. Bind derefter de to ender af elastikken sammen i en knude. Træk derefter som på billedet stoffet sammen og sy elastikken i enderne af kanten, så intet kan glide. Gentag også for den anden side. Hvis elastikken viser sig at være for lang, kan du løsne knuden og binde den strammere igen.

Sy en søm til elastikken til ørerne

Træk elastikken gennem nålen

Coronavirus -beskyttelse til at sy dig selv til begyndere - trådning af elastik med en nål

Træk den elastiske nål gennem sømmen

Sy simpelthen til begyndere og som virusbeskyttelse for barnet

Enkle syvejledninger til begyndere

Åndedrætsmasker skal bæres af de syge og beskytte raske mennesker

Spænd elastikken og knyt den

Beskyttelsesmasken er velegnet til børn fra tre år, men ikke til babyer og småbørn

Sy elastik på, så den ikke kan glide

Trendy og legende beskyttelsesmaske til Covid-19 og i kampen mod pandemien

Åbning til isætning af filter

Sy åndedrætsværn til børn som beskyttelse mod Covid-19

Lav selv en åndedrætsmaske med Hepa -filter: Er en DIY -ansigtsmaske effektiv mod vira?

Lav selv et hurtigt åndedrætsværn uden at sy af materialer fra husstanden

Lav selv en ansigtsmaske med filter: Hvilke husholdningsartikler er bedst til en åndedrætsmaske?

Mønster til udskrivning her.

Previous Post
Ariana Grande: Den nye voksfigur kan ikke overbevise fansene
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle