15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ariana Grande: Den nye voksfigur kan ikke overbevise fansene

Ariana Grande voksfigur kritiserer fans

Madam Tussauds Museum i London har længe været kendt for sine voksfigurer af berømtheder: skuespillere, sangere, atleter, politikere og endda medlemmer af den kongelige familie har allerede en voksfigur. Meghan Markle og prins Harry skabte sensation sidste år, nu skal voksfiguren af ​​den amerikanske sangerinde Ariana Grande også blive udstillet. Hun blev for nylig omtalt på Instagram og kunne desværre ikke overbevise fansen. Mange af dem kommenterede dette og kommenterede under opslaget, at voksfigurens ansigt ikke ligner popikonets ansigt. Nogle hævder, at de ikke kan genkende deres forbillede. Ariana talte op og sagde, at hun bare ville tale med arrangørerne.

Fans af Ariana Grande voksfigur kritiserer ansigt

Fansene har faktisk ventet på det længe, ​​i midten af ​​maj skulle den endelig være klar, og den nye figur skulle udstilles. Museet bad auditoriet tilbage i april om at vælge mellem tre varianter af outfits. På det første foto blev Grammy-vinderen set i sit populære look (overdimensioneret sweater og høje støvler), på det andet foto havde hun en skulder udenpå, beskåret bluse og hvide højtaljede bukser og på det tredje foto , hun bar hvid kjole med prikkede mønstre. Fansene havde besluttet sig for det første outfit og kunne næsten ikke vente med at se den færdige voksfigur. Men så skuffelsen: outfittet, frisuren og make -up er rigtige, men selve ansigtet – desværre ikke. Mange foreslog, at tallet smeltede og startede fra begyndelsen.

Selvom figuren ikke helt opfylder fansens forventninger, er Ariana Grande i godt selskab: fordi andre voksfigurmuseer også tog fejl af deres fortolkninger.

Ariana Grande Emilia Clarke voksfigur mislykkedes

I slutningen af ​​tv -serien “Game of Thrones” blev voksfiguren af ​​skuespilleren Emilia Clarke udstillet på et museum i Irland. Desværre kan den smukke skuespillerinde kun genkendes af hendes frisure.

Ariana Grande voksfigur Robert Pattinson voksfigur

Voksfiguren af ​​den britiske skuespiller Robert Pattinson kunne heller ikke overbevise sine fans.

Arianna Grande voksfigur Lindsey Lohan ansigt

Lindsey Lohan var dengang kun 19 år gammel, men hendes voksfigur så allerede meget ældre ud.

Justin Timberlake voksfigurforskelle

Justin Timberlake er også knap genkendelig.

Michelle Obama voksfigur hudfarve frisure forskelle

Michelle Obamas hudfarve og frisure er bare ikke rigtigt.

Voksfigur kritik Beyonce står anderledes overfor

Beyonce er en af ​​de mest succesrige kunstnere i verden, men desværre er hendes voksfigur ikke ligefrem succesrig.

Previous Post
Toyota FT -1 2014 – En imponerende sportsvognundersøgelse
Next Post
Arbejde med børn: 14 træbearbejdningsideer og enkle instruktioner